Oj, vilket år jag har haft! I mitt förra inlägg skrev jag "Tja! Long time no see.. Been a bit busy.. Jag kommer berätta i några kommande inlägg varför! Stay tuned for some wicked shit." och sen kom aldrig nåt nytt inlägg som va så rubbat som jag ville tro de skulle bli då. Jag kommer göra rubbade inlägg for sure men de tar lite längre tid än va jag räknat med i mitt huvud. Nån typ av förklaring kommer här för att på nåt sätt kunna starta nytt och fräscht. Jag går lite efter "a new year a new me" här som så många dräller om nu första veckan på nya året.

Jag gör här med min första års sammanfattning. Stor hype över denna typen av inlägg på många bloggar. Det här året tänkte jag haka på. För oj har det hänt grejer 2016.

2016 skulle jag säga va mitt "Golden year". Efter att ha blivit introduserad för podcast världen i slutet av 2015 så fastnade jag för universums kanske skönaste syskon Hannah och Amanda. De har en podcast ("Fredagspodden ") som jag lyssnade ikapp på och jag blev helt såld på alla deras historier och deras sätt att tänka. De har skrivit en bok tillsammans som de döpte till "The Golden Year" och den handlar om att ta makten över sitt liv på ett år. Jag har tagit råd av dessa tjejer och också hittat andra spännande power brudar som tex Josefin och Vanja som också har en podd ("Josefin och Vanja ") jag är besatt av. Det är på grund av peppen jag fått från dessa underbara människor som jag tänker göra bloggen till en lite mer seriös del i mitt liv nu 2017.

Detta har hänt 2016:


- Jag va Dog Walker och rastade tre hundar på schema. Så många promenader jag tagit i år är nog fler promenader än jag tagit i hela mitt liv sammanlagt!


- Firade 1 år med min kärlek genom att sticka iväg en helg till Helsingborg där vi i present fick en hotellnatt och Danmark där vi spenderade en dag på mitt favorit konstmuseum.


- Kapade av mina kära dreads som hängt med mig i över 4 år. De va helt enkelt dags för att rocka en ny frilla. Trivs rätt bra i kort klippt.


- Tog mig igenom hela körkortsplugget vilket resulterade i att jag nu har ett fint rosa kort i plånboken!


- Jag fyllde 20 och fick börja handla på systemet.

- Drog på äventyr i England med Clara och hängde i London ett tag innan vi drog vidare till Newcastle och där efter Blyth som vi seglade hem ifrån (med Tall Ship Regatta) ombord på varsin båt (jag på Christian Raich och hon på Thalassa)


- Blev en del av team Rynkeby Halland som cyklar för barncancerfonden och som nu i sommar ska cykla hela vägen till Paris (min drömstad). Slutade med att jag hoppade av på grund av en krock mellan träningen och nästa punkt i min lista..


- Nämligen ett jobb (på The Techno Creatives) där jag nu är Creative Runner. Det som va orsaken till krocken va nog framförallt att jobbet är i Göteborg och laget i Halmstad. (Tur det kommer fler år att cykla till Paris)


- I samma veva som jag fick jobbet i Göteborg sa jag även tack och hej till min käraste klätterklubb. Där har jag växt upp och blivit stark och sedan skadad och mer gjord för att träna andra än mig själv. Det blev ändå ungefär 12 år på det stället jag kallar mitt andra hem.


- På tal om hem så har jag också fått ett nytt sådant. I och med jobbet i Göteborg tillkom en flytt. Min första egna flytt. Den där läskiga flytta hemifrån flytten. Första veckorna bodde jag ensam sen skaffade jag mig en roommate. Emilia är en härlig prick och jag känner henne sen ett tag tillbaka via gemensamma vänner.


- Min bror bor och pluggar i USA nu så jag, mam och pap åkte för att hälsa på honom i Kentucky. Det blev två härliga veckor i fyra olika stater. Road trips, fotbollstittande, shopping, bad i poolen och whiskey provning!

- Efter den trippen till USA blev det en tripp till Kina och Shanghai för jobb. Två kollegor jobbar där ifrån och det går bra där borta just nu så vi hälsade på och kollade läget. En helst fantastisk plats!


- Kort där efter blev det ytterligare en visit till USA också för jobb. Där utforskade vi nya möjligheter för utveckling och firade min chefs födelsedag genom att åka häst och vagn genom Central Park bland annat.


Ja. Det här och mycket mer! Häng med nu så kollar vi va 2017 har att erbjuda!

Ps: Kung är du som tagit dig igenom det här inlägget! Hugs.
Likes

Comments

Tja! Long time no see.. Been a bit busy.. Jag kommer berätta i några kommande inlägg varför! Stay tuned for some wicked shit.

