View tracker

Actic, Träningen, Vardagen, Linköping

Fredag igen och dagen har bjudigt på fika med mina gäris från klassen, sen en tur på stan sen vidare till gymmet för att köra lite disco-fredag med bröst, triseps och core. Träningsvärken i mina ben är extrem och imorgon blir det väll snäppet värre tänker jag. Ett jobb pass är också avklarat.

Benpasset som jag fick insperatiom av från Kaattis är så sjukt bra, nu när jag ska undvika knöböj på grund av min rygg är det supet med dom övningarna plus utfallssteg med vikt och så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lyx, Träningen, Vardagen, Actic, Linköping

Nu är dom bytta, däcken alltså, det ser dock ut som att snön är påväg bort igen men nu kör jag ialla fall säkert igen. Hämtade upp pappa på jobbet och åkte hem till Rimforsa för att byta till vinterdäcken utomhus i 3minus och utan lampa. Men då kom pappa med den briljanta ideen vi kan ju va nere på brandstationen! Det tacka jag inte nej till. Det gick super fort att byta däcken och js jag gjorde allt själv förutom att lyfta bilen, pappa skötte domkraften.

Idag är den jobb på schemat. Sen ner till Actic för att träna lite ben. Jag typ längtar.

Likes

Comments

View tracker

Träningen, Vardagen, Lyx

Förkylningen är ihärdig. Men helgen har varigt lugn och hsrmonisk och promenaderna har blivit många och långa. Vissa skönre än andra i lördags blåste drt så sjukt söndags lila så men igår va de mysigt, jag och C strövade omkring i 2 timmar och njöt av snön som har falligt ellet jag njöt ialla fall.

Likes

Comments

Mat , Träningen, Actic, Linköping

Äntligen fredag. Ska inte klaga eftersom jag vsr ledig tis-ons men det är nått specielt med fredag och helg och att få sluta kl 16.00 på en fredag hör ju inte till vanligheterna. Om jag jobbqr fredagar är det oftast till kl 21.00.
Men inte idag. Idag är det 16 som gäller och raka vägen ner till gymmet för ett bröst-pass pch lite boiseps de är ju ändå fredag.

Likes

Comments

Mat , Träningen, Vardagen, Actic

Asså wow, träningsvärken, den har redan kommit och den är brutall hur ska det blir imorgon?
Gårdagen fortsate i lungt mak, C kom hem och vi gick en promenad som skulle va typ 30min lång för vi skulle gå och äta men blev dubbelt så lång så maten smakade extra gott, det blev wrap från hälsofreak. Vi gick runt ån det var kallt, skönt och mysigt. Idag blir det ingen träning då tiden inte räcker till, kan nog va bra då jag tortfarande känner av förkylningen i kroppen lite grann

Likes

Comments

Träningen, Vardagen, Actic

Idag kom den första snön och jag saknar Åre lite mer än vanligt.
Förkylnen har slätt och körde mitt första riktigt pass på gymmet igår. Det gick lungt och fint till körde rygg och axlar.
Idag testade jag Actic norrköping för första (men inte sista ) gången.

Det var idag rumpan som fick sig en omgång. Även där lungt och fint. Hörde hög repp på låg vilt. Va ju även på ming första PT-timme i måndags och han tyckte inte jag skulle köra vanliga knäböj då det tar mer på ryggen, så blev utfallssteg, raka mark med mera.

Fick sinperatipn av @cf_kattiis på insta.

De tacksr ja för

Likes

Comments

Lyx, Mat , Tankar, Vardagen, Actic, Släkten

Att va hemma i Rimforsa hos mamma och pappa är den mest avslappnande platsen jag vet. Att vara hundvakt åt odjuret och få vara ute i skogen är de bästa. Att äta mammas mat, att retas med pappa, att få sova i mitt flickrum, att bara få vara. Att bli omhändertagen när man har ont i halsen.


Jag har även hunnit bytta från Crossfit Highway till Actic City Linköping. Inte för att HW var dåligt på nått sätt utanför jag pga ryggen och tryrande insperaton så passar actic mig bättre just för tillfället och det känns så bra !

Likes

Comments

Tankar, Träningen

Efter att ha blivigt upppassad av C hela kvällen när jag låg i sängen och inte kunde röra mig. Kändes det ok tills jag reste mig i morse. Men det va ju bara ett par timmar tills jsg skulle till citykliniken och Johan så att han fick börja och bända och knäcka och trycka.
Sen skulle jag ta mig ut genom dörre och kunde nästan stå upprätt.
När jag kom in till Johan frågade han om jag hade ont eftersom jag va lite dimmig i ögonen... Och ja ont har jag!
Men efter 45min var jag rakare och det kändes bättre. Ska tillbaka igen på tisdag. Men innan det ska jag stretcha och gå.på Justin imorgon .

Likes

Comments

Crossfit , Träningen, Vardagen

Då har jag troligen dragit på mig ett ryggskott igen...

Körde knäböj på boxen kände mig trött i ryggen men fokade på att ha en bra hållning hela tiden.
Körde min favvo gällande knäböj Mini milko. där du börjar på en vikt och 20 reps ökar vikten minska i reps
20-18-16-14-12-10-8-6-4-2-1 reps med ökad vikt i varje sett. Jag började på 15kg och ökad med 5kg per sett. Kändes bra i börja men när jag skulle köra 8reps på 45kändes det lustigt. Körde vidare men med 60kg på2 reps så kändes det inte alls bra. Tror det kändes ok eftersom jag va varm.. men labort vikterna och körde lite stretsch och cyklade hem väl hemma sa de BOOM och jag går nu mer om Agda 98 med ryggproblem.

Naprapattid är bokad.

Likes

Comments

Crossfit , Träningen, Vardagen, Släkten

Började dagen med att vaka i hos mamma och pappa. Drog på mig träningskläder mötte upp Veronica för en promenad. När jag kom in genom dörren öppnade sig himlen.
Men det va bata att ta väskan och springa till bussen. Nu är jag hemma ocj fixar tvätten och ska snart åka tillboxen för idag är de leg-day!

Likes

Comments