Skapade denna smink-look för några veckor sedan och den blev faktiskt rätt bra skulle jag vilja säga. Som ni ser är det en rosa smokey eye med svart eyeliner, rosa contouring och rosa highlighter samt ett rosa läppstift bara. En rosa look som jag trodde skulle bli "over the top" men visade sig vara rätt naturligt. Istället för då att contoura med vanlig lite mörkare ton så valde jag att skippa det helt & köra på med rouge på ställena där man brukar contoura, till och med på näsan. Sedan ögonen valde jag en mörkade rosa på inre och yttre delen av ögonlocken men på mitten en ljusare skimmer rosa. Sedan slutade jag med highlighter lite överallt för jag ÄLSKAR highlighter. De produkter jag använde (vilket man absolut inte måste använda om man vill göra en liknande look) var:
Anastasia Beverly Hills - Nicole Guerriero // Too Faced - Le Grand Palais // Urban Decay - Gwen Stefani eyeshadow palette // Rimmel London - Lasting finish by Kate lipstick 45

Kramar!

Likes

Comments

Idag så är jag ledig från jobbet så då valde jag att unna mig själv att måla naglarna i en härlig nude färg som har lite skimmer i sig. Köpt från Marc Jacobs men då på rea då ett kostar originalpris 225kr men då nedsatt till 75kr(!!!). Men iallafall håller på att skissa ut och funderar hur designen ska vara till min Caribbean klänning då det är SM om 2 veckor ca. Panik!! Men fick nyss ett meddelande av mamma att mina sista stenar har kommit äntligen, så det är super skönt så jag har allt material redo så det är bara att köra snart.
Hoppas ni kommer att tycka om då min nya blogg och jag är väldigt taggad, men får se hur långe det håller..
kram!

Likes

Comments