View tracker

Flower, Träning och tävling

Första dagen här på Christmas show är nu gjord, vi hoppade en 110cm avdB. Fick ett nedslag på tvåan för hon fick inte upp frambenen ordentligt. Men annars var rundan helt ok, vi kom lite nära på vissa hinder då hon inte orkar hoppa ifrån. Men annars en bra runda, nu har hon fått känna på atmosfären och sett banan.

Mamma och jag var ute och gick med henne i ca 20 minuter innan, sedan hjälpte jag Jolin och kollade på de andra klasserna. Nu är vi på hotellet och jag har precis duschat, mamma vilar men vi ska snart åka tillbaks för att kolla 130 klassen och sedan gå ut med henne en gång till och sen natta henne.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Flower, Träning och tävling

Som rubriken lyder, så är det ungefär så mina dagar denna veckan sett ut. Har ganska mycket i skolan just nu, gjort klart typ hälften men har fortfarande två stycken stora inlämningar som ska in nästa vecka. Flower har varit igång hela veckan inför Christmas Show som börjar imorgon. Igår följde Maja med hem och klippte hela Flower så nu är hon fin inför helgen! Hopptränade även för Felicia igår, och det gick helt okej. Jag måste bli mycket snabbare i mina hjälper då Flower inte direkt hjälper till. Alltså hon hoppar ju alltid, på gott och ont - hon stannar inte vilket jag är glad och väldigt tacksam för, men det betyder att hon ibland bara springer rätt in i hindret typ för hon själv inte ser avståndet. Och jag är int tillräckligt rutinerad för att kunna lägga oss rätt på alla hinder. Men men, ska träna på detta hela vintern så tillslut sitter det! Men annars var hon jättefin och hoppade super! Maja sov hos mig igår tills idag, så det var mysigt.

Hade inställd historia så jag slutade tidigare än vanligt, kunde därför skritta ut Flower medan det var ljust ute och nu har jag packat iordning alla hennes grejer och sadelskåpet. Nu ska jag packa alla mina saker och sedan gå och lägga mig, vi åker innan 08 imorgon så vi hinner installera oss innan vi ska hoppa.

Kommer uppdatera under helgen, hoppas ni haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

3 saker jag ser fram emot: min födelsedag (12/12), veckan då Paula(min utbytesstudent från Spanien) är här, och år 2017.

3 saker jag gillar: Flower, bra ögonbryns-dagar, mina nära&kära.

3 saker jag inte gillar: orättvisor, matematik och ärtsoppa.

3 saker jag vill: ha jullov, åka utomlands, lära mig åka skidor.

3 saker jag borde: plugga, damma mitt rum, köpa julklappar.

3 saker jag kan: rida, planera bra, få andra på bra humör.

3 saker jag inte kan: dansa, laga mat(kan typ bara koka nudlar), gå på händer.

3 saker jag ofta pratar om: min häst, om mina nära&kära, hur jag mår.

3 saker jag önskar mig: en locktång, en ny (större) säng och Anastasia contour kit.

3 saker jag blir lugn av: musik, kolla på serie/film, umgås med familj/vänner.

3 saker jag blir stressad av: framtiden, när jag/någon gör fel, när någon mår dåligt.

3 saker jag ska göra i veckan: tävla hela helgen, plugga, packa.

Likes

Comments

Skolan, Flower

Godmorgon! Sitter i skolan just nu, vi skriver på vår inlämning inom samhäll & internationella relationer som ska in idag. Eftersom samhäll och IR är de enda lektionerna vi har idag så får vi skriva på dem, skönt att slippa sitta hemma och skriva hela tiden utan istället få lektionstid på sig. Har dessutom en kort dag idag, så när jag kommer hem ska jag plugga ännu mer på våra andra inlämningar som vi har denna veckan..

Ikväll åker mamma och jag till Tosseryd och rider Flower där, hon fick bara skrittas ut igår för att skritta bort eventuell träningsvärk och mjölksyra från hoppträningen i lördags. Det gick jättebra, vi hoppade en väldigt tekniskt bana så det var inte det lättaste. Men Flower kämpade på bra och jag måste verkligen rida i varje steg. Menmen, sånt man lär sig på! Vi hoppade en bana på 110+cm på 11 hinder, och det gick bra tillslut när vi fått ordning på allt. På onsdag ska vi hoppträna igen, dock inte så många språng eftersom vi åker till Grevagården på fredag och ska hoppa hela helgen.

Men nu ska jag fortsätta med min inlämning, hoppas ni får en bra dag, kram!

Likes

Comments

Allmänt, Träning och tävling, Vänner

Hej på er!
Sitter just nu i bilen med mamma, och Flower där bak i transporten. Vi ska åka till Sven i Kungsbacka och träna för Felicia, kul att komma bort och få hoppa på en annan plats - dessutom med jättefina hinder! Vi skulle ju först träna vid 13 tiden, men vi flyttade fram tills 16 istället. 

Igår efter skolan klippte jag och slingade mitt hår. Gjorde ljusare slingor då mitt hår blir så mörkt på vintern, klippte även en ganska bra bit då mitt hår växer som ogräs typ haha! Sedan var det tänkt att jag skulle åka hem till en kompis och ha överraskningsfest för en annan kompis. Men det blev inte så, istället åkte jag hem och bestämde mig i sista stund att dra med mig Lina och åka in till bäckängs maskeradsfest! Det var jättekul och vi hade en rolig kväll. Kom hem lagom i tid och nu på förmiddagen har jag pluggat och farmor kom förbi med adventskalendrar och så fikade vi lite. 

Ikväll har jag inget speciellt planerat, så det blir nog en lugn hemmakväll med mamma! Hoppas ni får en bra lördag, kram!

Likes

Comments

Allmänt, Flower, Skolan

Hej på er! Idag har jag varit hemma hela dagen, väldigt skönt och har suttit här hemma och skrivit på mina inlämningar. Visste redan sedan igår att jag hade sovmorgon fram tills tolv då min första lektion var inställd, och vi skulle få jobba hemifrån på andra lektionen. Så skulle egentligen bara haft mina två sista lektioner, men lärarna var såpass snälla och sa att vi fick arbeta på valfri plats = hemifrån! Så jag har suttit med dem en stund på förmiddagen. Vid ett tiden gick jag ner till stallet och gjorde i ordning allt där, sedan red jag Flower nere på ängen. Hon var jättefin och jobbade på super bra - hon börjar bli så otroligt fin nu! Skulle egentligen tränat för Elin ikväll, men Felicia smsade och sa att vi kunde åka och hoppa bana hos Sven i Kungsbacka på lördag. Så vi bestämde oss för att göra det istället.

Imorgon är det äntligen fredag, dagarna går verkligen i ett! Det är liksom bara exakt en månad kvar tills det är julafton, vilket betyder att det är ca två veckor kvar innan jag fyller år, längtar!! Har i alla fall en vanlig dag i skolan, men efter skolan ska jag klippa mig. Och efter det ska jag eventuellt till en kompis för att fira en annan kompis - men är inte helt 100% än eftersom jag ska upp hyfsat tidigt på lördag.. så vi får se om det blir hemmakväll eller lite födelsedagsfirande.

Hoppas ni haft en bra torsdag och att den fortsätter så, kram!

Likes

Comments