​Wow, det var ett tag sedan jag var här. Tanken att börja blogga igen har tyvärr inte slagit mig. Jag har däremot skaffat en tumblr liknande sida där jag lägger upp bilder som tilltalar mig. Ni som gillar att stalka mig är så välkomna där!;)

KÄRLEK

http://vsco.co/rebeckagustavsson


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Startade min morgon med en juice baserad på bär, grönt te och miraklet acai. En mycket energirik dryck full med antioxidanter! 

Om jag inte har nämnt acai tidigare så innehåller det en mängd mer antioxidanter än blåbär och är rikt på mycket annat som bland annat järn, kalcium, vitamin E och så vidare. Kanonbra att bara slänga ner i smoothies.

Likes

Comments

Provade på ett nytt recept på RAW bollar idag vilket resulterade i ett par himmelskt goda lakritsbollar. Superenkelt att göra, men dom går åt. Kan verkligen inte hålla fingrarna borta.. Tur att dom inte är speciellt onyttiga för då hade jag rullat fram.Likes

Comments

​Wow alltså. Renee och hennes schyssta granola liknande gottigheter. Beställde hem ett stort jäkla paket därifrån som jag fick hem i förrgår och nya favoriten är lätt detta.  Finns nog ingen bättre kombo än kokos och kakao. Iallafall, en lyxig näringsrik fredagsfrukost. Havregurt, egenplockade blåbär, hallon, goji & mullbär fick göra crunchen sällskap. YUM

Likes

Comments

Jag älskar att improvisera när det gäller bakning och maträtter. Jag tycker nästan det är enklare än att bestämma en viss maträtt som man ska göra. Varför inte bara slänga ihop lite pasta, grönsaker och göra en enkel sås? Det behöver verkligen inte vara svårare än så. Helt fantastiskt gott måste jag säga. Vegansk mat behöver inte vara äcklig och tråkig..


Likes

Comments

Gårdagskvällen spenderades i köket i 20 minuter där jag fick ihop ett par RAW BALLS som det så fint kallas. Chokladbollar på ett väldigt naturligt och hälsosamt sätt helt enkelt. Raw food är riktigt gott på tal om. Tycker faktiskt att denna smeten är så mycket godare än vanlig smet. Brukar göra kärleksmums men fick bli chokladbollar denna gången. Dadlar, mandelmjöl, vaniljpulver, kakao, kokosolja, vatten och kokosflingor är allt som behövs. Gärna ekologiskt med för att behålla så mycket näring som möjligt.

Och med tanke på min långa sovmorgon idag så har jag testat på något helt nytt. Ingefärsvatten! Ingefära innehåller otroligt mycket antioxidanter och är bra för bland annat matsmältningen och immunförsvaret. Vattnet sätter fart på enzymer i mag-och tarmsystemet och med bättre balans i kroppen är det enklare att ta upp näringen som man stoppar i sig.


Likes

Comments

Har upgraderat mitt rum lite så att säga. Fått upp en himmelskt fin "duk" i taket som gör så mycket!! Är omgiven av drömfångare, fina ljus och buddha statyer så här trivs jag!!


Likes

Comments

Hej fina människor!

Jag är lite småsugen på att börja uppdatera här igen för att underhålla mig själv med en hobby. Under sommaren har jag i princip lagt ner allt som har med mat och träning och göra, men jag känner att mitt intresse för matlagning, bakning och råvaror i alla former har väckts till liv under dessa 5 månader som vegetarian. Dessutom försöker jag utesluta så mycket mejeriprodukter ur min kost som möjligt och därav blir matlagningen annorlunda och roligare!

Sen är det så himla roligt att fotografera!  Så jag tänker mig att detta kan vara en dagbok där jag samlar ihop mina bilder på trevliga maträtter, bakverk, naturen och lite övrigt som faller mig i smaken. Kanske ett par djupa poetiska texter men överlag en bilddagbok.  Japp, det känns kul!


Likes

Comments

Borde jag dra igång den här skrothögen igen kanske? Tyvärr har livet kommit emellan som man brukar säga, och jag har valt att kliva ur den instängda ramen där folk har sett mig på ett sätt som gjort mig obekväm. Under två månader utan träning och annat har jag istället för att bli bodybuilder bestämt mig för att gå en annan väg som inte sätter lika stor press på mig. Jag försöker fullfölja mina mål som vegan, att ge mig själv mer kärlek och att hantera negativitet och dåliga vibbar som vi alla nån gång stöter på i våra förutsägbara liv. I takt med att jag känt mig förnedrad och sviken så har jag fått en starkare koppling till vänner och andra människor och jag har funnit trygghet och glädje i en människa som är en reflektion av mig. Så en liten förändring har skett sen vi hördes av senast. Men frågan är ju om jag ska låta er följa min nya väg...

Likes

Comments