Header

FOOD

Jag vet väl att ni har saknat mina frukostbilder! För mig blev detta en brunch/frunch idag beroende på vad ni vill kalla det. Ville egentligen mest visa upp mina nya tallrikar, som kommer från Åhlens. Jag älskar att köpa tallrikar, det är typ det enda jag lägger pengar på just nu känns det som.. Men det blir verkligen mycket roligare att laga mat om man har snygga tallrikar, faktiskt. Bilderna är tagna i mitt nya kök förresten, det är nääästan helt klart och då ska jag självklart visa er :)

Likes

Comments

TRAVEL

En liten bildbomb från Marusici, Kroatien. Ni som har sett min instastory, ni vet. Men det var verkligen magiskt fint här, har liksom aldrig i hela mitt liv sett något finare hav. Så första morgonen när vi var påväg ner till stranden så stannade jag bara upp och hade ett wow moment.

Likes

Comments

RENOVATION/HOUSE

Hej!! Det var verkligen eeeeevigheter sen jag bloggade. Men nu tänkte jag att jag skulle visa er lite i huset då det har hänt så jäkla mycket sen sist. Vi har alltså kommit så långt att i helgen åkte vi till ikea och köpte hela köket. Jag och pappa höll på hela dagen igår och hela kvällen idag och vi är fortfarande inte klara. Ring mig när ni behöver montera lådor för jag är fan proffs nu. Som ni ser så är även väggarna målade, golvet är lagt, slipat och målat, fönsterbrädor är uppe osv. Är såå nöjd verkligen. Det blir liksom bättre än vad jag hade förväntat mig när vi började. Marmorskivan la vi på precis innan vi blev klara för kvällen, men den får ni se en annan dag när köket är klart :)

Likes

Comments