New in, Mys, Allmänt

Tänkte dra snabbt vad som hänt i veckan :)
Måndag var bara chill sedan var jag med Pattsy och vi käka kebab!! Tisdag var en lång dag men sedan bara hem och tog det lugnt. Onsdag igen träffa Pattsy och igen kebab ... skämtar inte när jag säger går minst upp 4 kilo när vi är med varandra. Torsdag var jag bara hemma tror ja kommer inte ihåg och fredag shoppa jag och mamma!! Köpte en snygg jacka/kappa och 2 tröjor !! Älskar allt är så nöjd med dom!

Hoppas ni andra haft bra dag :)))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Allmänt

Varit i Kungsbacka idag och shoppat lite sen åt jag söndags middag med familjen. Jag hittat 2 tröjor på H&M rea väldigt billigt och bra var det! Som vanligt åt vi på Peppes i Kungsbacka och som vanligt plankstek.

Imorgon skola och slutar 4 men börjar trots allt senare så lite glad allt! Hopppas ni haft en bra dag puss alla!

Likes

Comments

Bekännelser, Tankar & Åsikter

När hon blev våldtagen kunde hon inte andas och hon kunde inte röra sej. Hon blundade och tänkte tillbaka på när hon var litet barn och lekte i skolan ned hennes vänner allt vara bra då det var ända tiden hon mådde bra. Den natten låg hon bara där med tårar i ögonen, hon låg kvar efter för hon vågade inte röra sej vågade inte gå någonstans. Natten sov hon ingenting kollade i taket det kräm vita taket. Morgonen ville han göra det igen och hon orkade inte ge emot så hon tog bara smärtan och sket i det. Tänk dej sitta på tåget hem och bryta ihop och inte kunna andas för du visste inte hur du skulle reagera. Alla ser på dej men du kollar ut igenom fönstret på alla bilar som åkte iväg och alla stressiga människor som sprang iväg. Hon önskade hon satt på telefonen tidigare så inget av detta hänt så hennes förädlar hittat henne innan allt hänt. Men det var för sent. Hon kommer ihåg hon skratta när hon först fick hjälp för hon visste inte hur hon skulle regera detta hade aldrig hänt innan, hon var förstörd. Till hennes vänner gjorde hon samma... hon ville inte någon skulle veta. Tills några dagar hon kunde inte vara stark längre. Hon ringde Mamma gråtandes och bad om åka till polisen. Hon aldrig gråtit under alla förhör, möten , undersökningar inte ens på rättegången. Hon fick veta att han gjort detta mot mindre tjejer, mot flickor som aldrig ska behöva känna den smärtan. Hon så glad han sitter i fängelse för han skulle få sitt straff även det var milt. Hon ville ge de tjejerna ett avslut och känna sej säker.

I dag igen våldtäktsman får det straff dom förtjänar att få, är så trött på samhället hur många mer ska behöva lida? Känner en del som blivit våldtagen men deras fall har lagts ner? Tänk om det vart din syster ? Din mamma? Ditt barn? Hade du inte velat hon kunde gå vidare och inte behöva se han längre? Vi har fortfarande kvar ärret i kroppen och det kan ingen ta bort och men kan inte glömma heller! Jag läser så sjuka saker på nyheterna att jag vet inte hur ja ska regera.... " man våldtog 11 månaders bebis" " gruppvåldtäkt 10 män och en kvinna" alltså ser du inte hur äckligt och sjukt det är? Sen får dom som gör det gå fria? " hon var för utmanande klädd" till dom som säger det borde seriöst bli skjuten direkt! Okej så jag kan inte ha på mej vad jag vill nej okej ... men män kan ha det? Haha skrattar åt det är så jävla patetiskt! Kanske vissa män borde lärs sej sluta tänka med kuken för i helvete. Vi borde på allvar bara skära bort deras kukar som våldtar tjejer, ny lag som vore jävligt bra skaffa i Sverige. Vi borde med lära män att man inte bara kan leka med kvinnor som det vore dockor? Självklart inte alla män är våldtäktsmän! Det är bara svårt få fram dom efter som alla svin håller på? Och du borde fatta att du tar aldrig risken som tjej att bli våldtagen för du vet inte om han är bra eller inte? Gjort misstaget än gång gör fan aldrig om det.