Likes

Comments


Tja! Allt bra?

Som fotograf kommer man inte långt om man inte har nåt att ta bilder med.. Fick några men gick i princip hela dan igår utan att ta en ändring bild.. Kan ni tänka er?

Som tur har vi Claras grymma blogg att kolla in, här!


Vi har turistat nåt sjukt och jag älskar det! Matat fåglar och ekorrar.

Har laddat min kamera så ska få ut fler inlägg framöver haha ha de gott hai!

Likes

Comments

Hyde Park igår va kul! Efter många om och men fick vi båda bilder på både folk och fåglar! Läs mer på Clara blogg här!

Likes

Comments

Mot Landvetter flygplats! Claras far va snäll o körde oss! Tacktack!

London here we come!!!

Långt fram på rad 5 satt vi!!

Vi tog tåg till Waterloo där vi stannar på ett hostell i 4 nätter!

Ungefär så här trött va vi också vid det här laget!

Och så va vi framme! Bäst är vi!

Likes

Comments

Tjena!
Nu är jag on the road igen!
Lämnade Halmstad precis och den lilla tågresan går till Göteborg. Där ifrån åker jag imorgon till England! Jag och min vän Clara ska ta ett par dagar i London och bara vara! Senare i veckan tuffar vi vidare till Blyth där vi ska mönstra på varsitt fartyg och segla över till Göteborg med Tall Ship Regatta. Clara på Thalassa och jag på Christian Radich! Kommer bli fett!
Häng med!

Likes

Comments

En fotoserie med kaffe i fokus.. Det va meningen att spilla!

Likes

Comments

Hej! Det har varit mycket på senaste. Där av lack på inlägg här..

Nu får ni lite allt i ett här så ska jag börja blogga igen!

Jag har tagit körkort!!!!!!

Va på utflykt i skåneland och besökte Aleh Stenar med Fmiljen! Det va mysigt!

Jag har firat tillsammans med min tvilling att vi nu är 20 år unga! Och handlat på systemet..

Det har spelats Pokemon Go.. Som vi längtat efter det här spelet.. Hela livet!! Växte upp för att fånga alla!

Jag har seglat en vecka med Axel och hans familj! Fler bilder hittar ni på insta @BexBexx!

Här har jag även hängt en del i sommar! På Rotundan! Typ världens mysigaste cafe. Här spelar många vänner med sina band och det är en härlig stämning varje gång!

Jag har mycket att uppdatera framöver så jag hoppas att nästa inlägg inte ligger allt för långt bort i tiden!
Men här fick ni lite smått o gott från va jag hittat på hitintills i sommar. Många äventyr väntar!

Vi hörs!

Likes

Comments

Grattis till alla som tagit studenten! Fy fan va ni är bra!
Det kom tillbaka en massa härliga sommarkänslor från förra året när de va jag som tog studenten! Men jag måste också va ärlig och säga att jag tyckte de va skönt att se alla andra hoppa på flaken i år. Även om andra i min ålder är lite avundsjuka och vill hoppa omkring igen.. Jag känner lite att jag är klar. De va en gång och en gång blev de knappt med tanke på att vårt flak pajade så vi fick bara åka i en kvart när alla andra fick åka runt i ca 2 timmar.. Men jag är rätt nöjd ändå.

En student jag firade lite extra va Axel.
Min kille och bästa vän! Jag är så stolt över honom och det känns så skönt att vi båda är klara med den delen nu. Vi hoppar in i nästa kapitel tillsammans och jag kan knappt vänta med att se va framtiden har att ge för oss. Han ska plugga vidare med en distanskurs i juridik till hösten och jag är ute efter ett mer stabilt jobb. Så i Halmstad hänger vi väl kvar ett tag till men sen är nog tanken att lämna de här fågelboet och flyga vidare.

Typ världens härligaste klass! Grattis!!

Utspringet gick undan!

Kramkalas!

Släktkalas!

Brorsan tajmade studenten bra genom att komma hem från USA för två veckor sen! Han va bland annat en av dom i min ålder som ville hoppa på flaket igen.. Så avis!

Och så här glada va Axels föräldrar när äldsta barnet stod mä första vita mössan!

Bröderna hade turen att få låna mössan nåra minuter och är nog lite sugna på sin tur nu tror jag!

Grattis igen och jag önskar er alla fina studenter lycka till nu!

Likes

Comments

Igår va jag och this lady på picknick bakom slottet och vi hade såå mysigt! Åt bär och tog varsin frappe to go från Espresso. Klockrent!

Picknickar e väldigt inatagramvänliga!
Checka in våra bilder här och här

Likes

Comments