Mycket som har hänt sen jag sist jag skrev något här. Men har inte haft någon blogg lust så får se när nästa inlägg kommer upp men ska försöka vara mer aktiv.

Jag har tagit studenten, jobbat inom café vilket var väldigt kul, men nu så sitter jag vid skolbänken igen för att läsa upp ett betyg samt att jag läser inom industrin, som jag inte trodde skulle vara så kul som det var.
Läser på en skola som heter Lernia, där det är sjukt mycket folk nu och extremt bra lärare, nya människor som jag nu har fått som kompisar och klasskamrater i alla slags åldrar vilket är väldigt kul.

Det har även varit upp och ned med det mesta, både fysiskt och psykiskt vilket är lite jobbigt men det blir bättre till slut man får bara ta en dag i taget och leva i nuet. Så det kan hända att det kommer bli en terapiskrivning här på bloggen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte vad det är som händer, men just nu så mår jag inte alls bra. Kroppen skriker av smärta, yrseln är tillbaka och de senaste dagarna har jag kämpat mig upp och även försökt hållit mig på benen för att inte trilla ihop. Fått mer och mer panik och ångest attacker. 

Jag har bitit ihop för att få ett leende på läpparna för att inte visa mina vänner och familj den ledsna minen, försökt och inte visa mig svag utan att jag är den starka och glada personen men nu är den borta, jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte gå en dag till med ett fake leende med sån smärta i kroppen. Håller så mycket inom mig men när jag känner för att öppna mig så kommer det inte ut något inte ett enda ord som jag vill säga utan det blir något annat istället.

Vet inte om det är att p-staven som har börjar nu igen med tanke på yrseln, eller om det är något helt annat som gör att jag känner mig snurrig. Om det är att jag har något inom mig som måste ut men inte kommer ut, utan att det blir kvar inombords och växter där inne. Det har ju även hänt mycket sen sist jag skrev något här. Jag har varit på begravningen för farmor som var mycket jobbigare än vad jag hade räknat med. Till och med där fick jag kämpa för att inte svimma, kände det redan när jag gick in där att detta kommer bli jobbigt att försöka hålla minen och även att hålla sig på benen. Men det var en väldigt fin begravning. Det har varit sportlov vilket kändes välbehövligt då skolan kändes jobbig.

Jag känner mer och mer att jag bryter ihop oftare, visar mig svag och tårarna kan helt plötsligt komma utan förvarning.
Jag känner hur hjärtat kan börja slå hårdare och hårdare så det känns som att det ska hoppa ur kroppen på mig.

Min kropp den skriker av smärta, i just detta nu så gör båda händerna ont, ryggen känns som att den ska gå av på mitten, nedre delen av magen är svullen och även den gör så ont att det viker mig.

Ingenting är som det ska.

Likes

Comments

äntligen! Efter många veckors kämpande med skolan så får jag nu ta ledigt, visst kommer sitta med några skol uppgifter men så är det när man halkar efter. Var i studion idag med felicia vi fota till min fördjupning som vi nu håller på med i skolan, så kul! blev väldigt nöjd över resultaten, och fick fram det jag ville också. 

Likes

Comments

med en " varma koppen " i handen, vitlöksbröd och mästerkocken på datorn så säger jag godnatt, har varit en ganska bra dag, känslorna har hållit sig i schack lite bättre idag inte lika många explosioner av tårar och känslor vilket är skönt.

Likes

Comments

Är så tacksam över att jag får hjälpa till hos er i stallet och att jag får ta mig en ridtur två gånger i veckan. Just idag så kändes det väldigt skönt då jag har mycket tankar som far runt i huvudet, och att få komma till stallet är som balsam för själen. Jag kopplar av och tänker inte på vad som har hänt för en liten liten stund och det är jag väldigt glad över att jag kan "glömma" bort det för en stund och bara tänka på hästen, vädret som idag fick mig att känna vårkänslorna och sällskapet som fick mig att skratta så mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Likes

Comments

Godmorgon!  idag så ska jag ta och åka till skolan, känns skönt att jag bara har en lektion då jag är väldigt upp och ner i hur jag mår vilket är väldigt jobbigt då jag kan bryta ihop när som... men ska försöka och hålla ett leende på läpparna under de få timmarna jag är i skolan. 

Tack David för att du var hos mig både i måndags och igår, du får mig att må bättre direkt när jag känner att jag håller på att bryta ihop, du är världens bästa pojkvän ♡

Likes

Comments

Älskade farmor, sov så gott och hälsa farfar. Tror detta var väldigt skönt för dig då jag vet vad svårt du hade det med både det ena och det andra. Du ska veta att det kändes skönt o se dig en sista gång även fast du bara låg o sov, att få säga både Hej och Hejdå en sista gång till dig.

Jag älskar Dig

Likes

Comments

​Första gången i år som jag fick åka till sjukhuset. Haft ont i handen/handleden/armen sen en vecka tillbaka. Så tog mig mod att ringa vårdcentralen fick tid samma dag, så det var ju bara att åka dit, fick lite ''skäll'' över att jag inte åkt in tidigare då hon trodde att jag kan ha fått en spricka eller bröte något litet inne i handen, misstanke om att det kunde ha varit båtbenet som gått av, kom dit vid ca 14.30 och åkte där ifrån ca 17.00 inte lika lång väntetid som dom andra gångerna jag har varit där. Drog med mig Felicia också som sällskap, tack vännen att du följde med! Men som tur var så såg allt bra ut så det är väl en rejäl smäll jag har fått, om det fortsätter får jag väl söka igen. 

Imorgon så har jag både prov o redovisning, får se hur det går då jag är väldigt tankespridd på grund av att en i min familj ligger på sjukhus och det ser inte så värst bra ut... 

Likes

Comments

Vi skulle fota under rallyt för en ''tidning'' så det skulle handla om att man får en positiv känsla. Denna uppgift var väldigt svår då jag aldrig har fotat rally + att jag aldrig har varit på rally tidigare. Så det mesta var väl att utgå från min vinkel och även få att känna en härlig stämning samt att det är en stor gemenskap med just svenska rallyt. 

Likes

Comments

Just i detta nu så är jag livrädd, orolig och väldigt tankespridd. Då jag vet att du ligger på sjukhuset och inte mår så bra, att du är stabil men ändå svag. Att veta det känns väldigt jobbigt då jag är väldigt rädd över att du ska lämna oss. Vet att jag inte hälsar på dig så ofta men du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. 

Kommer och hälsar på dig på sjukhuset och jag hoppas du mår bättre då och orkar med mer än vad du gör just nu. 

Likes

Comments