Allmänt, Vänner

Hej på er! Äntligen är det lov, firade in det med lite festligheter igår tillsammans med världens finaste och bästa vänner<3
Har lite planerat för lovet, ska vara i stallet (ingen nyhet direkt haha), gymma, någon typ av alla<3dag firande och även gå på HOV1 konsert i Gbg.
Sitter nu i soffan med mamma och kollar på Så ska det låta, lite söndagsmys ;) Hoppas ni haft en fin helg, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Flower, Träning och tävling

Idag såg Flowers broddtramp mycket bättre ut, det har blivit till en skorpa och är tort och fint - skönt! Dessvärre hade hon lyckats dra av ena framskon, men hon ömmar inte eller något så får rida inne i ridhuset tills hovslagaren kan komma och slå på en ny sko. 

Red henne i alla fall i ridhuset, och hon var SÅ fin!! Dunder pigg, men fin och fräsch. Eftersom hon är under igångsättning så får vi bara skritta och trava än så länge, trots att fröken har andra åsikter och gärna vill galoppera ;) Försöker i alla fall att få henne så lösgjord som möjligt nu, och det är hon verkligen. Travade över två bommar och Flower försökte ta tillfället i akt till att hoppa och galoppera över dem, känns skönt att hon är så positiv haha! Men tänker att vi kan börja galoppera i mitten av veckan, och sedan mycket bommar och bygga upp muskler och kondition. Så vi kan nog hoppa om ca 2 veckor skulle jag tro, hela tävlingssäsongen blir ju försenad nu tyvärr.. men hellre en frisk och fräsch häst än en halt häst om någon månad! 

Bjuder på några halvkassa mobilbilder, men det är bättre än inget!

Likes

Comments

Flower, Vänner

Efter att jag varit i stallet igår så mådde jag mycket bättre så jag åkte till Elin igår på kvällen och hade tacokväll tillsammans med henne och Filippa. Vi åt och kollade på film, samtidigt som vi pratade och hade det mysigt!

Idag har jag inte gjort något speciellt heller, var i stallet nu på dagen och det blev ingen ridning som egentligen var planen.. Flower hade varit en aning vild i hagen och dragit sönder tråden och en stolpe, och trampat sig själv med brodden så det var ett litet jack precis vid kronranden. Inget allvarligare än det, som tur var, men vi tvättade rent det och smörjde in det så nu går hon med en lätt linda runt såret så inget smuts kommer in. Gick en stund med henne för att kolla hur hon gick och så, hon haltar inte så tänker att vi kan nog rida som vanligt imorgon. Bara viktigt att hålla såret rent och se till så att det inte blir infekterat.

Nu ikväll kommer Lina hit, vi ska ha lite mello-mys. Träffar inte Lina speciellt ofta, trots att vi bor i samma samhälle, haha! Men när vi får till sånna här kvällar så får man se till att uppskatta dem <3 Vet inte om Emma också skulle komma, det lär vi märka.

Hoppas ni får en fortsatt bra och mysig lördag, kram!

Likes

Comments

Allmänt, Flower

Har nästan glömt av att jag har en blogg, som ni säkert märkt haha!

Är i alla fall hemma från skolan idag, känner mig inte helt 100% så fick vara hemma idag. Ska till stallet senare och fixa allt där, tror dock Flower får vila idag då hon inte vilat på ett tag nu. Har bara skrittat henne i typ 30 min varje dag i 10 dagar nu, så ska börja trava henne nu i helgen! Tror att Flower aldrig mer vill skritta efter dessa dagar, hon kan knappt hålla sig för att börja trava och tar varenda tillfälle hon har för att ta några travsteg. Skönt att veta att hon är pigg och fräsch iaf!

Helgens planer är ganska lugna, har haft fullt upp alla andra helger så denna helgen har jag inget speciellt planerat alls. Ska nog åka in och kolla på Borås ponny grand prix någon utav dagarna, Flower ska självklart ridas, men mer än så vet jag inte än.

Hoppas ni haft en bra vecka och får en bra helg, kram!

Likes

Comments

Flower, Skolan, Vänner

​Hej på er, det var allt ett tag sedan.. Men har inte riktigt prioriterat bloggen denna veckan, känns som jag har haft fullt upp hela veckan med skolan, stallet och vänner + festligheter. I onsdags fick vi besök av en kiropraktor i stallet, hon tyckte att Flower var väldigt stel i bakbenen, och när vi gjorde böjprov så visade hon en liten hälta. Hon blev därför behandlad i båda bak och har fått vila helt och stått i sjukhage tills idag. Imorgon ska hon få gå ut i sin vanliga hage och börja skrittas förhand. Känns ju lite tråkigt nu när säsongen snart drar igång men känns ändå skönt att vi fick ordning på det nu istället för att stå där om 3 månader med en helt halt häst, och vara borta hela säsongen. 

På onsdagkväll åkte jag skidor för första gången dessutom, det var inte det enklaste men jag tyckte att jag gjorde det ganska bra och åkte hem med alla ben i kroppen hela - så tycker det gick över förväntan haha! 

Helgen har innehållit en hel del festligheter, det var 18 års fest för Elin i fredags och igår hade vi klassfest. Har haft en jätterolig helg och har idag sovit ut och bara tagit det lugnt, en perfekt söndag helt enkelt. Nu ska jag sätta mig ner och plugga inför min Internationella relationers examination imorgon, älskar det ämnet men det är så mycket och öppet, det finns liksom inte direkt något rätt eller fel på något sätt... aja det ska nog gå bra! 

Hoppas ni har haft en bra helg, kram <3 

Likes

Comments

Flower

Skrittade ut i ca 20minuter i skogen med mamma och Flower. Sedan red jag ett super pass ute i paddocken, det är perfekt underlag nu så vi passade på. Skönt och nyttigt med lite variation så man inte alltid rider inne i ridhuset.
Imorgon ska Flower kollas igenom av en kiropraktor, känns skönt att få en liten check innan tävlingssäsongen drar igång.

Hoppas ni haft en bra helg, kram!

Likes

Comments