View tracker

Ang. förra inlägget!
Gillar när man har ritat en bild och man först tycker att ja men den ser rätt bra ut ändå.
Sen några dagar senare så tycker man bara att den är ful och vill radera allting.
Kommer antagligen tycka likadant om denna sen när den är klar, om den ens blir det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag har det känts som en konstig dag, när man bara vaknar upp och kroppen eller huvudet inte hänger med riktigt. Så har bara tagit det lugnt idag, blir att sova nu och börja packa mer imorgon igen! 😩

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit till min älskling igen! vi har gjort tacos idag och vi börja kolla på GhostBusters (den gamla) som jag inte sett,
men blev så trött efter maten så somnade till så blir att se klart den sen och mysa lite med gottis.

Likes

Comments

Händer inte så mycket när man är sjuk, är hos syrran o ska äta snart iaf. Sen hem och hitta på något.. man blir ju lite rastlös när man bara sitter. Mamma o pappa är i ullared och stannar tills imorgon, sen får jag se vad mamma har köpt för roligt och kanske något till mig, men men..

Likes

Comments

En väldigt liten summering av sommaren i bilder än så länge, men sommaren är snart slut tråkigt nog. Fint väder verkar det knappt bli mer, bara blåser och regnar..

Sitter och är sjuk just nu och känns som att det kommer hålla sig så ett tag till. Kan ju hoppas att jag inte smittar Kristian iaf haha!

Likes

Comments

Man ska väl inte klaga på värmen men idag har det känts som en bastu utomhus. Riktigt sugen på att bada, ska ta en sväng inom Nova imorgon med systern o kolla om där finns någon pool kvar, kan ju hålla tummarna. Har även grillat lite och solat, man kunde ju fått lite mer färg men men..
 

 
 

Likes

Comments

Spenderar mycket tid med denna söta person också! 

 

Likes

Comments

Det var ett tag sen men men.. vad ska man göra, jag som tycker det är rätt tråkigt o laga mat förutom tacos då gjorde detta igår vilket blev rätt bra, blev sjukt mätt och tog inte så långtid att göra heller vilket är ett stort plus enligt mig. 
 
 

Likes

Comments