Lyx, Släkten

Han, han som va de jobbigaste jag viste när vi var små och han slog sönder min dörr men en bandyklubba för att jag kanske hade sagt något elakt eller tagit nått han ville ha.
Ja, mamma de va inte alltid Viktor som började!
Att han idag är en av mina absolut bästa vänner och insperations källor skulle jag aldrig kunna tro.
Att han har växt till en klok man. Men ideer och tankar bättre än många andras som får mina briljanta ideer att verka de dumaste någon i ett par skor har kommit på. Att ett 45min långt telefon samtal med honom kan reda ut ett och annat. Att få mig att gå från frustaration till klarhet, det kam jag med ord inte tacka honom för. Vet inte själv om du förstår hur fantatsiks du är. Att få ha växtupp med dig och se dig utveklas och framförallt att  jag får kalla dig lille bror är ett provilegium. Det är den högsta vinnsten man kan vinna i ett liv.

Jag älskar dig och saknar dig och du (tillsamman med JG) är ALLTID  det bästa jag har!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Linköping , Lyx, Träningen, Vardagen

solen tittade fram idag likaså minusgraderna. Jobbar timmar idag så är bara ledig en sväng nu mitt på dagen och orkade verkligen inte ta mig ner till gymmet. Hitta ingen i speration. Men solen lockar alltid, så på.med dubbla byxor, tjockstrumporna , mössa och det bästa av allt min röda-jacka. Jag har längtat lite efter att få använda den. Så idag blev första, men absolut inte sista dagen för den röda jackan. Kallt, fint och uppfriskande

De här är min årstid,
iallafall dagar som denna

Likes

Comments

Actic, Linköping , Lyx, Tankar, Träningen

Det var ett tag sen jag skrev, men har inte haft tid eller insperation att skriva.
Men nu har jag börjat sakna det lite faktislt.

I mitten av november började jag träna med  Pt-Jörgen. För att stärka upp min rygg. Den va katastroff när jag började, men nu är det bättre och jag känner mig svag are på många plan men ändå stark på nått sätt. Jag fick i samband med att jag börja träna med Jörgen, tränings förbud från min "vanlig" träning. För att jag inte skulle falla tillbaka och vara tvungen att börja om.
Jag är även jobbat mycket, firat jul och nyår och varigt kär 110%.

Han är det bästa med 2016

Likes

Comments

Actic, Träningen, Vardagen, Linköping

Fredag igen och dagen har bjudigt på fika med mina gäris från klassen, sen en tur på stan sen vidare till gymmet för att köra lite disco-fredag med bröst, triseps och core. Träningsvärken i mina ben är extrem och imorgon blir det väll snäppet värre tänker jag. Ett jobb pass är också avklarat.

Benpasset som jag fick insperatiom av från Kaattis är så sjukt bra, nu när jag ska undvika knöböj på grund av min rygg är det supet med dom övningarna plus utfallssteg med vikt och så.

Likes

Comments

Lyx, Träningen, Vardagen, Actic, Linköping

Nu är dom bytta, däcken alltså, det ser dock ut som att snön är påväg bort igen men nu kör jag ialla fall säkert igen. Hämtade upp pappa på jobbet och åkte hem till Rimforsa för att byta till vinterdäcken utomhus i 3minus och utan lampa. Men då kom pappa med den briljanta ideen vi kan ju va nere på brandstationen! Det tacka jag inte nej till. Det gick super fort att byta däcken och js jag gjorde allt själv förutom att lyfta bilen, pappa skötte domkraften.

Idag är den jobb på schemat. Sen ner till Actic för att träna lite ben. Jag typ längtar.

Likes

Comments

Träningen, Vardagen, Lyx

Förkylningen är ihärdig. Men helgen har varigt lugn och hsrmonisk och promenaderna har blivit många och långa. Vissa skönre än andra i lördags blåste drt så sjukt söndags lila så men igår va de mysigt, jag och C strövade omkring i 2 timmar och njöt av snön som har falligt ellet jag njöt ialla fall.

Likes

Comments

Mat , Träningen, Actic, Linköping

Äntligen fredag. Ska inte klaga eftersom jag vsr ledig tis-ons men det är nått specielt med fredag och helg och att få sluta kl 16.00 på en fredag hör ju inte till vanligheterna. Om jag jobbqr fredagar är det oftast till kl 21.00.
Men inte idag. Idag är det 16 som gäller och raka vägen ner till gymmet för ett bröst-pass pch lite boiseps de är ju ändå fredag.

Likes

Comments

Mat , Träningen, Vardagen, Actic

Asså wow, träningsvärken, den har redan kommit och den är brutall hur ska det blir imorgon?
Gårdagen fortsate i lungt mak, C kom hem och vi gick en promenad som skulle va typ 30min lång för vi skulle gå och äta men blev dubbelt så lång så maten smakade extra gott, det blev wrap från hälsofreak. Vi gick runt ån det var kallt, skönt och mysigt. Idag blir det ingen träning då tiden inte räcker till, kan nog va bra då jag tortfarande känner av förkylningen i kroppen lite grann

Likes

Comments

Träningen, Vardagen, Actic

Idag kom den första snön och jag saknar Åre lite mer än vanligt.
Förkylnen har slätt och körde mitt första riktigt pass på gymmet igår. Det gick lungt och fint till körde rygg och axlar.
Idag testade jag Actic norrköping för första (men inte sista ) gången.

Det var idag rumpan som fick sig en omgång. Även där lungt och fint. Hörde hög repp på låg vilt. Va ju även på ming första PT-timme i måndags och han tyckte inte jag skulle köra vanliga knäböj då det tar mer på ryggen, så blev utfallssteg, raka mark med mera.

Fick sinperatipn av @cf_kattiis på insta.

De tacksr ja för

Likes

Comments

Lyx, Mat , Tankar, Vardagen, Actic, Släkten

Att va hemma i Rimforsa hos mamma och pappa är den mest avslappnande platsen jag vet. Att vara hundvakt åt odjuret och få vara ute i skogen är de bästa. Att äta mammas mat, att retas med pappa, att få sova i mitt flickrum, att bara få vara. Att bli omhändertagen när man har ont i halsen.


Jag har även hunnit bytta från Crossfit Highway till Actic City Linköping. Inte för att HW var dåligt på nått sätt utanför jag pga ryggen och tryrande insperaton så passar actic mig bättre just för tillfället och det känns så bra !

Likes

Comments