God morgon, god morgon!

Igår blev det inget inlägg som tänkt. Jag tog det mest lugnt när jag kom hem från stallet. Så.. idag kommer jag skriva lite om hur jag har upplevt att gå på särskolan, är det något fel på mig? Har jag diagnos ställd? Lite sådär, dock inte i just detta inlägg.

Klockan ringde 6:00. Var vaken långt innan det då jag har en dam som löper, så det blir ett och annat jamande här hemma + en annan dam som skriker exakt vid varje tid punkt (klockan 4:00) av att hon vill ut. High life här hemma! Tvättar som alltid under helgerna. Tvättid från 7:00 - 12:00. Gick ned och körde igång tidigare, så nu är jag inne på fjärde maskinen.

Donat lite såfär på morgonkvisten och ätit lite frukost. Sitter och nästan somnar i skrivandets stund. Lite sådär trött med andra ord. Får sova mellan tvättmaskinerna.

Tänkte på en sak. Jag skrev i förra inlägget om jag skulle studera eller jobba. Tänkte som så att jag skulle skriva mera om det med. Vet inte riktigt när ännu, det kommer märkas såklart.

Nu ska jag inte skriva så mycket mera i detta inlägg. Får se när jag skriver det föst nämnda.

Ha det så bra, så ses vi i nästa inlägg. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll alla underbara!

Jag vill börja med att varna för ett ganska långt inlägg.

Måndags var jag på möte på med min handläggare på Arbetsförmedlingen ute på Samhall. Arbetsförmedlingen har något ihop med Samhall för oss unga som inte har kommit ut på något i en längre tid. Vi pratade lite om alla avdelningar som finns och vilka jag eventuellt kommer att hämna i. Det enda stället jag inte fick välja var städ på grund av att mamma jobbar inom det området. Vart jag kommer vara får jag reda på nästa vecka under tisdagen, det enda jag vet är att vi startar mjukt och jag jobbar 3h / dag. Jag har en liten genomgång klockan 10:00 - cirka 12:00 den dagen. Vi kommer börja med att jag kommer vara där i 3 månader och sedan får vi se vad som händer. Troligtvis kommer jag även söka lite emellan. Det känns faktiskt bra att äntligen komma ut och få göra något. Jag blir bokstavligt talat dum i huvudet av att vara hemma och av att se dessa 4 väggar 24/7. Blir så otroligt rastlös och sover bort nästan hela dagen. Vilket inte är så bra.

Från en sak till en annan så har jag mer och mer börjat fundera på att studera. Jag har några intressen som jag vill kunna jobba med. Men först.. studera till det. Matlagning, barn, djur och bakning är några av mina intressen. Om man tänker studeringslistan så är det inom barn och djur. Läste om förskollärare, vilket jag vill bli. Sökte upp olika studerar ställen m.m. Dock så behövs det olika betyg som jag inte har. På grund av att jag gick i särskolan (där kan jag berätta mer om i ett annat inlägg). Det betyder att jag måste läsa upp mina betyg på Komvux / Särvux och senare ansöka till att studera på universitetet. Samma egentligen med djur. Det jag tänkte på i djur - kategorin så är det allt från att bli veterinär till hästskötare. Jag har dessvärre inte kollat upp allt så där jätte noga, utan slängde bara en blick över det jag fick upp. Blir att söka upp mera och läsa på om dessa två som intresserar mig enormt mycket. Framtiden ligger framför mig och jag måste ta den. Vet ni några sidor eller så om detta, så får ni mer eller mindre gärna tipsa mig.

Nu måste jag faktiskt ta och sova då jag ska upp klockan 6:00 imorgon. Fixa lite här hemma innan jag ska bege mig till min bror och vidare till stallet. Jag måste göra något känner jag, även om jag har haft flera veckor på mig.

God natt så ses vi i nästa inlägg, där jag tänkte skriva om särskolan som har gått i igenom hela min skolgång. :)

Likes

Comments

God morgon!

I detta inlägg tänkte jag ägna mig åt att dela med mig lite av kläder som jag skulle vilja klicka hem. Detta är bara en del av alla klädesplagg. Kände för att ta ett litet kort inlägg och fortsätta med klädesplaggen i nästkommande inlägg. Om ni är intresserade av det? Alla dessa plagg är ifrån Bonprix. Jag skriver även in länkar under varje bild, så du enkelt kan klicka in dig på det du intresserade dig av :)

Leggings med cut - out effekt här / Bara leggings här / Leggings med detaljer här

Svettisbyxa m. motiv HÄR / Svettisbyxa HÄR / Svettisbyxa m. snörning HÄR

Lång munkjacka HÄR / Munkjacka HÄR / Lång tröja m. slits HÄR

Topp m. spets HÄR / Topp m. draperad halsringning HÄR / Blusväst m. spets HÄR

Aftonklänning m. volanger HÄR / Klänning HÄR / Klänning m. volanger HÄR

Likes

Comments

God morgon, god morgon!

Att jag är uppe såhär tidigt är för att jag tvättar mellan 7 - 12 idag. Kände för att få den biten gjord rätt så tidig denna lördag. Jag är van vid 12 hushåll i den fastigheten jag bodde i innan och nu i denna fastighet så är det 24 hushåll (om jag inte räknande fel). Det gäller att boka extremt mycket tidigare nu och skulle det vara kris så går det inte att gå ned och tro att det kommer finnas en tid, haha! Sen blir jag extremt irriterad, andra gången som någon tvättar när jag kommer ned. Förra veckan så var någon före mig mellan tiderna 12 - 17. Jag såg att det enda personen hade var torktumlaren igång och även fläkten i torkrummet. Jag gick ned 17:15 för att se om denne person var klar. Nej, inte då heller. Gick ned ytligare 45 min senare och fortfarande inte färdig. Jag körde igång min tvätt oavsett och när jag kom ned efter en timme så var sakerna fortfarande kvar. Jag slängde ut kläderna ur torktumlaren och satte igång mitt, men fortfarande hängde det mattor i torkrummet. Det hade jag ingen nytta av i alla fall, men ändå ska personen inte tvätta på min tid.

I morse så gick jag ned innan 7:00 för att börja lite tidigare. När jag öppnade dörren till källaren så hörde jag att något var igång. Jodå, även torktumlaren denna gång var igång, som det stod 35 min kvar när jag var nere innan 7:00. Strax efter 8:00 ska jag ta mig nedåt och hoppas på att personen har varit där och tagit sitt, annars är det jag som slänger ut det! Blir så sjukt irriterad på att folk inte respekterar tvättiderna. Hyresvärden har fått en massa tillsägelse om tvättiderna och satt upp en lapp om att man måste respektera tiderna och ha en tvätt plupp (eller vad du än heter) m.m. Inte ens det kan personer ta till sig. (i skrivande stund så var personen inte klar, så jag slängde ut det som fanns i torktumlaren och stängde av fläkten i torkrummet. Det var väl själva fan!)

Just nu äter jag lite frukost och ska kolla ikapp några program via viafree.

Syns kanske i ett annat inlägg under dagen :)

Likes

Comments

Hej alla ni underbara!

Det har inte riktigt funnits tid att ens sätta mig ned och lägga in bilderna på den nya lägenheten som så gärna har velat visa er i en längre tid nu. Jag tog inte med mig hallen och badrummet (och inte heller det stora fönstret ser jag nu) i denna house tour (säger man så?). Kände att det var oviktigt, haha! För den nyfikne kan jag absolut ta med det i ett annat inlägg. Kolla bara in mitt golv, I am in love! Så jävla fint och ett golv jag alltid "drömt" om och nu har jag det. Älskar min lilla etta m. kokvrå!

Ha det så gött så hörs vi i nästa inlägg! :)

Likes

Comments