View tracker

Godmorgon!

Natten har varit hyfsat bra faktiskt,Charlie vaknade upp ett par gånger och var lite grinig så kollade febern och gav honom sedan febernedsättande sen somnade han om och sov tills 08.
Jag är fortfarande genomförkyld,det blev ett blev ett bakslag efter utgången i lördags tyvärr..menmen är nog snart piggelin igen.
Får se om vi kommer ut på en kort promenad sen för att få lite luft,Charlie känns mycket piggare idag så det kan nog vara skönt för hans del med.

Hoppas ni får en fin dag!

Charlies små ursöta lockar i nacken😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Usch va jobbigt det är att se vårat lilla hjärta så hängig och ledsen..han har har haft ungefär 39,2 graders feber som max idag och vi har mest legat i soffan och gosat framför tvn,lite böcker har vi läst också men dagen har varit lugn precis som den ska vara när man är sjuk,väldigt mammig har han varit också så har knappt kunnat lämna rummet utan att han har blivit ledsen,men när pappa Stoffe kom hem somnade han i hans famn i soffan♡
Detta är första gången han är "ordentligt" sjuk med feber och allt,så det blir väll extra jobbigt första gången antar jag..

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon

Natten har varit tuff,Charlie har haft svårt att komma till ro antagligen för febern skull,han har vaknat till ett ex antal gånger och varit ledsen men nu på morgonen verkade han lite piggare trots 39 graders feber..hoppas det går över snart♡
Jag är dessutom genomförkyld än men ändå hyfsat pigg men våra planer till Göteborg fick flyttas fram,som tur var gick det att boka om tills på söndag och det var också enda tillfället som fanns nu innan julen att åka så då måste vi ju helt enkelt bara vara pigga igen!vi får krya på oss ordentligt den här veckan.

Ha en fin dag!

Hummus på ostmacka, gott!

Likes

Comments

Tända ljus och paketinslagning till vårat lilla hjärta♡julmys på hög nivå✨

Likes

Comments

Sjukstuga här hemma..Charlie var lite grinig under morgonen så tog tempen och den visade 38,6..snoret rinner också,hoppas verkligen inte det blir värre nu när vi ska till Göteborg på tisdag det vore såå tråkigt..jag får dessutom inte fram ett pip heller så jag hoppas att rösten kommer tillbaka fort nu!

Likes

Comments

Lite bilder från en toppenkväll igår✨bubbel och en massa skratt med tjejerna♡
Idag har jag dock ingen röst kvar alls,ingen alltså.Dumma förkylning som aldrig går över..hoppas det släpper snarast så jag kan prata med min lilla älskling här hemma igen♡

Likes

Comments

Iväg för firande av Bladh!🍾🍸

Likes

Comments

Frukost i magen för hela familjen,nu mys i soffan framför julkalendern,en perfekt start på denna helg♡

Likes

Comments

Nu sover Charlie,blev senare idag också då han sov två gånger under dagen.Maten ligger i magen och snart dags att ta fram gottigheterna!

TREVLIG KVÄLL

Nya lilla rumsgranen har fått sin plats🌲

Likes

Comments

Alltså Oumph kan ju vara bland det godaste som någonsin går att äta?!haha nä men vilka smaker!denna gången blev det "pulled oumph"kryddig och god precis som dom andra varianterna och"köttet" blir riktigt saftigt när man steker det.5/5⭐️

Likes

Comments