Hallåj bloggen! Ännu en gång var det ett tag sedan jag uppdaterade här... har själv fått acceptera det nu att jag suger på att hålla igång en blogg. Vill vara bäst på det, med daglig uppdatering, inspirerande bilder, on point varje dag med outfit och smink... men så är det tyvärr inte, så ser inte mitt liv ut. Men idag lyckades jag fixa iordning mig på skoj hemma så knäppte några bilder medan jag ändå var sminkad och allt. 

Låg precis i sängen när jag skrev detta som jag upptäckte att en spindel precis hittat in under täcket och kröp på min axel, FYYTUSAN va jag hatar spindlar, hur sjutton ska jag kunna sova efter detta!!?# Har förflyttat mig sittandes till sängkanten nu istället efter att ha sanerat hela sängen. Måste få tankarna på annat, ska se om det kanske finns ett nytt avsnitt av KUWTK ute nu...  

Men ni får ha det så bra så länge så syns vi väldigt snart hoppas jag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår träffade jag Amanda och Carro i stan! Var så kul att träffa dem eftersom vi inte setts på typ 100 år. Jag gick även en runda och lämna lite CV:n i olika butiker eftersom jag bara jobbar helger nu på liseberg, behöver därför fylla resten av veckodagarna med lite extra jobb. 

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar jag på den fantastiska resan med Noel och Zara, är så skönt att somna till deras röster! 

God natt

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gjort klart mitt rum, är såååå nöjd! Bästa hörnan är ju såklart sminkbordet där jag även har min "jobbhörna". Jag älskar även tavlorna jag har köpt! Det är ett sett från DESENIO där man kan välja bland olika affischer och sedan vilken färg på ram/tavla man vill ha. Jag valde paris kollektionen i stl 50x70 + 2 svarta ramar i samma storlek för 88o kr! 

Likes

Comments

​väska ZARA (egen pälsboll) / skor ADIDAS / Jacka & byxor ZARA 

​I Lördags åkte jag, mamma och pappa på en liten utflykt till Stora Holms säterier, där dem har ett jättemysigt cafe och en liten butik. När vi varit där en stund åkte vi sen vidare till IKEA för att köpa byrån och sminkbords-lamporna till rummet. Dealade rätt bra med dem så fick köpa allt nu, och betal dem nästa månad, haha. Så nu är alltså nästan allt på plats i rummet, det är bara detaljerna som saknas - en fårskinnspläd som ska hänga över stolen, två tavlor som ska ha svart ram, fluffig matta ... + extra detaljer som dyker upp. 

Likes

Comments

Instagram @rebeckaaericsson