Header

För någon månad sen fick jag nys om Monthly Makers för första gången. Varje månad är det en ny värd med nytt tema. Denna månads tema blev djur, och jag tänkte att "nu ska jag vara med!". Så mitt bidrag till denna månads tema är den här lilla akvarell-origami fågeln. Har velat göra en länge, men varken haft tid eller inspiration. Men nu bestämde jag mig för att det var dags, så here you go!

Här är min process:

Jag började med att skriva ut en bild jag hittade på Pinterest. Sen klippte jag ut den och ritade av ytterlinjer. Sedan fyllde jag efter bästa förmåga, i innelinjerna så att det blev ett mellanrum, precis som på utskriften.

Sen kom den knepiga biten: skära ut bitarna. Det här var supersvårt då jag varken äger en hobbykniv eller en ordentlig matta att skära på. Så slutresultatet blev något "hackigare" än jag hade önskat.

Nästa steg blev att måla bakgrunden. Här kan man göra lite hur man vill. Jag valde att blanda blått, svart och pyttelite grönt för att göra en ganska ihopsmält bakgrund.

Och här är resultatet. 

Jag vände pappret så att blyertsresterna inte skulle synas, så den blev spegelvänd. Ganska nöjd trots det hackiga. Kanske gör om den i framtiden när jag har ordentliga redskap :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments