Hi there!


Just nu jobbar jag från London och det är sjukt hur kär jag är i denna stad..

Skönt att va tillbaka även om det inte är så länge.

Kom hit i söndags och åker imorgon bitti.


Just nu bor jag så här!

Nice Rooftop apartment in Shoreditch

Yes back to work now! Hugs.

Likes

Comments

Mina föräldrar va ju här i helgen! Åh vilken helg vi hade! Så mysigt och snacka om att jag fick mycket gjort! Här kommer före och efter bilder i mitt rum som fick en TOTAL make over!. Håll i hatten.


Före...

EFTER!!! Nu trivs jag här. Förut sov jag här och de va allt. Nu kan jag bo här på riktigt! (Tog bara två-tre månader)

Mysig liten lya jag har nu! Tack föräldrar för er tid i helgen! Nu i helgen ska jag hem till Halmstad och gosa med mina katter som jag saknar så! Alla fina hemma ska bli kul o träffa igen! Cant wait.. But tomorrow is Friday TJOHOO
Hugs!

Likes

Comments

Nu är de hög tid att möblera mitt rum! It's a mess!


I helgen kommer mina föräldrar upp och då ska vi leta efter grejer som kan pryda mitt rum. Är på jakt efter en stor spegel (för det gör seriöst ett helt rum!)

I mean.. Just look at that!

På listan står också en bokhylla som jag mer eller mindre redan bestämt mig för och som min far är vänlig och hämtar åt mig! Blir skönt att ha nåt som kan skärma av mitt rum lite. Är också i behov av en matta. Svinkallt på golvet..

Tänker experimentera med tavlor också och försöka lösa den biten på ett snyggt sätt.. Alla mina väggar är tomma och såå tråkiga.

Kolla bara på det här!

Sån Inspo! Det här med quotes på väggarna är också fint! I want it all..

Nu får ni hålla tummarna att jag får hem något fint fynd!
Hugs

Likes

Comments

Oj, vilket år jag har haft! I mitt förra inlägg skrev jag "Tja! Long time no see.. Been a bit busy.. Jag kommer berätta i några kommande inlägg varför! Stay tuned for some wicked shit." och sen kom aldrig nåt nytt inlägg som va så rubbat som jag ville tro de skulle bli då. Jag kommer göra rubbade inlägg for sure men de tar lite längre tid än va jag räknat med i mitt huvud. Nån typ av förklaring kommer här för att på nåt sätt kunna starta nytt och fräscht. Jag går lite efter "a new year a new me" här som så många dräller om nu första veckan på nya året.

Jag gör här med min första års sammanfattning. Stor hype över denna typen av inlägg på många bloggar. Det här året tänkte jag haka på. För oj har det hänt grejer 2016.

2016 skulle jag säga va mitt "Golden year". Efter att ha blivit introduserad för podcast världen i slutet av 2015 så fastnade jag för universums kanske skönaste syskon Hannah och Amanda. De har en podcast ("Fredagspodden ") som jag lyssnade ikapp på och jag blev helt såld på alla deras historier och deras sätt att tänka. De har skrivit en bok tillsammans som de döpte till "The Golden Year" och den handlar om att ta makten över sitt liv på ett år. Jag har tagit råd av dessa tjejer och också hittat andra spännande power brudar som tex Josefin och Vanja som också har en podd ("Josefin och Vanja ") jag är besatt av. Det är på grund av peppen jag fått från dessa underbara människor som jag tänker göra bloggen till en lite mer seriös del i mitt liv nu 2017.

Detta har hänt 2016:


- Jag va Dog Walker och rastade tre hundar på schema. Så många promenader jag tagit i år är nog fler promenader än jag tagit i hela mitt liv sammanlagt!


- Firade 1 år med min kärlek genom att sticka iväg en helg till Helsingborg där vi i present fick en hotellnatt och Danmark där vi spenderade en dag på mitt favorit konstmuseum.


- Kapade av mina kära dreads som hängt med mig i över 4 år. De va helt enkelt dags för att rocka en ny frilla. Trivs rätt bra i kort klippt.


