View tracker

Mys, Skola

Godkväll , det fars dag idag och i morse gjorde jag frukost till pappa och senare på eftermiddag vi åkte till farfars grav tände några ljus och satte blommor där, väl efter vi åkte till min farbror och åt tårta.

Nu ligger jag i min säng och har extremt ont o huvudet ... och håller på bli sjuk ... mina föräldrar är och håller redan på att bli så kommer väl med. Imorgon som vanligt skola vilket jag inte är taggad på men måste :/

Puss alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skola, Mys, Allmänt

Helgen här igen! Så skönt med ledighet, att bara vara och chilla. Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt bara vart i skolan. Hade idrott på morgonen för bli godkänd i gymnastik där.. extremt läskigt med vissa saker tycker iallafall jag :)

Nu ska jag bara vara hemma kanske fixa mina naglar ikväll , ska iallafall städa mitt rum för de e kaos seriöst! Så det ska jag fixa sedan.

Hoppas alla har en bra helg puss

Likes

Comments

View tracker

Skola, Allmänt

Godkväll, sitter i sängen Patricia har precis åkt hem. Ska nog göra mej iordning för sängen är väldigt trött faktiskt .... idag hade CI ett muntligt prov i No som gick nog bra!

Som ni ser jag färgat håret brunt!!! Helt sådär haha.... jag inte vant mej än tycker det ser sjukt ut men det kommer väl antar jag! Blev helt stor chock när jag först såg det:)

Hoppas ni haft en bra dag puss

Likes

Comments

Allmänt, Mys

Tyvärr blev det hemgång idag och nu sitter jag i min säng. Så läskigt när vi åkte hem var det snöstorm så vi fick köra väldigt sakta.... vi såg med 3 bilar som kört av vägen alldeles nyas.. svin läskigt men vi klarade oss bra!

Vi åkte förbi pizza resturang i Mölndal för äta lite jag åt kebab tallrik och de var nog den godaste jag ätit så himla god!! Hemma är jag nu och ska krypa ner under täckte och sova hoppas ni alla haft en underbar helg! För imorgon blir det tillbaka till verkligheten och skolan iallafall för min del :)

Likes

Comments

Mys, Allmänt

Igår kväll åkte vi till min syster i Västervik för hälsa på. Igår vi käkade middag och gjorde inte mycket mer. Vi kollade på värsta filmen skräckfilm ... " strangers" väldigt skum film var de...

Idag var vi uppe sådär tidigt åt frukost och sedan var jag pappa och Sebastian åkte till affären för köpa godis och lite fika. Fick äntligen äta tårta som Angelika gjort, extremt gott var det! Hon gjorde de speciellt för jag ville det Hihih :))))

Likes

Comments

Mys, Film, Allmänt

Hallå! Godmorgon inte bloggat på ett tag inte haft tid, fått besök som jag inte ens visste att de skulle bli så blev tidigare än vad jag trodde!! Så glad för det! Så idag har jag bara lämnat han på flygplatsen men i veckan har vi vart i Kungsbacka vi var på Halloween på Liseberg och gick in i något dockhus som var sjukt läskigt.... annars har veckan bara rullat på lite för snabbt dock. Men bara vart med han och sätt filmer typ!

Nu sitter jag på pappas jobb , dricker varm chockad och kollar ut Igenom fönstret på regnet, nyss på Landvetter snöade det och fullt med snö här i Mölndal bara regn ... :/

Likes

Comments

New in, Mys, Allmänt

Tänkte dra snabbt vad som hänt i veckan :)
Måndag var bara chill sedan var jag med Pattsy och vi käka kebab!! Tisdag var en lång dag men sedan bara hem och tog det lugnt. Onsdag igen träffa Pattsy och igen kebab ... skämtar inte när jag säger går minst upp 4 kilo när vi är med varandra. Torsdag var jag bara hemma tror ja kommer inte ihåg och fredag shoppa jag och mamma!! Köpte en snygg jacka/kappa och 2 tröjor !! Älskar allt är så nöjd med dom!

