View tracker

tills döden skiljer oss åt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är så lyckligt lottad,

vakna vid 7 upp iväg till stallet med Åsa så red vi ut en sväng så himla skönt o få va tillbaka på hästryggen. Guuuuuud vad jag har saknat det.

 Sedan kom jag hem igen till chanell o Zeni som fortfarande låg o sov, dom hade en riktig mys morgon!
Nu ska ja börja fixa iordning mig lite då vi ska ut o fika får se om ja tar en cider kanske. Vi ska med agnes o hennes kille Erik. 
Ska bli super mys o bara krama om agnes så himla länge sedan vi sågs nu.

Kommer mer bilder ikväll. 
Kram så länge 

Likes

Comments

View tracker

Vaknade vid cirkus 9 första gången idag och gick upp och slängde i mig mediciner sen gick ja o la mig i soffan igen o slockna till kl 12 då mamma ringde o väckte oss.

Sen tillbringade vi hela dagen hemma o runt 3 tiden åkte vi förbi mamma o pappa. 
Träffade även fannie en sväng också vi va o tog en kaffe på rådhuset där hon faktiskt har fått jobb, grym e hon! Så vi hade nån timma för oss själva sedan hängde hon faktiskt med upp till oss o så satt vi här i nån timma till o bara umgicks.

Åkte hem till mamma o fick kvällsmat o prata o umgicks lite med dom.

Men nu nu ska vi bara mysa i soffan framför nån bra film. 

Kram R & Z

Likes

Comments

Efter både framgångar o motgångar genom de året som varit så har ja lärt mig så grymt mycket.
Jag har bland annat jobbat utanför Mariestad på kajutan en super trevlig o fin resturang med underbar personal o GRYMMA chefer. Blivit servitris o ska i framtiden jobba på en trevlig resturang i Skövde. Men just nu ska ja friskna till helt från detta underbara men ändå jobbiga året som har tagit ner mig både psykiskt o fysiskt men även gett mig nya tjejkompisar o fina minnes värda stunder med fina människor.
Nu ska jag tänka på mig mitt liv o min hälsa, ja har en underbar pojkvän vid min sida o tro mig våran resa har inte varit en dans på rosor.
Vi båda har gått igenom en himla massa tillsammans men även en himla massa själva både innan o under tiden vi varit med varandra. Men en sak vi alltid har gjort o alltid kommer göra är att vi kommer alltid stötta varandra även fast jag inte alltid förstår hur han tänker o hans val, så vet han att ja finns alltid där vid sidan, jag är han partner in crime.
Vi litar på varandra o har en riktigt fin o speciell relation till varandra men den har också haft sina stup då vi trillat in i svarta hål, men med varandra tar vi oss ur dom.

Jag har stupat och fallit ner i svarta hål men de som får mig att fortsätta kämpa är den fina framtiden ja kommer få med min underbara man o på hur fina barn vi kommer få.

Min fina mamma som alltid står vid min sida hon e en av dom som får mig att kämpa mest genom alla motgångar. Min mamma är min skyddsängel hon räddar mig alltid med öppna armar. Hon reser jorden runt för sin lilla flicka hennes dotter har hon uppfostrat till en stark tjej som förtjänar de hon vill ha. Och jag vet att resan inte kommer vara lätt men jag har min fina familj o just nu e de deras vingar ja flyger på..

End for now.
Likes

Comments

​Det är tid för en lång resa, en färd till ett annat land.

Ett land som finns i vårt inner osynliga band.

Där är ljuset ett sätt att leva ett smycke, är mörkret där.

Och det största berget man har att bestiga 

är att lämna sin egen värld.

Likes

Comments

Nu e vi ute en sväng på stan o söker lite olik jobb ja o z sen ska vi hem dra på en film o BA mysa

Likes

Comments

2 på mig o 1 på z

Likes

Comments