Det har varit några tuffa dagar. Och det kommer nog vara det fram över också det vet jag.

Saknaden är stor och det är okej. Det betyder att det jag kände var äkta. Det är något jag måste bearbeta mig igenom.

Jag funderade på att ta mitt liv idag men bara någon sekund. Sen kom alla som sagt att de bryr sig om mig upp och jag nästan skämdes att jag kunde ens tänka på att lämna dem. Vilket är bra tycker jag. Då betyder det att jag fortfarande har något att leva för.

Nu efter en lång jobb helg andas jag äntligen ut och känner att nu kan jag öppna upp datorn. Kolla på lite PewDiePie ( haha jag vet...) , kolla lägenheter och kanske om jag orkar , jobb..

Men jag kämpar .. dagligen med att inte tänka på att han håller om henne.. kysser henne..

Jag vet att vi kommer allt ha Vårat band. Kanske i framtiden kan man ta ett steg mot den bra riktningen igen . Nu är jag bara glad om jag klarar dagen utan att ha gråtit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

 • Prat
 • 13 readers

Likes

Comments

Nu har det nästan gått exakt en vecka sen jag hörde av honom. Sen dess har det varit helt tyst.

De här två senaste dagarna har varit jobbiga för jag har verkligen saknat honom. Men igår var betydligt värre. Idag bröt jag bara NÄSTAN ihop en gång pågrund av en dum låt som fick en att tänka på honom.. så man ska väl vara glad för det lilla antar jag.

I morgon är det en väns födelsedag som jag ska fira. Wiie! MEN det en en gemensam vän till oss så jag vet inte om han är där när jag kommer eller inte . Eftersom jag inte har någon kontakt med honom vet jag inte om han jobbar natt eller dag.

PLUS på allt så verkar det som att jag håller på att bli sjuk, min rygg och nacke värker ( förmodligen från krocken) .. mina halsmandlar svällde upp på några minuter när jag jobbade , jag hoppas bara att det är en allergisk reaktion på röken från alla brukare och inte att jag håller på att bli sjuk. Sådant har jag inte tid med..

 • Prat
 • 28 readers

Likes

Comments

Måndag .. igen..

Helgen har verkligen gått jätte bra! Eller .. det har varit mycket strul och problem med min bil MEN jag har inte tänkt så mycket på honom.

Jag ville ge upp så många gånger och ringa honom och be honom om hjälp.. men tanken kom upp att det var HAN som blockade mig. HAN vill inte ha kontakt med mig. Då ska jag inte låta honom vina så lätt..

Efter många om och men så löste det sig.

På söndagen åkte jag till jkp med en kompis. Var en väldigt intressant resa och en ganska avslappnande för jag tänkte inte på honom.


Men idag så saknar jag honom. Inte mycket, men tillräckligt för att jag ska sitta i lägenheten ( kompisens) och känna mig lite ensam. Så jag kämpar mig igenom dagen och hoppas på det bästa. Jag lever ju ännu !

 • Prat
 • 32 readers

Likes

Comments

I söndags sa han att han ville sluta ha kontakt med mig helt och hållet .. jag bryr ihop och körde till Vrigstad och tillbaka hem.. bara för att jag kunde inte sitta still och jag kunde inte sluta gråta. Nu är han borta för alltid och jag ville dö .

I måndags hör han av sig genom att stå vid min bil och prata och skämta. Jag är i total chock och han blir sur för att jag verkar helt off och är då helt klart chockad då han sa i söndags att han säger upp all kontakt.

I tisdags ringer han mig och är jätte arg för att jag stött på hans mamma och pratat med henne och bara sagt sanningen om allt. Han kallar mig dum i huvudet och massa saker och jag lägger på.
Efter en stund ringer han upp igen och är lugnare. Då börjar han med massa stöd prat och allt sånt och sen så ska han försöka lyfta upp mig genom att berätta hur stark jag är och att jag kommer klara detta.. det hjälpte inte mig något utan fick mig att sakna honom mer .

