View tracker

Jasså nu är vi redan inne på den 4 December. Hoho.. och allt det där.

Det är dags att tända ljus numer två ( om man har en stake). Jag själv äger då inget sådant då jag precis flyttat och min hjärna fokuserade inte så mycket på tanken kring jul. Men jag har iallafall fått upp lite ljus i fönsterna och köpt en tavla och några tomtar , så att man i alla fall får en liten julstämning.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, min inneboende reste hem tills in familj och jag vet inte när hon kommer tillbaka , så jag har hela stället för mig själv.

Jag har en tjock hals, lätt stukad fot, magkatarren spökar igen.. Så det blir nog en lugn dag. Men man vet ju aldrig. Det märker vi.

Det ska nog diskas lite och sedan att jag får på mig lite mer kläder än en tjocktröja. Kanske plocka lite i lägenheten , dock så är den nystädat så plocket tar väl 5 minuter.

Kanske läsa på lite kockböcker och planera middagen. Haha, jag har ingen aning.


Hoppas att ni alla får en fin fin söndag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

 • Prat
 • 6 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu mitt herrskap , nu jävlar är jag här!
Det har varit ett rent helvete i livet men fan någonstans måste man väl ventilera. Så jag har min dagbok och jag har detta ( yeey)...

Så just nu sitter jag vid köksbordet och skriver.. och precis kommit hem. Har varit hos en vän och grillat och nu kom jag precis på att jag måste till jobbet NU för att lämna in min timrapport. Fan vad fantastiskt smart jag är... jaja, jag får väl masa mig upp dit och sen skriva igen.. Bye bitches!


 • Prat
 • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag har det varit fullt upp!
Jobbat till kl halv fyra och det var med ett leende på läpparna då jag äntligen får en ledig helg!

Kom dock på att jag inte har en aning om vad jag skulle göra så laddade ned massa spel till mobilen ( hayday är ett av dem) och sen så bestämde jag med några vänner att åka och äta ute! Jätte mysigt!

Tills..

Jag lämnat av en kompis och helt plötsligt börjar det dra som fan i ratten.. jag stannar bilen... och klart som in i att det är punktering! På de nya vinterdäcken! ALDRIG MER bilfirman jag icke nämner här för är så arg just nu..

Så får bli att skaffa en nödlösning under helgen och sen kontakta dem under nästa vecka.

Hoppas att eran fredag är så mycket bättre nu i slutet iallafall!

Likes

Comments

För det är iallafall inte mina . Vad det har snöat överallt idag! Eller ja inte där jag varit ( konstigt nog) men överallt runt omkring har det faller flingor för fullt!
Man läser på Aftonbladet om hur det är snökaos överallt och man tittar sig omkring .. ser en flinga .. panik. Eller det är väl det de menade med snökaos?

Jag har då inte fått uppleva det. Dock har många bekanta fått det. Så jag var och hämtade bilens snöskor i dag så får de åka på i morgon för detta kändes lite som varningen med lugnet före stormen.

Klä er bil rätt! Man vet aldrig när rusket är framme.

 • Prat
 • 46 readers

Likes

Comments

Tyvärr så varar aldrig lyckan länge.

En person som jag trodde jag kunde lita på och jag brydde mig om hur mycket som helst sparkade på mig medan jag låg ned. Jag är helt tom och känslor finns inte i mig just nu.

Nu sitter jag själv i lägenheten och vet inte vart jag ska ta vägen. Ska jag hata mig själv eller skita i det? Suck..

Klockan är inte ens mycket och jag ska klara mig tills jag lyckas somna. Det räcker med skit nu.. det räcker med all drama och smuts man får på sig. Jag orkar inte mer .

 • Prat
 • 49 readers

Likes

Comments

Nu efter helgens och alla andra dagars bravader sitter jag äntligen vid bordet och äter frukost i någorlunda lugn och ro.

Jag fick nämligen veta förra fredagen att jag fått lägenhet. Och att jag flyttar om en vecka! Stress och stress! Så i fredags så flyttade vi in (nästan) allting och som tur var så hittade jag antingen sakerna som jag behövde snabbt eller så hade jag underbara vänner som skänkte saker till mig. Så nu har jag möbler så jag klarar mig.

Så detta blir ett slags nytt kapitel för mig. Nu har jag vänt blad och börjar på nästa rad att skriva om vad som hänt ( för vad som kommer att ske vet ingen).

Idag är jag ledig så jag ska försöka ta det lugnt så mycket som möjligt. Har fått strul med min bilfirma så kommer väl bli ett helvete där. Men det tar jag tag i efter frukosten.

 • Prat
 • 53 readers

Likes

Comments

Det har varit några tuffa dagar. Och det kommer nog vara det fram över också det vet jag.

