Hittade denna fina dress på lunchrasten i shoppingcentret i en butik som heter alley vid våran skola, som jag går runt i nästan varje dag! Den är så luftig och färgglad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

-Lördag

Första dagen utan skola och det firas med att en partybuss kommer och hämtar upp oss, vi dansar och sjunger ända till bussen anlände till Ivy Peach som är en av sydneys största klubb med fem golv och en poolbar några våningar upp.

Jag har bara känt gruppen i en vecka men det är en sån härlig stämning ändå och vi hade det riktigt kul!

Likes

Comments

Allt flöt på hur bra som helst. vi hittade till vårt hotel som låg väldigt centralt och rummet far fräsch, helt klart värt 1000kr för en weekend. Vi tog oss direkt till Harrods market som låg 10 minuters gång bort. Där finns det bara en massa dyra märken som Louis Vuitton, Hermes, Balmain osv. Vi köpte lite mac smink därifrån och tog oss sedan till Oxford street där vi gick loss på primmark. Tiden gick fort och jag han inte tänka så mycket på att det var min födelsedag, men på kvällen så tog vi taxi till klubben Maddox. Har man inga kontakter så kommer man inte in men Kellys kollegas kompis bor tydligen i London och skickade oss ett nummer som vi skulle kontakta. Han var supertrevlig och satte oss vid ett vip-bord och bjöd på all dricka hela kvällen. Det var den bästa utgången på länge och det var en torsdag! Alla är så välkomnande och trevliga där! jag blev kär London första dagen.

Likes

Comments

Jag hade iallafall min livs bästa födelsedag hit tills. Dagen innan gjorde jag jättegod middag till min familj och som firade mig i förväg innan jag skulle åka iväg. Jag fick ett superfint guldhalsband av mamma och fickpengar i pund av mormor. Till mig själv köpte jag mig en resa till London!

Likes

Comments

Det 3 bästa jag har i min necessär! foundation från MAC, contour kit från Anastasia och technique bruches till ögonbrynen. Man märker verkligen skillnaden när man använder lite "dyrare" smink. Det ser snyggare ut och håller bättre så jag tycker det är värt varenda krona! 

Likes

Comments

Äntligen fick jag mig en vecka ledig från allt, jag följde med min familj upp till fjällen i Vemdalen som jag inte har gjort på år! Jag minns inte sist jag var här men gud vad jag har saknat. Vi har ju allt samlat på ett ställe här uppe som man vill göra när man är uppe i fjällen. Snöskoter, Skidor en kvart bort, skjuta med luftgevär eller pilbåge, cross, fyrhjuling nostalgifilmer, pizzastuga med stenugn och massa mer. Jag fick dock inte plats i bilen så jag fick köpa själv med min egna 50 mil. Det gick bättre än väntat med tanke på att jag precis har tagit körkort.

Likes

Comments

​Limo, champagne och musik.. ja tack! 


Likes

Comments