Idag är det torsdag.
Jag sitter på spänn hela tiden för jag tror alltid att jag hör eller ser hans bil. Så fort någon ringer eller smsar tror jag att det är han. Detta kommer vara en av de svåraste sakerna att klara av för mig.
Att bara helt plötsligt sluta upp med allt som har med honom att göra. Som att låtsas som att den period det var vi fanns inte ens.. att den inte betydde något .
Jag önskar att jag kunde vara lika känslokall som han. För det måste man väl vara för att klara av att göra något sådant här mot en person man sägs har älskat?

Ingenting känns som förut.. jag är inte på botten än men det är inte långt kvar. Gud hjälp mig.. jag ber varje dag att klara detta. Jag hoppas att någon hör mig..

 • Prat
 • 43 readers

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt jobbig dag.

För om det är som det verkar vara har du och hon blivit officiella nu eller Aa.. ni har valt varandra eller vad man ska säga.. är det så..

Då vill jag bara gasa upp till 200 och plantera nosen i en vägg.. Första kärleken är inte lätt.. jag önskar att komma över den så snabbt som mjöligt för att kunna överleva.

Sen vill jag helst inte vänta i 18 år igen på nästa kärlek! Fast om det kommer sluta upp såhär igen så skippar jag nog min sista kärlek och hoppar direkt till vinnaren!

 • Fan
 • 60 readers

Likes

Comments

Vaknade nästan en timme tidigare än vad jag skulle.
Och med det känner jag mig ganska .. nästan nervös och orolig. Jag vet inte varför men den känslan sitter i magen och håller på att köra omkring.
Jag känner absolut inte för att jobba hela helgen. Visst det är bara två dagar men just nu är jag på det humöret att jag bara vill krypa tillbaka till sängen och ligga där tills måndag.

Och vem vet? När jag har egen lägenhet kanske det är precis vad jag gör. Myyyssss

 • Prat
 • 62 readers

Likes

Comments

Det är nog nu bearbetningen börjar .. sitter och kollar på serie när det är en man och kvinna . De kysser varandra och har sex. På morgonen vaknar de upp och ler mot varandra och ger varandra en kyss..
Då kom magknipet och tårarna. Fy vad jag saknar att vakna upp jämte någon och le av att se personen och sedan ge den en kyss. Sådana här tillfällen vill man bara typ .. lägga sig i fosterställning och aldrig komma tillbaka. Just nu så erkänner jag att jag saknar honom. Jag vill bara ta mig ur knipan och skiten. Varför ska jag lida ? Varför ska alla ( inte exakt alla) gå bakom ryggen på mig.

Är det nu någon ska banka mig i ryggen och säga välkommen till verkligheten Rebecca. Du är körd.

 • Prat
 • 67 readers

Likes

Comments

Jag bara ÄLSKAR att höra om hur person efter person snackar skit om en..

En kill kompis till mig som nyligen gick ut med att var intresserad av mig har nu suttit och snackat med några ( jag vet vilka) och nu går han runt och snackar skit om mig och säger att han skiter i mig!

Alltså jag vette fan vad jag har gjort alla människor men någon där uppe ( eller nere) är definitivt ute efter mig..

Med glatt humör fortsätter jag att jobba till 20/21 ikväll..

Hoppas att alla andra mår bättre !

 • Fan
 • 68 readers

Likes

Comments

Om bilden hade talat någon sanning hade många gift sig med sina ex.. jag hatar dessa perioder . Vet inte vad som är rätt eller fel.. och att inte veta vad som kommer att hända inom en snar framtid suger verkligen. Jag vill vara förberedd , inte rädd och osäker som jag är nu. Allt dåligt verkar hända just nu så jag väntar bara på att turen ska vända och att jag ska börja må bättre snart igen.

 • Prat
 • 70 readers

Likes

Comments

Jag mår så jävla mycket skit och måste bara skriva av mig.

Jag vaknade precis upp till att se att han blockat mig överallt typ .. när jag konfronterade honom sa han att det var 3 mot 1.. fega kräk .. han kan inte ens stå för sina handlingar. Jag är så trött på den här skiten!
Jag förtjänar bättre än såhär! Jag hatar allting just nu..
Har ont i hela kroppen sen olyckan.. magkatarren är igång och nu detta?! Awsome precis vad jag behövde ... livet leker eller nåt..

 • Fan
 • 74 readers

Likes

Comments