Hoppas ni andra haft bra dag :)))

Likes

Comments

Vardag, Allmänt

Varit i Kungsbacka idag och shoppat lite sen åt jag söndags middag med familjen. Jag hittat 2 tröjor på H&M rea väldigt billigt och bra var det! Som vanligt åt vi på Peppes i Kungsbacka och som vanligt plankstek.

Imorgon skola och slutar 4 men börjar trots allt senare så lite glad allt! Hopppas ni haft en bra dag puss alla!

Likes

Comments

Bekännelser, Tankar & Åsikter

När hon blev våldtagen kunde hon inte andas och hon kunde inte röra sej. Hon blundade och tänkte tillbaka på när hon var litet barn och lekte i skolan ned hennes vänner allt vara bra då det var ända tiden hon mådde bra. Den natten låg hon bara där med tårar i ögonen, hon låg kvar efter för hon vågade inte röra sej vågade inte gå någonstans. Natten sov hon ingenting kollade i taket det kräm vita taket. Morgonen ville han göra det igen och hon orkade inte ge emot så hon tog bara smärtan och sket i det. Tänk dej sitta på tåget hem och bryta ihop och inte kunna andas för du visste inte hur du skulle reagera. Alla ser på dej men du kollar ut igenom fönstret på alla bilar som åkte iväg och alla stressiga människor som sprang iväg. Hon önskade hon satt på telefonen tidigare så inget av detta hänt så hennes förädlar hittat henne innan allt hänt. Men det var för sent. Hon kommer ihåg hon skratta när hon först fick hjälp för hon visste inte hur hon skulle regera detta hade aldrig hänt innan, hon var förstörd. Till hennes vänner gjorde hon samma... hon ville inte någon skulle veta. Tills några dagar hon kunde inte vara stark längre. Hon ringde Mamma gråtandes och bad om åka till polisen. Hon aldrig gråtit under alla förhör, möten , undersökningar inte ens på rättegången. Hon fick veta att han gjort detta mot mindre tjejer, mot flickor som aldrig ska behöva känna den smärtan. Hon så glad han sitter i fängelse för han skulle få sitt straff även det var milt. Hon ville ge de tjejerna ett avslut och känna sej säker.

I dag igen våldtäktsman får det straff dom förtjänar att få, är så trött på samhället hur många mer ska behöva lida? Känner en del som blivit våldtagen men deras fall har lagts ner? Tänk om det vart din syster ? Din mamma? Ditt barn? Hade du inte velat hon kunde gå vidare och inte behöva se han längre? Vi har fortfarande kvar ärret i kroppen och det kan ingen ta bort och men kan inte glömma heller! Jag läser så sjuka saker på nyheterna att jag vet inte hur ja ska regera.... " man våldtog 11 månaders bebis" " gruppvåldtäkt 10 män och en kvinna" alltså ser du inte hur äckligt och sjukt det är? Sen får dom som gör det gå fria? " hon var för utmanande klädd" till dom som säger det borde seriöst bli skjuten direkt! Okej så jag kan inte ha på mej vad jag vill nej okej ... men män kan ha det? Haha skrattar åt det är så jävla patetiskt! Kanske vissa män borde lärs sej sluta tänka med kuken för i helvete. Vi borde på allvar bara skära bort deras kukar som våldtar tjejer, ny lag som vore jävligt bra skaffa i Sverige. Vi borde med lära män att man inte bara kan leka med kvinnor som det vore dockor? Självklart inte alla män är våldtäktsmän! Det är bara svårt få fram dom efter som alla svin håller på? Och du borde fatta att du tar aldrig risken som tjej att bli våldtagen för du vet inte om han är bra eller inte? Gjort misstaget än gång gör fan aldrig om det.

Ta hand om varandra , du vet aldrig när något händer <3

Likes

Comments