Fjärde (????) advent har passerat och jag börjar äntligen komma iordning i min nya lya. Trivs kanonbra och lite julfint har jag allt lyckats få till det också. Det är något speciellt det där med en julgran. Jobbar sista dagarna nu innan några dagar julledigt. SÅ BEHÖVLIGT OCH EFTERLÄNGTAT!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Har inte blivit så uppdaterat här på sistone. Har helt enkelt inte haft tiden. Flyttat, jobbat och mycket annat... Har i alla fall äntligen börjat få ordning på min nya lya, och trivs hur bra som helst! Bara lite smådetaljer som ska göras framöver... Hoppas ni mår fint, och passar på att önska er alla en fin andra advent ✨

Likes

Comments

Hade en fantastisk kväll igår på tranåsgalan. God mat, grymt uppträdande av Peter & Bruno, välförtjänta priser som delades ut och även fint sällskap. En mycket lyckad kväll med andra ord. Nu väntar en oplanerad helg, som jag tänker fylla med lite smått och gott. Blir bakning, julkortspyssel, träning, hundbus och lite annat mysigt! Hoppas ni får en fin helg. Tanke care.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade tidigt denna söndagsmorgon efter att vi ändrade klockan inatt. Satte mig och kikade efter lite inspiration i form av pyssel och inredning. Det börjar ju närma sig flytt för min del, och den kommer ju bli av precis lagom till när julen drar igång vilket gör en julgalen tjej som mig lite småglad. Att äntligen få pyssla och pynta i ett hem helt och hållet själv. Längtar som bara den, samtidigt som det börjar kännas lite konstigt. Men hur fin inspiration hittade jag inte på pinterest här ovan? Älskar den lantliga stilen när det kommer till julen. Så mysigt!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vaknade till blåst och spöregn idag. Vad kan då passa bättre än en mysig frulle vid Nyhetsmorgon lördag med tända ljus? Helt klart en bättre start på dagen! Planerar att träna om en liten stund,  annars - en helg helt utan planer, skönt! Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments