Hela livet har jag känt mig trasig. Så jävla trasig. Tusen små delar av mig som jag lämnat på vägen. På plaster och i människor. Delar av mig jag aldrig kommer få tillbaka, delar av mig som format mig. Dom var delar av en helhet, och nu splittrade i tusen små stjärnor. Dark and twisted, som Meredith Grey säger. Och jag tror vi alla är lite trasiga. På olika sätt, av olika erfarenheter.

Men när jag är med dig, så glömmer jag att jag är trasig. Mina splittrade delar blir hela igen. Jag vågar tro att jag är mer. Vackrare, roligare och smartare. Och det är så dumt, att förlita sig på att känna mer för sig själv när man är med någon annan. Men jag kan inte hjälpa det.
Jag glömmer allt det där som gjort mig trasig.
Tack. Jag trodde aldrig en annan människa kunde se mig på sättet du gör.

Du tror på mig. Och jag vågar tro på mig. Jag vågar tro att jag inte hela livet kommer vara såhär trasig. Och kanske kan du bygga ihop mig, och ta alla mina splittrade delar och göra mig till en helhet igen. En dag kanske jag vaknar och jag är inte trasig längre, och jag vet då vem jag ska tacka. För då vet jag att du räddat mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Long time no see. Under tiden jag varit borta har jag jobbat som en dåre, min bror har fyllt 22 år, haft flera roliga fyllor och inte ångrat en minut av allt. Haft så mysigt och skönt. Nu är jag ledig i några dagar och jag ska verkligen njuta av dom. Av nån konstig anledning är jag jätte sugen på att bara spendera dom i min säng och kolla på Orange is the new black. Vädret är ju inte på topp, så det finns ingen riktig anledning att spendera dagarna ute haha. Behöver inte få ångest av att jag slösat bort mina lediga dagar. Nu ska jag poppa popcorn och chilla till th Dark Knight rises. Puss

Likes

Comments

​Efter timmar på Youtube så snubblade jag på One Republics - I Lived. Jag har hört låten minst 100 gånger, det är en av mina favorit låtar och One Republic är mitt favorit band. Jag känner alltid så mycket när jag hör den. Men jag hade aldrig sett musik videon förut, och jag blev så varm om själen när jag såg den idag. Mitt hjörta blev fyllt med kärlek och kunde inte låta bli att släppa en tår. För den är så fin. Åh va fin den är. 

Likes

Comments

Sov jätte dåligt inatt och vaknade flera gånger, runt 5 somnade jag ordentligt och vaknade inte förrän 12:30. Som tur är så är jag ledig idag. Har jätte ont i halsen och är öm i kroppen. Är säkert påväg att få nån förkylning eller nått. Hoppade in i  duschen, för det kändes så ofräscht haha. Så har gjort te med honung och citron, ligger i sängen och kollar på Youtube. Jag är nog hemma idag, så jag är pigg till imorgon. Jobbar förmiddag och sen har jag massor att göra. I helgen kommer min syster till Stockholm och vi ska på bröllopsmässan. Så måste förberedda lite till de. Men idag ska jag bara ta det lugnt. Kolla netflix och bara mysa.

Likes

Comments

Egentligen vet jag inte varför jag valde att starta en blogg, men tänkte att det kunde bli kul. Jag kommer skriva lite när jag vill. Om vad jag vill. En dag kanske det handlar om vardagen, en dag om olika känslor och tankar till allt. En dag om smink eller min favorit låt i stunden. Jag får se vad det blir, men blir nog kul iallafall.

Likes

Comments