View tracker

Allt flöt på hur bra som helst. vi hittade till vårt hotel som låg väldigt centralt och rummet far fräsch, helt klart värt 1000kr för en weekend. Vi tog oss direkt till Harrods market som låg 10 minuters gång bort. Där finns det bara en massa dyra märken som Louis Vuitton, Hermes, Balmain osv. Vi köpte lite mac smink därifrån och tog oss sedan till Oxford street där vi gick loss på primmark. Tiden gick fort och jag han inte tänka så mycket på att det var min födelsedag, men på kvällen så tog vi taxi till klubben Maddox. Har man inga kontakter så kommer man inte in men Kellys kollegas kompis bor tydligen i London och skickade oss ett nummer som vi skulle kontakta. Han var supertrevlig och satte oss vid ett vip-bord och bjöd på all dricka hela kvällen. Det var den bästa utgången på länge och det var en torsdag! Alla är så välkomnande och trevliga där! jag blev kär London första dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag hade iallafall min livs bästa födelsedag hit tills. Dagen innan gjorde jag jättegod middag till min familj och som firade mig i förväg innan jag skulle åka iväg. Jag fick ett superfint guldhalsband av mamma och fickpengar i pund av mormor. Till mig själv köpte jag mig en resa till London!

Likes

Comments

View tracker

Det 3 bästa jag har i min necessär! foundation från MAC, contour kit från Anastasia och technique bruches till ögonbrynen. Man märker verkligen skillnaden när man använder lite "dyrare" smink. Det ser snyggare ut och håller bättre så jag tycker det är värt varenda krona! 

Likes

Comments

Äntligen fick jag mig en vecka ledig från allt, jag följde med min familj upp till fjällen i Vemdalen som jag inte har gjort på år! Jag minns inte sist jag var här men gud vad jag har saknat. Vi har ju allt samlat på ett ställe här uppe som man vill göra när man är uppe i fjällen. Snöskoter, Skidor en kvart bort, skjuta med luftgevär eller pilbåge, cross, fyrhjuling nostalgifilmer, pizzastuga med stenugn och massa mer. Jag fick dock inte plats i bilen så jag fick köpa själv med min egna 50 mil. Det gick bättre än väntat med tanke på att jag precis har tagit körkort.

Likes

Comments

​Limo, champagne och musik.. ja tack! 


Likes

Comments

Såg att min syster hade beställt hem frank body scrub. Hade aldrig hört om Frank body förut men blev genast förtjust i den. Deras produkter består av naturliga, återfuktande och näringsrika ingredienser som inte heller är hemliga. Just den som min syster hade beställt hem består av kaffe, havssalt, mandelolja och e-vitaminer. Den tar bort acne, torr, flagnande hud, behandlar celluliter, ärrvävnader och bristningar.
Hur bra??

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag och jag hade egentligen inget speciellt planerat, men min vän zari frågade om jag ville följa med henne, hennes pojkvän och hans vän och bowla. Jag var först skeptisk för det kändes som att det skulle bli en stel dubbeldejt. Jag har aldrig träffat varken zaris pojkvän eller hans vän förut, men det blev roligare än väntat! Dom hade verkligen samma humor som zari och mig så vi hade jättekul! Efter bowlingen gick vi till restaurangen RAW som tyvärr var fullsatt men då satte vi oss ute istället under infravärmare och beställde massa drinkar och massa sushi. vi satt kvar där ett tag och snackade lite. vi var ute tidigt så när vi var klara var klockan bara 19:00 så vi gick på bio också bra för att vi kunde.
God mat, massa drinkar och trevligt folk gör mig nöjd! :D


Likes

Comments

Nu är allt bokat, på min 20 års dag den 17 mars åker jag Kelly, Beatrice och Josefin till London! Hur drömigt?!

Likes

Comments

Likes

Comments