- Tog mig igenom hela körkortsplugget vilket resulterade i att jag nu har ett fint rosa kort i plånboken!


- Jag fyllde 20 och fick börja handla på systemet.

- Drog på äventyr i England med Clara och hängde i London ett tag innan vi drog vidare till Newcastle och där efter Blyth som vi seglade hem ifrån (med Tall Ship Regatta) ombord på varsin båt (jag på Christian Raich och hon på Thalassa)


- Blev en del av team Rynkeby Halland som cyklar för barncancerfonden och som nu i sommar ska cykla hela vägen till Paris (min drömstad). Slutade med att jag hoppade av på grund av en krock mellan träningen och nästa punkt i min lista..


- Nämligen ett jobb (på The Techno Creatives) där jag nu är Creative Runner. Det som va orsaken till krocken va nog framförallt att jobbet är i Göteborg och laget i Halmstad. (Tur det kommer fler år att cykla till Paris)


- I samma veva som jag fick jobbet i Göteborg sa jag även tack och hej till min käraste klätterklubb. Där har jag växt upp och blivit stark och sedan skadad och mer gjord för att träna andra än mig själv. Det blev ändå ungefär 12 år på det stället jag kallar mitt andra hem.


- På tal om hem så har jag också fått ett nytt sådant. I och med jobbet i Göteborg tillkom en flytt. Min första egna flytt. Den där läskiga flytta hemifrån flytten. Första veckorna bodde jag ensam sen skaffade jag mig en roommate. Emilia är en härlig prick och jag känner henne sen ett tag tillbaka via gemensamma vänner.


- Min bror bor och pluggar i USA nu så jag, mam och pap åkte för att hälsa på honom i Kentucky. Det blev två härliga veckor i fyra olika stater. Road trips, fotbollstittande, shopping, bad i poolen och whiskey provning!

- Efter den trippen till USA blev det en tripp till Kina och Shanghai för jobb. Två kollegor jobbar där ifrån och det går bra där borta just nu så vi hälsade på och kollade läget. En helst fantastisk plats!


- Kort där efter blev det ytterligare en visit till USA också för jobb. Där utforskade vi nya möjligheter för utveckling och firade min chefs födelsedag genom att åka häst och vagn genom Central Park bland annat.


Ja. Det här och mycket mer! Häng med nu så kollar vi va 2017 har att erbjuda!

Ps: Kung är du som tagit dig igenom det här inlägget! Hugs.
Likes

Comments

Tja! Long time no see.. Been a bit busy.. Jag kommer berätta i några kommande inlägg varför! Stay tuned for some wicked shit.

Likes

Comments


Tja! Allt bra?

Som fotograf kommer man inte långt om man inte har nåt att ta bilder med.. Fick några men gick i princip hela dan igår utan att ta en ändring bild.. Kan ni tänka er?

Som tur har vi Claras grymma blogg att kolla in, här!


Vi har turistat nåt sjukt och jag älskar det! Matat fåglar och ekorrar.

Har laddat min kamera så ska få ut fler inlägg framöver haha ha de gott hai!

Likes

Comments

Hyde Park igår va kul! Efter många om och men fick vi båda bilder på både folk och fåglar! Läs mer på Clara blogg här!

Likes

Comments

Mot Landvetter flygplats! Claras far va snäll o körde oss! Tacktack!

London here we come!!!

Långt fram på rad 5 satt vi!!

Vi tog tåg till Waterloo där vi stannar på ett hostell i 4 nätter!

Ungefär så här trött va vi också vid det här laget!

Och så va vi framme! Bäst är vi!

Likes

Comments

Tjena!
Nu är jag on the road igen!
Lämnade Halmstad precis och den lilla tågresan går till Göteborg. Där ifrån åker jag imorgon till England! Jag och min vän Clara ska ta ett par dagar i London och bara vara! Senare i veckan tuffar vi vidare till Blyth där vi ska mönstra på varsitt fartyg och segla över till Göteborg med Tall Ship Regatta. Clara på Thalassa och jag på Christian Radich! Kommer bli fett!
Häng med!

Likes

Comments