Header

Idag är det lördag och jag har precis ätits frukost. Nu idag är det även dags att jobba. Skolveckan har i övrigt varit ganska lugn, så de har varit skönt. Nu i helgen har jag inte speciellt planerat förutom att jag ska jobba idag och imorgon men de är kortpass på fyra timmar båda dagarna. Så vi får se om jag hittar på något roligt i kväll.


Gammal bild

Likes

Comments

I helgen nu har fotomässan i Stockholm varit. Eftersom att jag går foto media linjen på Klara Gymnasium så fick vi även möjligheten att följa med och titta på mässan. Vi hade även en egen vägg som man kunde även ställa ut en egen bild om man ville de. Dock så gjorde inte jag de på grund av att jag inte hade någon bild jag kände att jag vill ställa ut. Men de va otroligt mycket fina bilder som pryde våran vägg och även andras väggar.


Bild på våran fotovägg

Likes

Comments


Hej och välkommen till min nya blogg! Som sagt så är mitt namn Rebecka Andersson, jag är 16 år och bor i Värmland. I min blogg kommer jag dela med mig om hur mina dagar, tankar och bara lite allmänt om hur mitt liv ser ut, detta i både bild och text.

Likes

Comments