Godmorgon!
Är fortfarande sjukt trött och känns som jag har massa saker att göra, har ingen mat hemma så måste handla, måste städa, diska, tvätta. Sen jobba. En typical söndag i mitt liv. Typ.
Hade helst velat vara hemma, kört skoter och vara med Axel. Men de får bli nästa helg!
Nu ska jag ligga och dra mig lite mer sen bege mig mot affären och köpa frukost!
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 218 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag ligger i sängen just nu och vaknade för ett litet tag sen. Har hunnit duscha och ätit frukost. Ska snart börja fixa mig och lite sånt där för att sedan åka iväg till jobbet. Slutar vid 10 ikväll så kommer nog inte hinna vlogga så mycket. Eftersom det är lördag och Artic Cat Cup så kommer det vara mycket att göra idag. Men det är bara att kämpa!

Love you guys!! Tack för ni finns och stöttar mig i allt, blir så glad! xxx

Likes

Comments

Middag med mina älsklingar

Likes

Comments

Hej älsklingar!
Det var ett tag sen men alltså guuuud vilken upptagen människa jag är haha. Har typ 100 saker om dagen att göra att jag knappt hinner svara på sms eller nånting. Så sry for that friends❤️
Är mycket träning, skola och jobb just nu. Sökte jobb i söndags så nu håller jag på att jobba på en ny restaurang, är typ "provdagar" och "utbildning" i en vecka sen får jag vet om jag får det eller inte. Så det ska bli kul. Man får helt enkelt hoppas på det bästa.
Tycker iallafall att det går bra för mig så sen får vi väl se ifall de andra tycker de! 😂
Idag ska jag käka med mina gäris och ska även spela in en vlogg!! Wihoooooo
Stay tuned

  • 230 Readers

Likes

Comments

Hej vänner!
Förlåt för dålig uppdatering men håller mig mest till youtube just nu, så gå in och följ Rebecka Blad så får ni hänga med mig och mina äventyr! 😘

  • 292 Readers

Likes

Comments

Ja ni ser rätt.
Idag så köpte min familj den här skotern och ärligt talat jag kan inte ens beskriva med ord hur lycklig jag är. Vi har länge pratat om att köpa en till eftersom både jag och min bror som snart har körkortet kör mycket skoter.
I flera år har jag drömt om att få hem en sån här. All träning har jag gjort för att kunna köra skoter, för att minska skador fysiskt är det bra att ha lite muskler som tar emot. Den tidigare skotern jag körde är väldigt tung och "stor" så ska bli skönt att kunna ha lite omväxling till en maskin som är mer anpassad för lek.
ÅHHH! Kunde inte bli en bättre julklapp till familjen helt seriöst. Det enda jag vill göra i livet är att köra skoter det är liksom mitt största intresse och något som jag har älskat och hållt på med sen jag föddes. Så att få köra en sån här rolig maskin i vinter är ju en dröm. En dröm som har gått i uppfyllelse.
Ahh, bara två dagar kvar! Kämpa

  • 345 Readers

Likes

Comments

Usch!! Är det bara jag som tycker att den här tiden innan jul är så himla dyster och tråkig? Har ingen inspiration till jul eller någonting heller, har inte ens köpt julklappar än.
Förhoppningsvis så blir det bättre så fort vi får lov så jag bara får åka hem och vara med familjen och köra skoter.
Hoppas tiden går fort nu! 😀

  • 374 Readers

Likes

Comments

Alltså jag är såååå nöjd med mitt nya hår! Var hos frisören för ungefär fyra dagar sen och ville så gärna göra håret mer åt det blonda hållet och jag är så nöjd med det valet. Det är ca två blekingar kvar för jag vill göra lite mer ljus blonda slingor. Annars är jag jätte nöjd! Rekommenderar verkligen Attityd här i Östersund, super trevlig personal och jätte bra på det dom gör🙆🏼

  • 399 Readers

Likes

Comments

Long time no see???
Har typ glömt bort att jag har en blogg (haha?), dumt av mig. Livet rullar på som vanligt, har mest umgåtts med härligt folk, pluggat och tränat. Är inne i en liten period just nu där jag känner att allt går nerför. Därför har jag inte varit lika aktiv på sociala medier för att jag vill typ ta en paus från allting.
Känner verkligen att jag behöver lov just nu. Vill typ bara vara hemma, köra skoter och fira jul!
På lördag vankas julbord med släkten, vilket ska bli gott och mysigt. Kul att en del av släkten man aldrig träffar typ kommer upp.

Nu ska jag kolla på twilight, ha de!!

  • 405 Readers

Likes

Comments

Hej bebes!
Ligger just nu i sängen nyduschad, så skönt! Har suttit och pluggat sen jag kom från skolan men tog en paus från det och drog på gymmet en sväng. Körde ett tungt ben pass, vilket behövdes. Imorgon blir det löpning tror jag, iallafall någon bra konditionsträning.
Dags att komma igång ordentligt igen med livet, för att jag ska kunna må bra krävs det rätt mycket jobb från min sida att kämpa på med mycket träning, plugg och socialt umgänge. Bara jag har något att göra och som jag kan känna mig stolt över så gör det mig lycklig!

Nu ska jag sova för jag är suuuper trött, dags att tagga en morgondag som väntar!

Puss godnatt 💝

  • 457 Readers

Likes

Comments