Nej kanske inte men det är så jag känner mig just nu, nykär. JAG ÄLSKAR MIN FLYTT, den tog mig från att ha mått som en banan på vintern till en husky framför en släde.
Mina planer för framtiden rasade samman och nu vill jag bara finnas till, jag vill leva idag och inte ha så bråttom. framförallt vill jag vara lycklig och få skratta tills magen vänder sig.
Det har verkligen vänt, jag kan inte vara på en bättre plats med mig själv just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag måste medge att det har varit en jobbig tid, ingenting gick min väg och jag har då fan aldrig varit så nere och less på allt som jag har varit de senaste halvåret.

Det känns verkligen att saker vänder nu, jag är en person med tur eller otur i allt - det finns alltså inget mellanting. Det är aldrig lagom eller tillräckligt, det är överflöd eller bedrövelser.

MEN NU, NU JÄVLAR.
äntligen är det kartonger och kaos överallt och jag älskar det, jag älskar tanken på att jag ska flytta och få en chans att börja om. Göra om göra rätt och förhoppningsvis trivas igen, vara trygg.

Jag måste också påpeka att helgen som varit har öppnat mitt hjärta för nya människor igen, att vara fastnaglad i vissa personer att fester och utekvällar nu mera känns som en rutin har fått mig att känna mig vardaglig även i mina finaste klänningar.
Med ett öppet sinne och fylld av spontanitet har jag fått skratta mer än jag gjort på mycket länge, fått nöjet att lära känna nya människor, pratat högstadieminnen med gamla goa vänner, inte hållit tillbaka i ett samtal eller struntat i att hälsa på personer där en hälsning tidigare aldrig varit relevant utan bara orsakat mig en massa onödigt tjafs.
jag är så nöjd, så tillfreds med just denna helg. Jag tycker att ni är helt underbara ♡

Likes

Comments

Nej. Det har jag inte :)

& inte klippt lugg heller.
Jag har däremot sett en video som inspirerat till att hjälpa mig till mitt nästa frisörbesök att inse att jag inte är typen med lugg men att det var en ganska fräck sak att prova på. Så framöver när man är sugen på att göra något nytt så blir detta sätt ett alternativ till mitt numera långa tråkiga o uppklippta tjocka hår.

Så andas familjemedlemmar och vänner som ifrågasätter ifall jag har ålderskris eller fått ett slag i huvet, jag förblir en rugguggla tills vidare 😄💇

Likes

Comments

En kvällspromenad kan verkligen göra under.
Ibland kommer jag på mig själv, mitt bland allt kaos befinner jag mig. Väl medveten om alla problem jag förskjutit och viftat bort för att jag helt enkelt haft för mycket att tänka på. Jag staplar allt på hög och sitter åvanpå denna piedestal tills jag någon gång då och då blir höjdrädd får ett utbrott och lastar av mig en hel del av mina bekymmer på någon stackare som har svårt att hänga med i svängarna när jag pratar, detta utbrott sker oftast på någon av mina kära vänner eller familjemedlemmar och mer ofta än sällan när alkoholen tagit kontroll över mina mjukare känslomässiga sidor. PANG säger det och jag lastar av mig en massa problem, oftast har det gått ganska lång tid sedan själva händelsen/tanken/bekymret att det vanligaste svaret jag får av de jag angriper med min otröstliga hysteri är "men varför har du inte sagt detta tidigare" "det kommer att lösa sig" "du vet att du kan prata med mig"
Bedrövlig som man känner sig så försöker jag förklara att det ena bygger det andra, att det första "problemet" inte varit ett problem från början, eller inte berört mig så mycket att jag åsidosatt det för att fokusera på det som är viktigt och bra för mig. Detta utvecklas sedan, när en påföljd inträffar som antingen hör ihop med det som redan stört mig eller något nytt bekymmer som jag lägger åvanpå det andra. Detta leder till mina explosioner där jag gråter och tycker att ingen förstår mig, jag skriker i panik och går inte att lugna ner. Allt för att jag är dum mot mig själv, jag har inte tid för mig själv. Jag går och oroar mig ständigt för andra, folk jag älskar och bryr mig om. Så jag anser alltid att mina bekymmer är något jag kan ta itu med en annan dag. Tiden räcker inte till för att ta tag i problemen, jag prioriterar istället sysslor som jag anser är ett måste för att jag ska trivas med mig själv och att jag åstadkommit något bra, för att undvika dåligt samvete. Prioriterar vänner kallprat och umgänge. Jag har svårt att prata ut om småsaker, för det är vad det är från början. Jag vill inte beklaga mig när jag vet att andra har det betydligt värre.
Idag hade jag tid, tid över för att ta på mig lite behagligt åtsittande kläder och träningsskorna för att bege mig ut. Både för att prata och för att uppskatta, färger värme närhet. Att få fundera lite på mina problem, kommit fram till lösningar på mina funderingar denna timme då vi bara gick.

