Hej på er, imorse vaknade jag sent, tror inte ens att det gills som morgon. Vaknade iallafall runt 12 och gick upp direkt och gjorde frukost. Är oftast hungrig när jag redan vaknar eller så kommer hungern kort efter.

Det blev rostade mackor med oboy till. Och visst matchade det min tröja fint? Samtidigt som jag gjorde iordning min frukost gav jag katterna mat och nytt vatten, några av katterna är dock lite för fina i kanten för att dricka ur skålen..

Har inte gjorde något idag alls om jag ska vara ärlig, har tittat på tunnelbanan en hel del, ganska spännande faktiskt och ibland as humoristiskt. Åt en av mina favorit rätter till lunch.. hahaha.

Och hörni, jag lovar.. att det skulle matcha i denna bilden också var inte planerat haha! Nu på eftermiddagen släppte jag ut katterna lite, de åt en massa gräs så det blir kul för mamma ikväll att torka upp spyorna.

Upptäckte att katterna tyckte om att leka med ett strå som jag satt och pillade med, här ser ni Doris in action.

Nu väntar jag på att Kim ska komma och hämta mig, vi ska sova hos honom ikväll och titta på Wallander och myyysa ♡

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag jobbat som jag har gjort hela sommaren. Jobbar på en dialys där jag får servera mat och fika, städa och ta fram olika grejer inför patienternas dialysbehandlingar. Jag började vid 11:30 som vanligt och slutade vid 20:00, passet går ganska fort då det är mycket att göra. Dock har jag så ont i fötterna när jag kommer hem då jag står under hela passet förutom på lunchen. Detta är min sista vecka här, det är lite surt då jag kommit så bra överens med personal och vissa patienter. Men längtar ändå faktiskt tillbaka lite till skolan då man får tillbaka sina rutiner och träffar kompisarna. Ikväll sover jag och Kim på skilda håll då han ska upp och jobba vid 5 och jag är ledig imorgon, jobbar nämligen bara måndagar, onsdagar och fredagar hihi. Ikväll myser jag med lite glass och YouTube.

Kram!

Likes

Comments

Hej på er, nu är det dags för er att lära känna mina älskade missar. Alla som känner mig privat vet att min stora passion i livet är katter. Vi tar från höger till vänster.
Denna hårboll är min bebis, han är drygt 2 år gammal och heter Biscuit men vi kallar honom Bissen eller Bissebus, kärt barn har många namn. Han charmar alla han möter med sin tjocka och glamorösa svans, han älskar att vara ute i koppel (då de är innekatter) och äta massa gräs. Han är också intresserad av att fånga flugor, men aldrig döda dem.
Nästa misse på bilden är Doris på 1,5 år, som i själva verket är en kille. Det märkte vi när han skulle steriliseras. Mamma och lillebrorsan kallar honom Bosse men inte jag, han är och kommer alltid vara en Doris. Han är halvbror till Biscuit, Doris var inte planerad att köpa men alla hans syskon dog under födseln och vi tyckte synd om honom och så blev han vår! Han är inte den keligaste katten man kan få tag i, men när han bestämmer sig själv för att komma och mysa blir man inte av med honom. Han har också alltid öppen mun, tungan kan sticka ut ibland och det är bara för gulligt tycker jag, hehe.
Åså till sist har vi lilla Elsa på året. Hon är en katt som man kan hata och älska på samma gång. Hon pussas en massa och spinner nästan jämnt. Men låt inte det lura er, hon fisar ofta och dem fisarna är inget att leka med. Hon kommer också alltid först till matskålen och brorsorna som är så snälla väntar ALLTID tills hon är färdig.

Kram!

Likes

Comments

Hej på er, nu är det dags för inlägg nummer 2 och jag tänkte köra i samma 'tema' denna gång, lär känna mig. För lite fun facts är väl intressant att läsa om?.. heheh.

✶ Min största fobi är spyor, det spelar ingen roll om det är jag eller någon annan som spyr. Bara ljudet får min mage att vända sig ut och in. (Då passar väl förskolelärare yrket mig perfekt?)

✶ Jag har börjat att titta på mängders av serier, Vampire Diaries, The Walking Dead, Game Of Thrones ect. Men jag har aldrig tittat klart på dem, dock har jag tittat klart på en serie. Orange Is The New Black, älskart!!

✶ Jag har haft en del hårfärger, svart, rött, orange, blont.. men trivs med brunt. (Dock så har jag bokat en tid för färgning längre fram, så lite ljusare hår är planerat.)

✶ Jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas, fruktansvärt ful vana som jag faktiskt har kommit över. Så nu har jag naglarna jag alltid velat ha!

✶ Jag är en stammis hos vårdcentralen. Antingen är det magen som flippar ut eller så är det en förkylning som inte ger sig.

✶ När vi ändå pratar om magen så kan jag ju ta upp något som inte många vet. Jag är laktosintolerant och har även IBS och magkatarr. Det betyder alltså att jag har en väldigt känslig och komplicerad mage. Vissa gånger kan jag äta en hamburgare med massor av ost och det händer ingenting. Andra gånger kan jag inte ens äta lite pommes utan att ha ont i magen resten av dagen.

Det var allt för denna gång,
Kram!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min sprillans nya blogg. Här kommer jag skriva om min vardag som består mestadels av skola, familj, katter, vänner och pojkvännen! Just nu ser bloggen lite halvmesig och inte så proffsig ut men jag lär mig med tiden I guess. För att inviga bloggen tänkte jag köra den klassiska "lär känna mig":

✶ Jag bor med min mamma, lillebror och våra 3 katter i en villa i Falköping. Min storebror har flyttat ut och min pappa bor i Uppsala och har gjort det drygt 2 år tillbaka.

✶ Jag går tredje året på barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning. Min plan för framtiden är att bli förskolelärare, kanske inte så glamoröst med bajsblöjor och vinterkräksjukan men men.

✶ Jag är tillsammans med min alldeles egna bonnapöjk Kim, och har varit det dryga året. Honom kommer ni att få lära känna inom kort.

Det var väl det jag hade på hjärtat,

Kram!

Likes

Comments