Saknaden är stor och det är okej. Det betyder att det jag kände var äkta. Det är något jag måste bearbeta mig igenom.

Jag funderade på att ta mitt liv idag men bara någon sekund. Sen kom alla som sagt att de bryr sig om mig upp och jag nästan skämdes att jag kunde ens tänka på att lämna dem. Vilket är bra tycker jag. Då betyder det att jag fortfarande har något att leva för.

Nu efter en lång jobb helg andas jag äntligen ut och känner att nu kan jag öppna upp datorn. Kolla på lite PewDiePie ( haha jag vet...) , kolla lägenheter och kanske om jag orkar , jobb..

Men jag kämpar .. dagligen med att inte tänka på att han håller om henne.. kysser henne..

Jag vet att vi kommer allt ha Vårat band. Kanske i framtiden kan man ta ett steg mot den bra riktningen igen . Nu är jag bara glad om jag klarar dagen utan att ha gråtit.

 • Prat
 • 98 readers

Likes

Comments

Nu har det nästan gått exakt en vecka sen jag hörde av honom. Sen dess har det varit helt tyst.

De här två senaste dagarna har varit jobbiga för jag har verkligen saknat honom. Men igår var betydligt värre. Idag bröt jag bara NÄSTAN ihop en gång pågrund av en dum låt som fick en att tänka på honom.. så man ska väl vara glad för det lilla antar jag.

I morgon är det en väns födelsedag som jag ska fira. Wiie! MEN det en en gemensam vän till oss så jag vet inte om han är där när jag kommer eller inte . Eftersom jag inte har någon kontakt med honom vet jag inte om han jobbar natt eller dag.

PLUS på allt så verkar det som att jag håller på att bli sjuk, min rygg och nacke värker ( förmodligen från krocken) .. mina halsmandlar svällde upp på några minuter när jag jobbade , jag hoppas bara att det är en allergisk reaktion på röken från alla brukare och inte att jag håller på att bli sjuk. Sådant har jag inte tid med..

 • Prat
 • 113 readers

Likes

Comments

Måndag .. igen..

Helgen har verkligen gått jätte bra! Eller .. det har varit mycket strul och problem med min bil MEN jag har inte tänkt så mycket på honom.

Jag ville ge upp så många gånger och ringa honom och be honom om hjälp.. men tanken kom upp att det var HAN som blockade mig. HAN vill inte ha kontakt med mig. Då ska jag inte låta honom vina så lätt..

Efter många om och men så löste det sig.

På söndagen åkte jag till jkp med en kompis. Var en väldigt intressant resa och en ganska avslappnande för jag tänkte inte på honom.


Men idag så saknar jag honom. Inte mycket, men tillräckligt för att jag ska sitta i lägenheten ( kompisens) och känna mig lite ensam. Så jag kämpar mig igenom dagen och hoppas på det bästa. Jag lever ju ännu !

 • Prat
 • 117 readers

Likes

Comments

I söndags sa han att han ville sluta ha kontakt med mig helt och hållet .. jag bryr ihop och körde till Vrigstad och tillbaka hem.. bara för att jag kunde inte sitta still och jag kunde inte sluta gråta. Nu är han borta för alltid och jag ville dö .

I måndags hör han av sig genom att stå vid min bil och prata och skämta. Jag är i total chock och han blir sur för att jag verkar helt off och är då helt klart chockad då han sa i söndags att han säger upp all kontakt.

I tisdags ringer han mig och är jätte arg för att jag stött på hans mamma och pratat med henne och bara sagt sanningen om allt. Han kallar mig dum i huvudet och massa saker och jag lägger på.
Efter en stund ringer han upp igen och är lugnare. Då börjar han med massa stöd prat och allt sånt och sen så ska han försöka lyfta upp mig genom att berätta hur stark jag är och att jag kommer klara detta.. det hjälpte inte mig något utan fick mig att sakna honom mer .

Idag är det torsdag.
Jag sitter på spänn hela tiden för jag tror alltid att jag hör eller ser hans bil. Så fort någon ringer eller smsar tror jag att det är han. Detta kommer vara en av de svåraste sakerna att klara av för mig.
Att bara helt plötsligt sluta upp med allt som har med honom att göra. Som att låtsas som att den period det var vi fanns inte ens.. att den inte betydde något .
Jag önskar att jag kunde vara lika känslokall som han. För det måste man väl vara för att klara av att göra något sådant här mot en person man sägs har älskat?

Ingenting känns som förut.. jag är inte på botten än men det är inte långt kvar. Gud hjälp mig.. jag ber varje dag att klara detta. Jag hoppas att någon hör mig..

 • Prat
 • 128 readers

Likes

Comments