View tracker

Vart jag än läser så är det oftast bilder eller inlägg om hur starta mammor är och vilket jobb de gör! Och ja jag håller med, kvinnor med barn kämpar på så otrolig mycket och kan ha det väldigt jobbigt!

MEN

Papporna då? De männen som varje dag kämpar med att förstå sig på varje dottern faller för det där aset , varför hans son har läppstift på sig och spanar in grannpojken istället för tjejen. Att han måste kämpa sig till jobbet och sedan vara både mamma och pappa ibland.

Till ALLA singel föräldrar , eller föräldrar överlag som kämpar dagligen med att va det bästa för era barn!
Ni gör ett förbannat bra jobb! Och en dag kommer era barn kolla på er och le och inse att det är tack vare er som de har lyckats med det de har idag.

Likes

Comments

Jag har alltid blivit sedd som den mogna "mamman" " den vuxna" "den förståndiga" " den man kommer till för råd".
Det har alltid varit mig folk kommer med frågor till och rådfrågar. Jag vet inte varför men det är väl som de säger att mognad kommer inte med åldern.

Det kan vara väldigt tröttsammast ibland att inte vara den omogna, så fort jag gör något omoget eller vårdslöst så blir vissa så jäkla chockade så det finns inte!

Men det är även skönt . Jag älskar att folk ser mig som den trygga punkten och att de kan förlita sig på. Jag är evigt tacksam för mina älskade vänner som kan känna sådan närhet till mig.

Men det kommer även med lite svårigheter, det gör allting svårare för mig att öppna mig och berätta hur jag känner , då många faktiskt vill ha mig som den vuxna kan de bli lite ... självupptagna..

Det är väldigt få människor jag öppnar mig för på det sättet för jag är så rädd att de ska tappa tron för mig eller att de ska tro att jag är en liten lipsill som bara klagar.

Livet är fan komplicerat ibland, klagougglan over and out.

 • Otur
 • 15 readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag i en förfrusen bil och väntar på att den ska tina! Och vad finns då bättre att göra än att blogga??
Förmodligen mycket .. men vi kör på ändå!

Jag sitter även och konspirerar med mig själv om vad man kan ha för kommande inlägg och nya kategorier och lite annat smått och gott! Några idéer har man fått fram , nu ska de bara utföras!

Mår mycket bättre idag men mitt schema är helt kaos! Så jag hoppas verkligen att jag hinner med lite träning , det får man se hur det blir med det.

Nu börjar bilen äntligen tina till så det är nog dags att börja jobba nu! Ciao!

 • vardag
 • 18 readers

Likes

Comments

Jag har fått reda på idag att min lön denna månaden kommer inte vara så stor och nu när julen har varit och så så är räkningarna lite fler än vanligt.

Så jag måste leva lite snålare än vanligt men jag var ju så bestämd på att vilja börja vara nyttig. Men då slog tanken mig , måste man verkligen va så rik för att vara nyttig?
Det kanske man inte måste.

Så mitt uppdrag till mig själv blir att jag ska gå runt i de olika affärerna jag kan, det finns ganska många affärer där jag bor. Och faktiskt bara köpa de "bättre" alternativen. Inte typ.. friterade saker eller kakor, utan grönsaker , kött och fiberprodukter.

Det kommer bli intressant då min budget inte kommer vara stor . Men det finns oftast typ kött som snart går ut och skadade produkter som går för 70% billigare än det vanliga priset.

Spännande men ändå utmanande. Nu ska vi se..

Likes

Comments

Man har börjat undra och tänka på ens motivation egentligen och jag är säker på att det som händer mig händer många fler , så jag vet att jag inte är den enda.
Det händer lite då och då att mellan 1-3 dagar så får jag världens kick och motivation till att börja träna och bli hälsosam och jag går då verkligen ALL IN för detta!

