Dagens arbetsmiljö var på topp idag! Jag följde med familjen till Capitola Beach. Mysiga gator med fina restauranger och jättemysiga hus!! Vi lunchade med denna view och jag kommer helt klart åka tillbaka fort jag få ledig tid då jag har väldigt nära dit. Badade dock bara fötterna.. Haha borde skärpa mig och ta mitt första dopp i USA snart ;) Dagens läxa var även att jag skall börja smörja in mig ordentligt då jag just nu men en rygg som kan ses som definitionen av "bonnabränna".

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer mitt första inlägg från USA! Har verkligen haft fullt upp varje dag sedan jag kom så inte ens hunnit tänka på att jag ska blogga också.

Jag anlände till New York måndagskvällen den 31a. Väl på Training School fick vi nycklarna till våra rum och sen var det bara att sova! Vi var sååå trötta och jag hade inte lyckats sova något på planet. Veckan bestod sedan av två heldagar med lektionstid. Rätt kul att vara tillbaka och studera lite faktiskt! 😁 På torsdagen åkte vi in till New York City och hade buss sightseeing innan vi drog till Top of the Rock och Time Square. På fredagen gick flyget till Kalifornien och jag fick äntligen träffa min värdfamilj.

Dagarna här rullar på i en himla fart! Om jag inte jobbar så försöker jag resa runt och se så mycket som möjligt. Igår var jag i San Fransisco och dagen innan det i San Jose och idag åker jag till Capitola Beach! Dessutom har jag körkortsstudier jag måste bli klar med. Men kan iallafall klargöra att jag trivs sååå bra här och familjen, området och ja allt är över förväntan! Ska se till att göra ett blogginlägg från San Fransisco senare då det blev en hel del fotografering den dagen. Samt om så önskas ett inlägg från dagarna i New York. Kram från Becka.

Likes

Comments

Här hittar ni detta hus. Hur vackert är det inte?! Att jobba i Jönköping i framtiden lockar ju när man får vila ögonen på detta!

Likes

CommentsIdag är den dag jag skulle stått i publikhavet på Håkan, idag är den dag jag skulle haft grillkväll med några vänner I kvällssolen men idag sitter jag mest och tittar serier... inte så dåligt det heller men i en jämförlse med det andra känns det rätt trist. Idag är den dag jag åkt på härlig urinvägsinfektion sådär lagom inför resan till USA (åker nämligen på måndag morgon). Så här sitter jag med sprängande smärta i magen och med klädhögar framför mig, massor av viktiga papper som för tillfället känns mest kaos och måndag känns väldigt långt borta.. Dock kan jag känna att idag är den dag jag har det väldigt bra tanke på mina i-landproblem.

.
På tal om min au pair resa som börjar på måndag så kan jag ju berätta att jag kommer att flytta iväg ett år till Kalifornien, till en liten mysig stad som heter Los Gatos. Ca. 1 timma från San Franscico och 30 min till Santa Cruz och bara 15 min från San Jose. Så som jag ser det nu kan jag inte hamnat på ett bättre ställe då även familjen verkar helgoa! Kommer att ta hand om tvillingar på 1,5 år och en på 4 år, alla flickor, GIRL POWER! Ser otroligt mycket fram emot att flytta till ett nytt land och lära mig massor! Så denna blogg kommer i framtiden fungera som ett slags vykort hem där jag kan berätta om hur mina dagar ser ut och vad jag får uppleva.

Likes

Comments