Hej!
Nu har jag inte varit så aktiv på ett tag, men jag lever. Jag har börjat skolan igen och haft ganska mycket prov och läxor och det är därför jag inte har skrivit här.
I fredags skrev jag upp för mopedkörkort och det gick bra, jag klarade provet och ska få mitt körkort på torsdag. Så snart kan jag köra omkring på stan.

Min träning har också startat igen och vi tränar 3 gånger i veckan istället för 4. Jag går i en mixgrupp, det betyder att jag tränar med både killar och tjejer.
På senaste tiden har det inte varit så kul, det har gått ner ganska länge nu och jag lär mig inga nya saker, medans alla andra förbättras.
Men jag har mina kompisar där och de peppar mig till 100% att fortsätta kämpa, så då känns det bättre. Men jag har ändå tänkt på att sluta med min gymnastik nu efter 9 år, och så ska jag satsa mer på skolan för just nu känner jag att jag inte hinner med det.

Vad tycker ni? Borde jag fortsätta med gymnastiken eller sluta och plugga?

Hoppas ni har haft det bra:)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Hoppas att er dag har varit bra. Idag har jag varit med mina kompisar och vi gick på stan och sedan satte vi oss på en brygga och tittade på solnedgången, det va såååå mysigt.
Jag tänkte att jag skulle träna lite ikväll eftersom min gymnastik har uppehåll. Men har lite svårt att komma på nya träningsövningar. Tänkte köra lite av allt men mest mage, armar, rygg, ben och rumpa. Så om ni har något tips på vilka övningar man kan köra så skriv gärna;)

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag inte varit så social denna och förra veckan, för jag har varit på ett gymnastikläger i Hällevik. Verkligen bästa veckan på hela året och jag längtar redan tills nästa år.
Vi kör 6 pass om dan och det är i ungefär 50 min. Det var akrobatik, matta, trampett, fristående och bad. Fristående kör vi två gånger varje dag, och det var såååååå kul. Sedan så äter vi frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika, och det är god mat hela veckan som exempel tacos på fredagen.
Jag kom dit i söndags och åkte hem på lördagen och då har vi gjort 3 danser som vi ska visa upp för våra föräldrar och man får också köra några varv matta eller trampett för att visa vad man har lärt sig under veckan. Jag kunde tyvärr inte köra någon matta eller trampett för just när vår grupp skulle köra började det regna. :((
Men det var så kul ändå och nästa år tror jag att jag kör som underledare för jag är nog lite för gammal för att vara gymnast.

Hoppas att er vecka har varit rolig;)

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har vi köpt nya hönor! Men vi har lite brist på namn så har ni några idéer på namn? Vi har 3 stora hönor (vit, svart och brun)
Sedan har vi också 4 små kycklingar som är svarta. Vi har också en liten tupp.
Ni får gärna skriva om ni kommer på ett namn till hönorna och tuppen. :)

Hoppas du har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag varit på Öland med min familj.
Vi var i trollskogen som ligger högst upp på Öland. Där va det väldigt varmt och mysigt, så vi satte oss på några stenar och fikade. Fick också besök av en fin fjäril där.
Vi har också tittat på några raukar. De va jättefina men det blåste jättemycket, men var väldigt fint i solnedgången;)
Just nu sitter jag i bilen påväg hem.

Hoppas ni har haft det bra!!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Igår fyllde min kompis 15 år, så vi tänkte göra en överraskning till henne, Weyyyy!
Vi satte oss på tåget klockan 09:15 påväg mot Emporia i Malmö.
Vi var framme runt 11 tiden och därefter gick vi in i affärerna. Vi provade kläder, åt mat, tog goals bilder, tappade bort oss, tappade bort en plånbok och mycket annat skoj. Meeen det slutade med att jag köpte 3 tofsar, smink, två tröjor och ett par byxor. :) Vi gick där i 8 timmar tills det var dax att ta tåget hem igen, fast vi hade ändå inte hunnit vara i alla affärerna. Vi kom till Hässleholm och sen skulle vi byta tåg. Vi kom in till stationen vid 21:04 och sedan vid 21:06 skulle tåget till Växjö gå. Vi hittade inte tåget så vi sprang runt på hela stationen, men tillslut hittade vi rätt och precis när alla hade kommit in innanför dörrarna så stängdes de. Vi hann!!
Det blev en jätterolig dag för både mig och de andra. Min kompis som blev 15 blev också jätteglad.

Hoppas ni har haft det bra;)

Likes

Comments

Hej och Välkommen till min blogg!

Jag är en tjej på 14 år som älskar gymnastik och vara med vänner. Här kommer ni får se bilder och läsa om min vardag och vad jag tycker och tänker :)

Hoppas ni gillar det!!

  • 8 Readers

Likes

Comments