Att morgonen har varit ineffektiv är en underdrift men har bara inte haft orken att lämna sängen. Sofia drog vid halv tio och sedan dess har jag försökt jobba lite på presentationen men finns inte så mycket mer att göra. Ska möta upp gruppen om två timmar och fixa det sista innan redovisningen imorgon.

Ser inte fram emot morgondagen då jag verkligen avskyr redovisningar och stammar mig fram till saker, men hoppas det går bra. Letar annars boende för fullt men ger snart upp hoppet vet verkligen inte vad jag ska göra längre.


en del av bästa gruppen förra veckan

Likes

Comments

Över en vecka har nu gått sedan universitetet började på riktigt och jag har nu bott i Umeå i två veckor och kan redan konstatera att jag trivs. Att jag har Sofia vid min sida varje dag när jag kommer hem är inte heller nackdel då jag saknade henne massor förra halvåret när hon var här uppe.

Skolan är intensiv och första arbetet ska lämnas in imorgon och festerna kan vara några av de mest intensiva och roliga jag har varit på. Människorna är trevliga, öppna och sköna och jag är så glad att jag tog beslutet att flytta hit och börja plugga.

Nu ska jag sussa då skolan och träning på presentationen med gruppen äger rum imorgon för att förbereda inför torsdag.

Likes

Comments