Ni vet känslan när man får ett nytt jobb....?

Den känslan lever jag fortfarande på kan jag säga.

Efter tester, intervjuer och en lång väntan fick jag äntligen ett samtal om att jobbet var mitt. Blev så himla glad verkligen! Tror att detta kommer bli jättebra och det ska bli så spännande.

Kan inte ens beskriva lyckan jag kände när jag kunde gå och säga upp mig från mitt nuvarande jobb, var så redo för något nytt nu.

När man dessutom blir uppvaktad med blombud kan man ju inte bli annat än glad :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en vecka som har gått och nu är det snart helg igen. Sitter för tillfället under en filt i soffan och fryser samtidigt som jag försöker övertala mig själv att gå en liten runda. Har varit riktigt trött den här veckan, men det finns ju såklart saker som piggar upp. Denna goda salladen bland annat som jag gjorde för någon dag sedan, citron- och ingefärsshot, en massa te och tända ljus brukar få mig lite piggare.

Igår umgicks jag även med några kompisar, drack något glas vin och pratade en massa. Skönt att få ett litet avbrott från de vanliga rutinerna man annars har i veckodagarna.

Imorgon åker jag till Skåne efter jobbet och stannar där hela helgen, dags för födelsedagsfirande bland annat. Skönt att få lite miljöombyte och att bara slappa en hel helg. Det behövs ibland.


Likes

Comments

Nu börjar helgen lida mot sitt slut vilket jag personligen tycker är lite tråkigt.. Har dock haft en fantastisk helg och känner mig nästan utvilad.

Denna helgen har bestått av långa promenader i det fina höstvädret, tv-seriemys i soffan, en massa te-drickande och lite shopping.

Igår var det ju dessutom dags att fira Halloween. Visste inte riktigt vad jag skulle klä ut mig till då det blev ganska spontant, men slutade med att jag blev en fladdermus. Startade kvällen med lite vindrickande och därefter bar det av till Statt där vi dansade loss på dansgolvet. Var superkul!

Idag blev det en liten höstpromenad i Brunnsskogen, pizzabuffé på Hasslödoppet och därefter en massa mys i soffan med Pytte. Nu ska jag skynda mig att göra lite bananpannkakor till imorgon och senare ikväll blir det bio.


Likes

Comments