Hej hörni! Snålt med inlägg i helgen men hade nästan fullt upp hela helgen! Summerburst var verkligen skitbra! Hade så himla roligt även fast jag missade en del på fredagen eftersom jag hade tentan i Umeå. Just nu är jag påväg hem till mina föräldrar där jag bor under sommAren, har spenderat ett par timmar hemma hos Ds föräldrar där han bor nu haha! Pressat i solen i någon drygt timme för första gången för denna sommaren, men tyvärr blåser det halvt storm så var inte jättebehagligt... Vid tre väntar första sommarpasset på Ica Maxi, men först ska jag duscha, äta och fixa maaj! Kram på er så hörs vi snart

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tentan avklarade, har stressat runt hela dagen för att slutligen hamna på summerburst och ha en riktigt bra kväll, hoppas på en ännu bättre lördag!

Likes

Comments

Två bilder som beskriver mig dag. Detta är verkligen exakt vad jag kommer göra. Ena stunden kommer gå till att panikpacka och andra till att panikplugga! Trevlig torsdag på er! Motiverar mig med den lättnad som kommer träffa mig imorgon vid typ tre tiden när detta äntligen är över!!!

Likes

Comments

Ännu en dag i biblioteket! Tänker bespara er de tråkiga bilderna på mina böcker/matlådor haha! 😏

Idag är det två dagar kvar tills dagen D, och det är faktiskt väldigt skönt! Ganska trött på att sitta och plugga all vaken tid... Direkt efter tentan åker jag ju till Göteborg för att gå på summerburst och det är ju ingen dåligt morot! Dock kollade jag vädret och fyy vad tråkigt... jag ni ser ju själva, men hoppas det blir lite bättre. På två dagar kan det ju bli mycket finare väder faktiskt!

Likes

Comments

Denna söndagen avslutar vi på en madrass i vardagsrummet med glass och jordgubbar. Så mysigt att göra något så enkelt men ändå annorlunda. ✨ Godnatt på er! Hoppas ni haft en fin helg och en bra morsdag. Värker lite i mitt hjärta att jag inte kunde vara hemma hos mamma idag. ❣️

Likes

Comments

Alltså HJÄLP(!) vad mycket det är att tänka på innan man flyttar. Så mycket som ska sägas upp och tas bort, så mycket dom ska packas och så mycket som ska göras av med. Måste packa ner i princip allt under denna veckan så har en hel del att göra med tanke på att jag också ska plugga inför tentan! Men det ska nog lösa sig även om det just nu känns som vi har att göra upp till öronen haha!

Såhär ser min "to-do list" ut idag:

✖️ Sälja och städa av sålda möbler. Har sålt min byrå från Malm-serien och köparen kommer och hämtar den idag, så måste tömma allt lådor och damma av den osv. Även en annan mindre möbel ska hämtas av en annan köpare.

✖️ Diiiiiska! Usch vad mycket disk det var idag! Vi orkade inte diska igår så det är en del idag istället...

✖️ Gå igenom associationsrätt inför tentan. Detta är den sista delen jag har att gå igenom, i veckan ska vi bara plugga med hjälp av gamla tentor.

Likes

Comments

Vill verkligen hem till västra Sverige nu så att denna underbaring kommer till användning. 🌸😍

Likes

Comments

Skriker! Detta var det godaste pizzan jag någonsin ätit! Bor du i Umeå? Dra till restaurangen Ruccola - herrejävlar vad sett var gott alltså!!Jag tog en med mozzarella, handskalade räkor, persilja och dillcréme. Dillcrémen var verkligen supergod! Ville typ inte äta för att det inte skulle ta slut haha.... D tog en med kyckling och bacon, den var också jättegod.

Likes

Comments

Instagram@rebeckadalbergg

Nouw Magazine