Ta hand om varandra , du vet aldrig när något händer <3

Likes

Comments

Mys, Insperation, Allmänt

Igår kväll hade vi en trevlig kväll! Vi dov på hotellet Gothia i Tower 3. Sedan käkade vi en fin räkmacka. Efter vi ätit suttit i baren och sätt ut över den fina utsikten och efter var på Skandinavien på Volbeat. Riktigt häftig och stort maffigt ljud var det , dom spelade i nästan 2 timmar med massa låter jag kände igen och hört innan!

Många trodde nog ändå inte jag gillade sån musik men det gör jag iallafall än del låter , man hör ju vad dom sjunger.

Måste bara säga att Äntligen idag fick jag äta Thai mat
😍😍 puss

Hatar detta tråkiga väder och kylan ;((

Likes

Comments

Skola, Allmänt

Hej igen! Jag har inte mått så bra så vart hemma fram tills Idag, nu sitter jag i skolan och har rast sedan ska vi ha engelska. Har mest pluggat massa när jag var hemma och sett film bara. Senare igen ska jag in till Göteborg för jag ska på konsert , Volbeat på Ullevi. Så när jag slutat ska jag hem och packa :))))

Likes

Comments

Skola, Allmänt, Vardag

Igår då var de sjukt segt komma till skolan efter sån värme till detta... regn och skit. Var med Eline på fotboll igår med... blåvitt mot Sveriges sämsta lag... det blev 3-3 så dåliga är dom man skäms. Men så är de ja... idag är det tisdag som vanligt min långa dag. Men nu har vi bara rast :) är verkligen trött och har ont i huvudet som vanligt men det går bra ändå. Hoppas ni har en bra dag puss

Likes

Comments

rhodos, Insperation, Vardag

En till sjuk kväll hände precis, alla här e så trevliga och det är så kul här! Först idag på morgonen var de lite mulet men vi gick till poolen iallafall och solade hela dagen med lite vatten gympa på det ja! Efter det gick vi en sväng och käkade på en resturang längre bort , väldigt god mat där! Kvällens underhållning var pappa med i, och som tur för han så vann han det ja! Set var olika män som hade olika uppdrag och den som fick mest applåder vann...

Alltså det är så himla roligt dem som håller i underhållningen och alla aktiviteter är så trevliga, båda är italienare och vart här några år. Dom håller på lalla så grovt med mej och Eline att det är sjukt men vi ska ta hämnd såklart ;). Tänker inte mer ha svettiga kramar usch !! Senare på kvällen pratade jag med dom den ena han berätta om jobbet och allmänheten.

Var precis ute och tog en sväng , så jobbigt se ute hundar som är så magra... det var 2 st utanför hotellet här... men dom är så gulliga tror dom var nära vän er för den stora höll alltid koll på den lilla.

Natta alla fina
❤️

Likes

Comments

rhodos, Allmänt, Insperation

Sitter i baren och tar en drink nu, haft fullt upp idag med se massa av staden lindos och vart på den gamla grekiska staden med murarna runt + vi fick se massa kyrkor , moskéer och gravplatser. Utsikten var helt magiskt att se ut!

Ikväll som vanligt underhållning, men värsta hände det kul alltså! De några killar som jobbar här jätte trevliga och allt som första kvällen här skrämde oss hela tiden, och idag när det var show så kom dem till mej och Eline lyfte upp oss i stolarna alltså sjukt och bar oss till scenen, där vi dansade .... så stelt och tror fan dem planerade för pappa sagt när de skulle ha showen innan att dom skulle ta upp oss liksom men då hade de svarat vi vet vart det sitter... men var inte beredd på de bar oss i stolarna alltså haha framför alla som satt där så pinsamt var de! Efter showen gick vi ner och sen kom Enna snubben och pratade med oss. Efter ett tag kom han andra till mej och pappa började prata om att jag och Eline ville göra hämnd men då lyfte han mej igen på stolen och frågade vad ja skulle göra, jag dog alltså av skratt!!

Hoppas ni har de bra jag har iaf puss
😘🌴

Likes

Comments

Allmänt, rhodos

Sitter i hotellbaren och ska ta en drink, sitter i ett hörn här för ladda telefonen så jag kan få till ett blogginlägg. Första dagen här har varit helt underbart så skönt väder och massa udda men god mat <3

Flyget gick bra tog 4 timmar bara, sedan hemma vart det upp på hotellrummet byta om och sedan ut och gå lite runt området och se sej omkring. Fotona är på omgivningen runt om här och allt :)

Imorgon blir det bara en dag på stranden/poolen med massa sol! :) hoppas ni har det kalt i Sverige :* puss

Likes

Comments