Jag vet inte om det är för att man inte kan eller för att man verkligen vill.. men jag vill VERKLIGEN till Gekås!
Nu när jag sitter och stirrar på väggarna och på mina kläder.. och mitt allt så känner jag att shit... jag vill verkligen köpa in lite nytt och ändra lite saker. Så under dagarna blir det dagdrömmande om att åka dit när man mår bättre och köpa sig massa roliga saker till lägenheten! Det kan komma så otroligt många idéer av att bara stirra på den tomma vita väggen.

Yep.. jag tror att jag håller på att bli galen.

Likes

Comments

I förrgår var jag jag ute för första gången sen den 31 Januari! Det var verkligen läskigt och jag ångrade mig flera gånger innan jag ens hann komma ur dörren! Men jag gjorde det!
Jag och V åkte till en restaurang och jag lyckades vara där i 2 timmar innan smärtan tog över, riktigt stolt över mig själv är jag. Jag skämdes bara lite , trodde att det skulle vara mycket värre!

Så nu har jag huvudet lite högre än innan !

Likes

Comments

Jag må älska mina vänner absolut! Och jag är inget utan mitt ''lilla'' tjejgäng! MEN om det är något jag är väldigt tacksam över är det att ha manliga bästa vänner. Det är så skönt att bara va med en kille ibland, det blir på ett annat sätt. Man kan prata om saker som killar förstår sig på, det känns annorlunda.
Så jag kommer vara evigt tacksam för vissa av mina bästa vänner och kommer aldrig glömma dem.
Den dagen de kom in i mitt liv , blev mitt liv mycket bättre!

Likes

Comments

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så klart att jag loggar in på bloggen och skriver ett inlägg om hur sårad och besviken jag är.

Jag tog tillbaka mitt ex förra veckan.. Han var förändrad , ny och förbättrad. Han hade ändrats, till något bättre!
Alla planer var tillbaka och skratten, kärleken , rörelsen,kyssarna. Den drömmen krossades idag.

Jag fick ett meddelande om att någon hade sett honom med sitt ex. Jag skriver till henne och detta blir bekräftat. Hon är lika lurad som jag är. Så nu sitter jag här, dum, patetisk och lämnad. Det är tydligen lättare att utnyttja mig än att älska mig.

Pengarna och sexet var allting han ville ha, och det fick han. Han fick allt, igen. Jag gav honom mig som om jag kunde lita på honom. Men jag var på min vakt och det visar sig nu att det var det bra. Tårarna rinner ned för kinden medan låten går på repeat.

Att en människa kan göra såhär.. Det kommer jag aldrig kunna förstå.

Becca over and out.

Likes

Comments

Vad gör man som sista lösning när man sitter fast i sitt egna hem och verkligen stirrar på väggarna ibland?
Jo .. man börjar inreda sitt hem !

Jag har fått massvis med idéer som jag vill göra med lägenheten nu! Åh så sugen jag blev att åka och shoppa loss till mitt lilla enkla hem! Det är så lätt att bara drömma sig bort och placera ut saker och möblera om i boendet.
Jag kom på för ett tag sedan att jag ville inreda badrummet så det inte såg så ''simpelt ut'' och nu börjar tankarna ströva ut till de andra rummen. Detta kommer att bli spännande!

Är det inte kul med att få äntligen inreda sitt egna hem?!

Likes

Comments

Det är verkligen konstigt att gå ifrån att nästan aldrig vara hemma , att man är iväg och är hos folk och hittar på saker, till att man inte kan röra sig utan en rullstol och man absolut inte kan lämna hemmet ensam.

Så vad har jag för planer för helgen? Ingenting. Absolut inga.. det tar kål på mig!! Snälla benet bli bättre snart!

Mamma kommer komma idag iallafall så får vi se vad som hittas på då. Men annars har jag ingen aning.
Jag har heller faktiskt inte mycket lust till något.
Det är mest att ligga i sängen nu när man är själv.
Livet är roligt , jag längtar till att kunna gå igen.

Likes

Comments

Igår kväll var sista gång jag tog mina depo tabletter. Det är alltså nu dags för att klara sig utan smärtstillande. Självklart har jag kvar mina andra snabbverkande kapslar , men det kommer bli spännande att se om man klarar detta. Jag håller verkligen tummarna för nu behöver jag inte gå upp klockan 07.30 för att ta en tablett. Vi tar och hoppas på det bästa tycker jag!

Likes

Comments

Jag har vridit och vänt på mig hela natten, sömnen ville inte vara min vän alls! Men nu har jag äntligen fått sova några timmar. Då var det dags för att få i sig något kanske. Det är ju sååå synd om mig så då tyckte jag väl att jag förtjänade en ''kunglig'' frukost! Eller vad man ska kalla det.. Så så får det blir!

En frukost för en kung..

Likes

Comments

Den här tiden har och kommer att vara ganska svår, man blir så lätt nere av att inte kunna göra någonting, sitta i rullstolen inne i lägenheten. Det gör en ganska deppad. Jag brukar nästan ALDRIG vara hemma utan när jag inte jobbade då var jag ute med bilen eller vännerna. Men nu ska jag klara av att förmodligen inte kunna komma ut på närmare 3 månader. Det tar på mitt psyke som in i..

Men det finns något riktigt härligt med det här. Det är att se vilka vänner jag har. Två stycken som kommer så fort man kallar. Det spelar ingen roll om klockan är två på eftermiddagen eller tio på kvällen, de kommer lika snabbt om jag säger att jag behöver dem. Det är äkta vänskap.
Jag kommer alltid vara tacksam för den vänskapen jag har med er. Ni är fanatiska och helt underbara.
När allting verkar så mörkt och jag bara vill deppa ned finns ni alltid där. Det ni gjort och gör för mig kommer jag aldrig glömma!

Cornelia.. Natalia... Ni är de bästa som finns! Tack för allt!

Likes

Comments

Det var tänkt att jag skulle åka hem redan på tisdagen... undra hur de tänkte där..
Men klart kunde jag inte det. På fredagen fick jag åka hem för då kunde jag äntligen komma ur sängen själv och ta mig till toaletten utan att krevera helt.

Det blev bestämt att jag skulle vara hemma hos mamma första veckan för att alltid kunna få hjälp och stöd om jag behövde det. Det var ett bra och härligt beslut kan jag säga nu i efterhand. Jag behövde ha den extra hjälpen.

Det var verkligen läskigt att lämna sjukhuset och komma ut i världen igen.. Alla faror var tillbaka och man skulle börja klara sig själv fast man var bunden till en rullstol. Men det skulle gå!

Den veckan hons mamma gick bra men var väldigt seg. Jag ville helst inte ha besök för jag var så utmattad nästan hela tiden. Jag låg mest i sängen och försökte sova då jag inte kunde sova under nätterna. Det blev ibland att jag satt på sängkanten tills kl. 05.30 på morgonen. Jag var så pigg och kunde verkligen inte sova!

Men nu är jag hemma.. sen söndagen , nu är det nutid igen.. Det är dags att komma tillbaka till verkligheten och börja blogga om vad som händer nu. Att ändå lämna de mest hemska bakom en och försöka kämpa på varje dag som går.. och jag kan säga... jag är inte själv i den kampen längre..

Likes

Comments