Men efter den motivationen är över så slutar jag igen. Allting stängs av. Det är detta jag har börjat fundera över för nu för tiden behöver inte ens något dåligt hända utan den bara stängs av som att man trycker på en knapp.

Tänk om det är så för vissa att motivationen aldrig finns där egentligen? Men att man kämpar ändå. Jag har alltid haft som en ursäkt att min motivation inte finns där och därför är jag inte så aktiv som jag brukar vara men det kanske är dags att sluta tänka så. Bara göra saken liksom.

Jag vill verkligen gå ned i vikt och bli gladare över mig själv och faktiskt MÅ BRA!

Efter denna sjuk perioden är över ska jag försöka igen. Utan eller med motivation. Vem vet den kanske kommer sen igen, eller så kommer den aldrig. Men att försöka ändå det ska jag.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och det har varit helt underbart!
Jag har sovit så länge och verkligen vilat ut mig, inte gjort något onödigt utan faktiskt bara varit hemma. Det har behövts!

Men sen finns det en grej som är dåligt med att vara själv .. ens egna tankar och funderingar. Mitt liv ser lite komplicerat ut när det gäller känslor. Jag är jätte svag inför vissa människor och böjer mig lättare än en sytråd för deras vilja. Och jag är så trött på det! Jag kan säga gång på gång att den människan inte har någon makt över mig men så fort ett sms eller samtal kommer från just DEN personen så är jag fast igen. Då är det kört.

Så idag har jag suttit och funderat över vad jag ska göra med en av dessa människor, jag kan inte fortsätta leva såhär. Det förstör mig på alla sätt som finns. Men jag är för dum för att göra något eller för rädd eller för något ..
Man får se hur det går. Jag hade helst bara försvunnit ur den personens liv direkt men det går inte. Tyvärr.

 • Otur
 • 27 readers

Likes

Comments

Jag har varit inne och snokat på Wish ( igen ) och hittade en sån SÖT baddräkt som jag vill beställa.. men är så himla osäker. Hatar att köpa kläder åt mig själv för den värsta kritikern är alltid en själv .. men ska tänka lite annars så köper jag den redan ikväll så den finns kvar!

 • Gott & Blandat
 • 33 readers

Likes

Comments

Jag sitter och skriver med en bekant till mig som nu frågat mig om jag inte är sugen på att skaffa en "fyrbent vän", och det är något jag har velat sen jag blev tillsammans med mitt ex och föll för hans hund. Då vände min katt trognad mot hund troheten.

Så just nu sitter vi och pratar vad som skulle kunna passa mig och lite tips och så. Tyvärr tror jag inte att det blir på ett bra tag. Men det är alltid roligt att leka med tanken.
Men man måste ju tänka på djurets bästa och inte sin egna vill ha känsla!

Men någon gång i framtiden .. kanske förr än senare.

 • Gott & Blandat
 • 36 readers

Likes

Comments

Det var hur gott som helst med Max igår! Jag skulle ta en bild på det hela men klart då dök man bara in så det blev när allt var slut, för er som är bra på att inbilla er!

Men nu har jag märkt att varje gång jag äter snabbmat så har jag börjat må så himla dåligt! Det är inte det att jag äter ofta, har börjat äta där mer och mer sällan. Men jag mår ändå illa efter varje gång. Det kan ju inte vara att ALL mat är förgiftad eller dålig så det måste vara att min kropp inte vill ha detta längre. Så jag tror att jag får ta och bojkotta detta ett tag. Man får väl ta sallad om man åker dit eller bara en kaffe. Men nu får det räcka så det blir bye bye snabb mat.

 • vardag
 • 36 readers

Likes

Comments

Jag hinner inte ens komma igenom dörren innan man börjar skriva med en kompis som nästan bönar och ber om att vi ska dra till Max. Så söt är han. Så det är bara att byta om och dra dit. Vad gör man inte för lite spontanitet i vardagen?

Här är lilla jag Idag förresten , bjuder på en liten happy bild!

 • vardag
 • 39 readers

Likes

Comments