Verkligen få rensa tankarna och sortera bort onödigheter. Att inte stapla allt på hög för att sedan få höra "det behöver du inte ens tänka på, det löser sig" vilket små saker kanske gör, men att jag inte behövde höra de från någon annan. Min egen röst hördes och jag lyssnade till mina egna råd.

Ibland behövs något så litet som en kvällspromenad för att göra upp med en hel månads piedestal.

Just idag är jag tillfreds.

Likes

Comments

Höstmys och helt utan lokalsinne

Äntligen fångst.
vi har trevat genom sunkmark och nära döden upplevelser för att sedan kasta i oss två smöriga mackor med gulröd trumpetsvamp samt en o annan karl johan.

det måste jag säga är så jävla värt det.

Trots vilseledande löv och hoppande animaler, gropar och gyttja så är det värt det. Alla sinnen öppnas och man känner sig som världens bästa campare på cs när man sätter sig på huk för att notera de gula skälkarna så man inte tar i något som eventuellt rör på sig eller är ett löv till min stora besvikelse. Det är både rogivande och fruktansvärt roligt med rätt sällskap, jag hoppas fler av mina vänner ger sig på svampjakten och får känna skogens härliga bris och hur mycket den kan ge bara av att man befinner sig i den. Dofter, färger, djur och ljud - denna natur som jag älskar den.

Likes

Comments

Ja puuuurrrrr. Så belåten över att det ordnar upp sig, eller att det åtminstone börjar gå på rätt håll igen. Med tanke på mitt "flyt" så när jag löser en sak dyker ett annat problematiskt fenomen upp och förstör.

äääääntligen, jag åkte på schema året ut - kalas, nätter o jag fungerar utmärkt ihop.
Ett extra knäck i stan, första dagarna hade jag i veckan som var, jag ska nog trivas där också.
O lite sjukhusjobb på det, jag borde klara hyran året ut 😄

Inte nog med detta så har jag och min oklara ångest över min flytt kommit fram till att byta lägenhet är det enda rätta, tyvärr sattes käppar i hjulet för detta som skulle gått så smidigt. Sa upp min lya när jag trodde jag hade hittat mitt nya hem, det visar sig då att förvaltaren får för sig att totalrenovera detta mysiga 50 tals stuk och höjer hyran med över 2000 kronor och där står jag gapandes och i duktig panik. Jaha det tänker inte jag hosta upp, så där står man med brallorna nere mer eller mindre så att säga.
Idag, idag kom det där underbara beskedet efter ständigt jagande efter något passande så har jag nu fått en 2a med balkong på lasarettsboulevarden och jag kommer att få underbara grannar. Att mitt liv alltid ska vara antingen eller, ingen balans, aldrig 100 % koll, jävla bergodalbana. Nu vänder det, så lagom till jul slår det väl om igen, jag är redo 😒

Likes

Comments

Igår fick man besked, jag får schema hela året ut på axeltorp på natten, duktigt glad tjej!
första dagen på kommunarbete idag, hälsar ädelstenen Välkommen in i mitt arbetsliv och hoppas jag ska trivas där med.
Många tankar som snurrar, känns ändå förjävla bra!

Likes

Comments

http://dayviews.com/scoobydobydoo/

snubblade över lite nostalgi, så gästlösenordet är borttaget o jag garanterar er goda skratt och söta kommentarer. 😂

Likes

Comments

Roseberryhills Tuva-li
"Tuva"

Här har vi en tjej som verkligen blir lycklig när jag stövlar in genom dörren. Om jag så fräser och gormar så står hon där, i dörren, redo att gapa ljudligt för att jag lämnat henne ensam de timmarna jag varit på jobbet. Det gör så mycket, att ha dig omkring och att jag är behövd på ett alldeles unikt sätt (någon måste ju hälla upp foder när kattlogikens halva skål anses vara tom) och någon behöver klappa och kela omsorgsfullt med detta lilla sågverk som säkert har astma så som hon dönar intill mig när jag ska sova. Helt underbart, att vara en crazy cat lady var inte första titeln jag skulle sätta på mig själv, man slutar aldrig att förvånas.
#crazycatlady 💪😻

Likes

Comments