Vaknade upp imorse o kände mig lite febrig, så var tvungen att springa o köpa alvedon för att klara av dessa arbetsdagar. Skulle egentligen varit ledig idag o träffat några kompisar men blev inringd på jobbet. Nu är det bara några dagar kvar innan jag åker utomlands är så taggad!!
Just nu sitter jag på balkongen o dricker lite kaffe och bara njuter av den sista sommarvärmen Sverige har att erbjuda. Tycker dock det har varit extra kallt denna sommar. Kanske skönt för mig som ändå bara jobbat..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade för inte så länge sen och ligger bara i sängen o myser. Ikväll jobbar jag, så ska därför åka in till Linköping snart. Jobbar varje dag förutom torsdag, i en vecka nu och efter det tar jag semester! Ska då vila upp mig och sen åka utomlands med min pojkvän. Ser så mycket fram emot det!

Likes

Comments

Igår höll vår gamla klass en överrasknings fest för Erik, eftersom han på lördag flyttar till Oslo. Ellen, Clara och Ronja hade fixat med tilltugg och efterrätt. Vi spelade sen lite kubb och gick runt i Ellens fina trädgård.

Likes

Comments

Igår va jag iväg på en kräftskiva i Vadstena med några kompisar. Vi åt paj o sen självklart ett par kräftor, samt sjöng på snapsvisor. Det va jättemys och även en bra start på hösten då sommarlovet för de flesta börjar ta slut nu. Dock känns det nästan tvärt om för mig då det bara är en vecka kvar på jobbet innan jag tar semester.

Likes

Comments

Har inte varit den bästa på det här med bloggandet, men känner att det är dags att ta tag i det! Under veckan som har gått har jag sagt farväl till både min bror som flyttat till Göteborg men även till min käre vän Emmy som ska till USA. Emmy höll i en avskedsmiddag med USA tema, där hon bjöd på hamburgare. Det va jättemysigt och alla fick skriva en liten hälsning i hennes bok som hon skulle ta med sig.

Dagen efter det så åt några i familjen ute för att ta farväl till Peter. Egentligen skulle hela familjen ha en kräftskiva dagen efter men då jobbade jag, så några av oss gick ut o åt.

Resten av veckan har bestått av att jobba. Men en utav dagarna gick jag och min pojkvän Markus ut för att bowla och äta. Blev dock en ganska tidig kväll då jag skulle jobba dagen efter.

Hade även turen att få in några mysdagar med mamma där vi gått ut i skogen, badat, fikat och massa annat mys.

Så detta var min vecka än så länge! Ikväll ska jag på kräftskiva så får blogga om det imorgon. ♡

Likes

Comments

Välkommen till min blogg. Här kan ni få hänga med i min vardag och få se vad jag gör om dagarna. Tänkte att det skulle vara kul med blogg men har aldrig haft någon blogg förut, så vi får se hur detta går.

Enjoy ❤

Likes

Comments