Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hej! pågrund av personliga anledningar har bloggen legat nere i några veckor men nu kommer jag försöka blogga så mycket som möjligt trots prov och läxor. här kommer lite bilder från när jag var på födelsemiddag, min egen faktiskt - haha. så nu hoppas jag kunna uppdatera mycket, kram.

Likes

Comments

​hej, har ni sätt något större? detta inlägget kanske inte blir så läsvärt men jag var tvungen att visa er. fick denna enorma chokladtomte av min syster och det var endast hans luva som blev uppäten konstigt nog jag som älskar choklad mer än något annat. men visst var den fin? jag älskar de bilderna vi tog tillsammans med den och jag skrattar varje gång jag ser den. fanns att köpa på ica, ifall ni är intresserade. haha, kram 

Likes

Comments

hej hej, idag har jag inte gjort någonting. älskar dagar utan måsten, det är de dagarna som är de bästa. skolan är igång igen och jag är redan skoltrött. eftersom jag endast går sista terminen av 7.an känns det inte så hoppfullt när jag tänker att jag har två år kvar plus gymnasium. senare på kvällen bestämde vi oss för att bowla och jag varnar er för att bowla med mig. det är absolut inte kul vill jag erkänna. strike eller spare är det enda som kan få mig nöjd och dessvärre får jag det nästan aldrig. en vinnarskalle som jag borde bli förbjuden att vara på bowlingbanor. men bowling är så himla mysigt. tid att umgås och ha kul tillsammans med familj eller vänner. k´raaaaaaaaaaamar i massor!

Likes

Comments

​jösses vad det har snöat. hela vår trädgård består av snö, otroligt vackert. var ute på en liten promenad tillsammans med min bästavän - kameran och fotade lite på naturen och mina katter Milton och Casper. de båda är innekatter och bär därav koppel. det jag lärde mig förra året bär jag med mig även idag, det är mössa och vantar som gäller. halsduk och tjock jacka är något jag inte heller missar. hellre varm en kall. Milton är katten på första bilden och casper på den andra. ha en bra dag!

Likes

Comments

tjo, beställde ett paket från madlady för endast några dagar sedan och fick hem de två daggar efter beställningen. jag hade beställt en ögonbrynsprodukt och en concealer. testade concealern idag och märkte direkt att den var orange i färgen och att jag aldrig kommer ha möjlighet till att använda den. ögonbrynsprodukten ser faktiskt riktigt bra ut i färgen så det kan nog bli en ny favorit efter att jag använd den några gånger. frakten var otroligt snabb och man fick uppdateringar regelbundet om vart paketet befann sig så ett plus till det.

​adlinks; concealer: HÄR / brows: HÄR /

Likes

Comments

hej, wow alltså vilken häftig stad stockholm är. det finns mycket av allt! det var alltså första veckan på lovet vi besökte stockholm för att hälsa på familj och vänner. vi besökte mall of scaninavia som är en stor nyöppnad galleria i stockholm. självklart innehöll gallerian många affärer som inte existerar på så många ställen i sverige men utöver det var det faktiskt som vilken galleria som helst. men en shoppaholic som jag dissar ju aldrig lite shopping och mat, det fanns massor av mat! vi år på den översta våningen där o'learys ligger, otroligt god mat verkligen. en riktigt upplevese både butik och mat-mässigt. har ni vägarna förbi är det verkligen värt att besöka mall of scaninavia, kramis

Likes

Comments

heeej igen, jag har under en tid haft väldigt dålig hud och i princip endast tvättat ansiktet med tvål och struntat i att använda hudkrämer. sedan bestämde jag mig för att använda produkter som ingår i en och samma serie för att uppnå bra resultat. good things som märket produkterna kommer ifrån heter är ett märke helt fritt från parabener, mineraloljor och SLS med mera som kan göra huden irriterad och mer känslig samt att den inte innehåller animaliska ingredienser och är inte testade på djur. märket är anpassat till de flesta målgrupper men speciellt ägnat till ungdomshud & problemhud. för att gå igenom min egen hudvårdsrutin så startar jag alltid med att rengöra ansiktet med rengöringen och ansiktsvattnet vilket känns otroligt rengörande. en gång i veckan applicerar jag ansiktsmasken från Quick fix facials (ingår inte i good things serien). sedan avslutar jag med en hudkräm. Detta har hjälpt min hud väldigt mycket och jag ber er att ge denna serien en chans!

KÖP HÄR: GOOD THINGS 

Likes

Comments

Hej, om cirka två veckor är jag 14 år och till varje födelsedag hör mammas tjat om önskelistan till. När jag var mindre var att skriva önskelista bland det roligaste som fanns att göra och även något som hörde till alla födelsedagar. ibland blev önskelistorna flera mil långa och ibland blev de kortare. Men detta året 2016 är allt jag önskar mig upplevelser och välgörenhet. jag skäms ofta när jag klagar på att min mobil är seg då jag samtidigt kan gå förbi en tiggare/uteliggare som inte har råd med mat för dagen eller att helt enkelt inte har råd till att försörja sin familj. ibland rotar jag fram en 5 krona som läggs i deras mugg, men självklart kan min femma inte göra några mästerverk. jag önskar att jag kunde hjälpa alla men tyvärr går det inte. det är ofta jag rensar ut gamla kläder som jag lägger i välgörenhets konteinrar men jag vill göra allt jag kan och jag vet att jag kan göra mer än att ge en femma till en tiggare. det finns många verksamheter som jobbar för folk som har det mindre bra och några av dem är unicef, rädda barnen och läkarmissionen. på unicef kan du bli världsförälder från 100kr i månaden. det är ett livsavgörande val om du väljer att bli det. de allra flesta kan bidra med något och om alla skulle göra det hade världen sätt helt annorlunda ut. ovannämnda organisationer har gåvoshoppar och på hemsidorna finns flera olika gåvor du kan ge. har du dålig ekonomi men ändå vill hjälpa kan dessa länkar vara en vägledare:

billigaste på unicef: här , billigaste på läkarmissionen: här, bli världsförälder: här, bli fadder: här

gåvoshoppar: SOS, LÄKARMISSIONEN, RÄDDA BARNEN, UNICEF

* Detta inlägg är inte sponsrat det behövs inga pengar eller föremål för att skriva om detta ämnet då jag brinner för det. jag vill att alla ska kunna förstå allvaret i detta ämne och att det inte är en omöjlighet att hjälpa andra. kläder eller föremål som inte används är ett alternativ om du inte har ekonomin till att köpa välgörenhet. alla kan hjälpa till och din hjälp räknas. det behövs mer kärlek i världen för att den ska kunna fungera. tack för din hjälp.

en sevärd film från sos barnbyar samt lite syn på gatubarn i dhaka. EN RESA FÖR LIVET

(bilden är tagen från google)

Likes

Comments