idag är det galet varmt och skönt på Solvägen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag tycker att det är så kul att hitta fina gamla möbler och få göra om dom som man vill ha dom, i mitt fall vitt, vitt, vitt! så det här fina bordet hittade jag hos mamma, så idag blir det slipning och målning. Fortsättning följer.


Likes

Comments

blir jag då jag får springa runt i huset och leta efter påskägg fyllt med en massa godis!

Likes

Comments

idag tänkte vi prova att vara lite nyttiga lagom till påsk!

Likes

Comments

pretty little liars kan vara världens bästa serie. Har sett säsongsavslutningen och vet inte hur jag ska kunna vänta till juni för att se fortsättningen. Herregud vad spännande!!!

Likes

Comments

och här är resultatet! alldeles strax färdig, ska bara klistra på två konturer av hjärtan på vänstra dörren. Är galet nöjd!


Likes

Comments

spännande då snickarna jobbar, återkommer med resultat.

Likes

Comments

idag händer det mycket i renoveringsväg på Solvägen. Taket i sovrummet är färdigmålat, tack och lov. Min finfina lampa som jag fick av mamma för snart ett år sedan sitter äntligen uppe, hur fin som helst! idag ska vi även lägga golv bara mamma och Tomas kommer hem från Östersund, spännande att se hur det blir då saker börjar komma på plats.

Likes

Comments

det har öppnat en jättefin liten butik här i Hammarstrand som heter saker & ting. Där finns det jättemycket fin inredning, jag som älskar det! och billigt är det också. Skulle kunna köpa nästan allt där, så jag tänkte visa lite fynd som jag införskaffat därifrån.Likes

Comments

måste bara visa vilka otroligt vackra tapeter som just nu pryder mitt sovrum :') ska bli skönt att få bort dom och sätta upp nya fina tapeter som jag köpt mes fjärilar på.

Likes

Comments