Hej alla! Idag har jag bara slagit in julklappar hela dagen, haha blev precis klar. Jag började idag på morgonen men hann bara slå in fyra stycken innan jag tröttnade för att jag blev så trött. Antagligen är jag ganska jetlagged för jag sov typ 4 timmar idag mitt på dagen. INTE bra😬 Jag hoppas att det inte kommer hända imorgon när det är Jul! Annars är jag redo inför morgondagen nu när alla presenter är klara! Scrolla ner för att ser hur dom blev🎁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

resa

Hej alla! Just nu sitter jag på Arlanda och ska snart ta min sista flight för att komma hem. Flygget från L.A. var 11 timmar långt men kändes mycket mindre än så vilket var jätte bra.

Först tog jag en flight från San Diego till L.A., sen väntade jag där i någon timme tills det var dags för den långa flighten. Jag var faktist ganska nära på att missa flygget haha. Medans jag väntade så satt jag inne på en lounge som låg precis i den terminalen som jag kom in i men sen för mitt nästa flyg så skulle jag till en annan terminal. Den låg ju så klart längds bort vilket jag inte visste för då hade jag gått lite tidigare. Plus det var så komplicerat att hitta dit men aja jag hann iaf som tur var.

På min första flight så fick jag sitta jämte en jätte gullig hund, visst är han söt? Haha jag var tvungen att smygfota han lite 😋

Det första jag gjorde när jag landade i Stockholm var att köpa piggelin! Nu har jag bara en kort flight kvar och sen är jag hemma. Imorgon blir det en massa julpyssel, vi hörs då!

Likes

Comments

vardag

Äntligen kan jag pusta ut lite efter en lång dag. Trodde nästan aldrig att den skulle ta slut haha, det jag gjorde i morse känns som det var dagar sen. Först hade jag ett spanska prov vid åtta på morgonen, så det var en tidig start på dagen. Efter det gick jag och min kompis till bibblan för att plugga lite till mer inför vårt economics prov som sen var vid 14 sen.

Detta var igår kväll när vi hade varit inne på biblioteket i typ 5 timmar, vi blev så hungriga men ville inte gå någonstans så vi bara beställde pizza haha. Vi tyckte det var lite roligt att dom kunde leverera det tills oss där.

Det var så fint väder idag så vi gick ut och satte oss där istället innan det var dags för vårt prov. Vi hade pluggat så mycket inför det men det faktist ganska svårt ändå men aja, det är över nu! Skönt!

Efter mina prov var klara så hade jag lite ärenden och sånt att göra. Först var jag och tvättade min bil och sen fixade jag mina naglar. Jag ville göra någonting lite "juligt" så det fick blir röda naglar 😊 Vad tycker ni? Jag var lite osäker för det är inte riktigt en färg jag skulle välja i vanliga fall men jag tycker det passar just nu vid jul.

Sedan var jag också på köpcentret för lite sista-minuten grejer som jag behövde. Och just nu har jag precis packat lite och ska snart sova för imorgon åker jag hem! Yay!

Likes

Comments

inspo

Omg vad jag längtar! Nu är det verkligen bara några dagar kvar tills julafton! 😍 Här är några bilder som jag har hittat för lite inspo, jag satte ihop en sån här board på min Pinterest i typ oktober haha! Jag gillar att göra det när jag är riktigt excited för någonting och jag bara älskar jul såå mycket, jag har helt seriöst räknat ner dagarna

Jag har varit lite stressad med alla julklappar som ska skaffas och kanske har gått lite overboard men det är ju det som är det roliga! När jag kommer till Sverige så kommer jag har så mycket att slår in, vilket jag tycker är så kul! Jag är helt obsessed med att slår in presenter (not gonna lie, mina julklappar är alltid dom finaste under granen) Jag tycker bara det är så kul att pyssla och göra alla klappar fina och snygga! Jag brukar också ha något slags "tema" på mina julklappar och jag tror att det är lite den här stilen som jag vill gå efter i år! Vi få ser hur dom blir!

Och jag längtar så mycket till all mat och julgodis som vi kommer ha! Asså knäck och lussekatter omggggg det kommer blir så gott. Svensk julmat är också min favorit mat som finns i hela världen, mums det kommer blir så gott.

Just nu är det tisdag kväll och jag har två prov kvar imorgon och sen är jag klar! Jag flyger dock inte förrän på torsdag men det är bra för att jag har fortfarande en massa sista-minuten ärenden att fixa efter mina prov imorgon. Nu ska jag bara plugga lite till och sen sova, vi hörs! ❤️

Alla bilderna är lånade från Pinterest

Likes

Comments

Instagram@rebeccawikell