Yees! idag är dä fredag!! ♡ så då får dä väl bli ett inlägg. Sry för att det var ett tag sen vi gjorde ett inlägg men aa. Det är mycket skola, läxor, prov o ngn fritid måste man ju ha. Men i allafall så har det varit en vanlig vecka och allt rullar på som dä ska.

Lite ifrån ämnet, men jag undrar vad ni vill att vi ska skriva. Men ngt inlägg om ngn slags fakta kmr ksk i mrn om jag har tid. Men ni kan ju kommenter ngt där nere↓↓ om ni kmr på ngt. Men ha en bra fredag kväll! <3 :*="">


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjaaow, allihopa! idag har jag inte gjort något speciellt. Gått i skolan med de bästa klasskompisarna som finns. Kram på er!!

Men iaf så har jag varit mä Wilma (min bästii). Vi gjorde inget speciellt. Alltså satt vi till mesta dels vid varsin mobil. Men efter allt mobil-spelande så fixade vi fixa till ficka och satt oss framför datan och kolla på gamla bilder. sedan skulle Wilma hem och då gick jag och min lillasyster ut och åkte skidor. Nu pluggar jag tyska och ska sätta mej i soffan mä en kopp te! ♡
Ha en bra kväll. Puss alla fina!!!

Likes

Comments

Hej på er! <3
nu har ju skolan äntligen börjat, eller vad säger vi?
Men aa, det är ju faktiskt ganska roligt.
Har lägntat till klasskompisarna och till att få tillbaka rutinerna. Men såklart så är ju inte läxorna lika roliga. Själv tycker jag att läxor ska bort, kanske inte alla men de flesta.
Vi går i skolan och det är då vi ska lära oss. För vi slutar runt halv tre nästan varje dag men jag måste ta buss hem för att jag bor längre bort. Så oftast kommer jag hem ungefär kvart över fyra/fyra.
Och då när man kommer hem så är man ju lite hungrig kanske, så då måste man äta och efter läsa läxor. Men vad gör våra föräldrar när de kommer hem?
Lagar mat, tvättar eller kanske dammsuger.
Fast till vissdel så slutar de senare och kanske börjar tidigare.
Det jag menar med det här är att vi barn/ungdomar så fortsätter vi med vårat "jobbande" medans föräldrarna tar hand om hushållet.
Men tillbaka. Man måste ju ha läxor men inte lika mycket. Prov behövs ju för att se om vi är med på lektioner också vidare. Men mindre läxor. Kommentera jättegärna om vad ni själva tycker.


Förlåt förlåt om inlägget blev långt nu men jag ville bara säga det. Men som sagt KOMMENTERA jättegärna! <3 ;) :*

Hejdå och hoppas ni får en fortsatt bra dag och även en bra dag i morgon! 


Kram Rebecka

 


Ska nog ta ett bad sedan och fräscha upp mej för FREEEDAG i morgon. Tagga taggga taggga!!

  • 67 Readers

Likes

Comments

Hejsan och som sagt gott nytt år.
Hoppas ni har en rolig och spännande kväll framför er med god mat, mycket rakeret och några trevliga gäster.
För det ska jag ha iaf. Våra grannar och min kompis och hennes familj ska komma till oss. Det ska bli jätteroligt.


Gott Nytt År!!! ☆☆

Min nyårs kläning.
Två av mina underbara julklappar
Victoria Secret, Midnight DareEtt smycketräd.

Likes

Comments

Hej, alla läsare!
idag är det äntligen julafton. Det är nog många (små) som lägntat efter jul. Idag är den stora julen här!
julafton är till för att umgås, visa att man bryr sig om varndra. Man ska äta tills man spricker.

Men någon som är jättesnällt är att jag har sett att det var en "förening" som hade fixat jolbord och ett show liknande uppträdande för de som är ensamna på julafton. Det tycker jag verkligen är bra. De hade också sett till att alla skulle få en varsin julklapp!

Nu ska jag avrunda det här.
Men vill bara säga att jag hoppas ni tyckte Kalle Anka var lika roligt som varje gång.
Ha en riktigt bra jul! ♡ hoppas ni får en lika bra som jag har fått hittills. Har öppnat lite julklappar men flera ska öponas.

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag varit i stan och köpt de sista julklapparna! Tog ca 2 timmar för att bestämma mig var jag skulle ge till vissa personer!  Fast nu är alla köpta, inslagna och så har jag skrivit rim till alla. 😂💕 

Igår så klädde vi granen, den vart ganska fin. Iallafall om man tänker på hur sen såg ut förra året.. Haha! Vi hade hängt upp så mycket vi kunde hitta i granen så man kunde knapt se att set var en gran under.👌

Men fortsätt ha en god jul, så hörs vi!❤️

Likes

Comments

Hejsan, alla fina.

Snart är det JULAFTON. Det ska bli rikrigt mysigt och jag läägntar. Men som tur är det bara EN dag kvar.

God jul & Gott nytt år...
Rebecka
Likes

Comments

Hello, evrybody! ♡
Jag har fått en del inspiration att börja blogga igen av andra fina vänner. Har kollat in lite bloggar och vill börja igen.
Men hoppas ni vill fortsätta läsa.

Likes

Comments

Hej, jag vill bara säga att jag har tänkt på att sluta blogga. Jag elr Julia har inte tid också har det varit tjaffs mellan oss men nu är vi bästisar! ♥ Julia har inte tid längre och vet inte riktigt om jag ska fortsätta. Kommentera om ni tycker att vi (jag) ska fortsätta blogga.
Om jag inte kommer ha den kanske jag bara tar en paus. Mer info kommer! ska försöka få Julia att blogga med mig, igen! om ni vill ♥

Likes

Comments

hejsan! ♥ idag när jag sluta skolan så var jag jättetrött. Så jag gick hem o fixade lite mellanmål. Sedan så slöade jag, faktiskt! men när mamma kom hem så skulle hon träna, så då hoppade jag på! jag måste erkänna att det var jobbigt, (mamma är FAKTISKT duktig). Men just nu så sitter jag och äter omellet. Efter det så ska jag plugga. Nu för tiden så pluggar jag på mobilen. Ett tips, kolla in @www.glosmästaren.se  Det är ett jääääättebra sätt att plugga. Jag ex pluggar tyska och engelska! prova! ;)♥

vill också att ni ska lyssna på en jättebra låt. Den heter svalkar vinden och de som sjunger heter den svenska björnstammen.


Likes

Comments