Hallå snyggingar, hur är eran dag hittills?
Själv har jag en väldigt effektiv måndag då jag redan fått så himla mycket gjort i skolan och mer ska det bli. Hade lite ångest igår över jag inte hunnit med något i helgen men idag har jag jobbat undan i rekordfart, absolut inte färdig men halvvägs klar iallafall.
Ikväll ska jag prova ut alla outfits till Barcelona och tvätta det som behövs. Därefter ta en lång dusch med fix och sen laga mat och krypa ner till en serie. Väldigt passande idag när jag är själv hemma då mannen ska ut och äta med en kompis.

Nu ska jag fortsätta plugget, hörs senare✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag är jag så trött, vet knappt vad jag heter. Men det är värt att vara så trött när vi hade en såå trevlig och mysig kväll igår!
Startade kvällen med lite tilltugg och bubbel på kol. Tog därefter tåget till Malmö och hem till våra vänner där de lagat en helt sanslöst god asiatisk middag. Kan nog vara den bästa asiatiska mat någon lagat åt oss.
Ska helt klart testa detta här hemma en helg:)
Vi hade så trevligt med massa prat och skratt och tiden bokstavligt talat sprang iväg så vi var inte hemma och kom i säng förens vid 04:30. Sen upp vid 09:30 för frukost och nu jobb. Vi som skulle ut på stan för en drink men första gången vi kollade på klockan var den 02 så det fick vi stå över denna gång, men det är ett bevis på att man har roligt, kommer vid 19 och första gången man ens tänker på tiden är den 02.
Så nu blir det jobb och ikväll äter vi pizza med min familj, mysigt✨

  • 23 readers

Likes

Comments

Alltså vilket mysigt fredagsväder vi har idag! Om jag skulle varit iväg hade jag sågat det totalt men eftersom det blir en hemmakväll med god mat, godis och mys så älskar jag det!!
Imorgon hoppas jag däremot på bättre väder då vi har en massa roliga planer. Först god frukost och därefter ska vi iväg på något annorlunda, nämligen konstutställning haha. Aldrig varit på det och jag är öppen för nya förslag så det kommer säkert bli bra. Sen hem för dusch och fix för att på kvällen är vi hembjudna till våra fina vänner, Glen och Astrid. Egentligen heter han Anton men kallas för Glen haha. Så Anton och Astrid om jag ska vara helt korrekt:)
Ska bli såå himla mysigt då vi sist skulle dit fick skjuta på det så ser verkligen framemot det denna helg. Att också hinna ha tid för en långdusch, fix och ta på den lilla svarta är guld värt<3
På söndag blir det jobb och plugg men känns ändå helt okej.

Ha en jätte mysig fredag hör ni, nu ska jag snabbt städa undan så här är extra fint igen, trots att jag redan stor städat två gånger denna veckan hehe. ÄLSKAR RENT HEM<3

  • 60 readers

Likes

Comments

Jag har tänkt på att Alex faktiskt inte får den uppmärksamhet han förtjänar här på min blogg. Så idag vill jag hylla honom till skyarna, för det är han värd<3

Vi har en ganska rolig och stökig historia bakom oss, man kan säga att den alltid följer oss på något vis, för vi är fortfarande lite stökiga och inget är tråkigt hos oss. Vi har högt temperament, men hellre det och man känner passionen än tvärtom. Jag har ofta fått höra att jag har träffat mig själv fast i en killversion och det stämmer verkligen haha! Vi är så lika men ändå olika på vissa ställen. I början kunde det vara svårt men nu är jag så tacksam över att jag träffat en som mig själv, det är en livstidsgaranti för mig att jag vet det alltid är han. Därför har det alltid varit helt självklart att detta är mannen som jag ska bli fru åt, föda hans barn och alltid vara vid hans sida. Detta visste jag egentligen på noll tid men man spar gärna på de detaljerna ett tag innan man vågar berätta de.

Alex är nog den människa som jag har svårast att beskriva för jag vet inte vart jag ska börja. Han driver mig till vansinne, han har sina typiska Alex saker som jag går loss på och jag vet det alltid kommer vara så men! jag älskar han så innerligt över superduper super mycket! Det är verkligen såhär det ska kännas, så mycket känslor och tankar så jag har fortfarande inte lärt mig att hantera de. Allt du gör och all kärlek du ger mig är oslagbart. Vi skrattar så mycket tillsammans, för med dig har jag alltid roligt. Vi har samma intressen och älskar att hitta på saker, som är så viktigt för mig. Vi ger och tar lika mycket och det är skönt att känna att man får igen för allt man gör. Världens bästa man kommer du bli, helt galet att nu är det inte många månader kvar, jag blir nervös när jag tänker på det, men jag vet det kommer bli vårt livs bästa dag<3 

Alex är ju verkligen den bästa på att skämma bort en, det har han alltid gjort och jag tycker det känns helt okej att säga att jag blev såklart jätte lycklig när jag fått mina väskor eller annat, för att för mig betyder det mycket och det vet Alex om. Så att materiella ting inte betyder något står jag inte bakom, utan jag tycker absolut man ska köpa och visa uppskattning åt varandra. Det som inte spelar någon roll är prislappen. Jag blir jätte glad när han kommer hem med en påse skumtomtar som jag älskar för det är tanken bakom som räknas.
Om 6 dagar åker vi och njuter i Barcelona och såklart ska vi ut och klubba, för det är vi två bäst på! Vi älskar att gå ut med varandra och ha roligt, hur underbart är inte det?✨

Bästa, bästa, bästa du. Alltid, alltid, alltid du<3

  • 67 readers

Likes

Comments

Muuums, åt godaste frukosten igår! Drömfrukost för mig är en god fralla med goda tillbehör, (gurka är viktigaste) kaffe,juice, yoghurt med müsli och såklart något gott därefter som wienerbröd,pannkakor mm:)

  • 70 readers

Likes

Comments

Helgbuketten som jag precis har fixat ihop med blommor som jag har köpt på helt enkelt nere i stan, så fina:)

  • 82 readers

Likes

Comments

Hej<3

Hoppas ni haft en bra dag! Om jag ska vara ärlig har jag haft en riktig tråk onsdag. Bara pluggat och städat undan i min garderob. Pluggat så mycket att jag är helt slut i huvudet dock. Nio kapitel ska in och sitta inom ett par dagar, och även fast det är tungt så ska jag sätta denna sista tentan nu för att se åka till Barcelona med mannen och bara njuta. Som det ser ut nu ska det vara mellan 23-25 grader, såå härligt och jag hoppas verkligen det blir så:)

Imorgon väntas dock en mysigare torsdag. Startar morgonen med att jag bjudit hem till frukost. Därefter ska jag möta upp Nathalie för lite fix och en kaffe. Sen väntas det plugg hela eftermiddagen men det känns okej när man haft en lite mer givande förrmiddag!

Ha en mysig kväll i höst rusket✨

  • 106 readers

Likes

Comments