Header

Idag var vi med på maskerad/julklappshoppning i stallet. Anemon fick vara lite mer rosa än vanligt så att hon blev en My Little Pony, fin va;)) Världssnäll som hon är brydde hon sig inte ens om allt fladdrande rosa, hon verka gilla maskeradhoppningar🦄💖💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dressyren går bara framåt, nu har vi påbörjat ett kür-program. Har valt låtar från filmen "Spirit", tror det kommer bli riktigt bra!

Likes

Comments

Idag var vi på Bollebygd och red en LA:P1, första tävlingen på ganska länge och det gick super! Trots att hon busade lite och skyggade i något moment fick jag snabbt tillbaka henne och kände att hon var med mig hela tiden ändå. Dressyrträningarna för Jessica har verkligen lönat sig, tycker det var stor skillnad!

Vi red i alla fall ihop 67.5% och vann!!

I lördags var vi i Vetlanda på utställning och tävlade om Årets Ponny 2017. Eftersom förra utställningen gick så bra fick vi vara med där och representera Svenska Ridponnys bland massa olika ponnyraser. Det tråkiga var att det regnade så hon var inte lika taggad på att visa upp sig som vanligt för hon frös nog. De utsåg bara en vinnare och gav inga poäng eller nått så vi kom delad 2a med alla andra fina ponnys kan man väl säga :)

Helt otroligt att vi bara åkte på riksutställningen för att det var nära och en rolig grej att se hur det går, och så gick det så himla bra! Kul att hon får visa vilken snygging hon faktiskt är❤

Likes

Comments

Min och Anemons 3:dje utställning och det gick superbra, över förväntan! Riksutställning för Svenska Ridponnys i Bollebygd, först vinner hon i sin grupp och sedan tar hon BIS reserv!! Helt otroligt när häst efter häst gick ut ur ringen och det tillslut bara var vi och en hingst kvar, med exakt samma poäng som Anemon! 99888 och 42p, och med det blev hon alltså Best In Show reserv och kvalade att vara med och tävla om årets bästa ponny 2017 redan nästa helg i Vetlanda!! Men jag är inte förvånad, alltid vetat att hon är den finaste ponnyn ❤❤

JAG fick även priset som bästa visaren, hur coolt med tanke på att jag inte har mycket erfarenhet alls?? Detta verkade helt enkelt vara vår grej hahah!

Likes

Comments

...för Jessica Nordin fick vi in idag igen. På slutet var Anemon superfin, ett av våra bästa pass hittills! Får sån motivation av dessa träningar eftersom jag verkligen förstår hur det ska vara och lär mig så mycket. Största fokus är takten som ska vara samma i hela mig och i henne. När vi får till det blir vi verkligen samspelta. Såå roligt när Anemon går så bra!!

Blev lite sent, kom precis tillbaka till vårat stall nu... Men värt det för träningen!

Likes

Comments

Min och Anemons sommarlov i bilder! Vi har hållt igång hela sommaren även fast hon gått på bete dygnet runt, men sommarlov är ju ändå sommarlov så vi har såklart tagit det lite lugnare med mycket barbackaturer och uteritter och bara haft det roligt! Startade även en LA:P1 och Lagtävlan för ponnyallsvenskan i Sotenäs och tog en andraplacering i båda. Men nu är vi tillbaka på Torslanda och träningen börjar på allvar igen :)

Nöjd ponny :)

Likes

Comments

Igår tränade vi dressyr för Jessica Nordin för första gången. Fick mycket nya tips och tyckte det kändes väldigt bra så förhoppningsvis blir det fler träningar framöver!

Likes

Comments

Tanken har ju som sagt varit att stå kvar på Torslanda RK och låta Anemon gå där över dagarna i en stor hage med kompisar. Det slutade dock med att de hon skulle gå med flyttade så det endast var hon och en till kvar och han som äger hagen vill ha minst 3 hästar där + att det är svårt med bara 2 hästar när man ska ta in en så den andra blir ensam osv.

Så det slutade med att den bästa lösningen blev att flytta tillbaka till stallet vi har stått på de två föregående somrarna vilket är jättemysigt! Anledningen till att vi från början tänkt stå kvar på Torslanda RK är att det finns bättre träningsmöjligheter eftersom där finns manege osv. Men tanken är fortfarande att hålla igång henne och träna så gott det går, det är ganska nära mellan stallen så det är bara att ta transporten och åka ner till Torslandas manege och rida ibland! Dessutom finns det massor med fina ridvägar och trivs jättebra i stallet så det går absolut ingen nöd på oss ändå❤

Och Anemon verkar mer än nöjd att träffa sina sommarkompisar igen!!

Likes

Comments