​Godmorgon 

Sitter här med en kopp kaffe och finslipar på min sista rapport för denna terminen som ska vara inlämnad på söndag och på måndag börjar en ny termin. Tänk att jag endast har två terminer kvar tills jag tar examen. Min tanke är att fortsätta studera eftersom vi endast är i skolan ca. en dag i veckan och då tar antingen Karl-johan ut föräldradagar eller så passar mina fantastiska föräldrar honom. Men man vet aldrig hur det blir men min/vår tanke är iallafall att jag inte ska ta studieuppehåll. Vi har tänkt att de veckor jag behöver lägga extra tid på studierna så ska jag försöka att läsa under dagen när lillkillen sover och när Karl-Johan kommer hem ifrån jobbet tar han Charlie och jag läser tills vi äter kvällsmat. Sedan ska helgerna endast vara familjetid då läggs allt studerande och jobb åt sidan fokuset kommer bara vara att tillbringa tid och hitta på saker med familjen <3 Nej nu ska vi klä oss här hemma sedan ska vi köra mina föräldrar till Kristianstad där de ska hämta sin nya husbil. PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej på er!

var ett tag sen jag skrev och en del har hänt. Vi är nu en familj på fyra, vår lille Charlie valde att komma till oss den 021215 efter igångsättning och en 38 timmars lång förlossning, och det var helt klart den bästa och häftigaste stunden i mitt liv när Charlie kom upp på mitt bröst, höra hans skrik och få hålla om och pussa på honom för första gången, livet kändes komplett <3 Men tänkte skriva ett mer utförligt inlägg en annan dag om hela förlossningen mm. Men annars flyter livet på med bebis han är världens snällaste kille och allt känns helt fantastiskt och fortfarande ganska overkligt. Tänk att efter nio månader (nästan tio) så kom du äntligen till oss vår älskade lilla Charlie <3

Likes

Comments

​Godmorgon! 

Sitter här i soffan med en STOR kopp kaffe och kollar igenom lite skolarbete som ska vara läst till dagens lektioner. Inatt har det inte blivit många timmars sömn och jag är verkligen glad att det är fredag och att det snart är helg, vilket innebär mys med min fina lilla familj , tänk att vi snart har vår lillkille hos oss <3

Likes

Comments

​Något som är väldigt viktigt för att jag ska fungera och kunna hålla koncentrationen uppe när jag studerar är mellanmål och pauser. Jag läser max en timme i sträck sedan tar jag ca. 30 minuters paus och gör något helt annat. Jag tar oftast något litet att äta också för att hålla energin på topp. Idag gjorde jag en smoothie på hallon,jordgubbar,lime och lite yoghurt till mellanmål. Så ett tips för effektivt pluggande små pauser och mellanmål. 

Likes

Comments

​Godmorgon 

Igår efter skolan så myste vi ner oss i soffan här hemma och kollade på några avsnitt av Nashville, drack julmust och bara myste, perfekt avslut på en hektisk torsdag. Idag vaknade jag redan klockan 6 och var hur pigg som helst så jag har redan hunnit äta frukost, kollat på nya avsnittet av Scandal och även betalat alla våra räkningar, älskar att ha det avklarat samma dag som lönerna kommer in, gör inte ni det ? 

Hela min förmiddag idag kommer spenderas i skolböckerna,jag har fortfarande lite att läsa in till nästa veckas tentamen. Hoppas ni får en fantastisk fredag. Puss!

Likes

Comments

​Blev en lite lyxigare frukost imorse amerikanska pannkakor med jordgubbar och en klick grädde, bra start på dagen !

Likes

Comments

​Godmorgon!

Sitter här med en kopp kaffe och njuter av lillkillens sparkar i magen, det märks att han börjar bli stor nu. Endast 28 dagar kvar till bf och som vi längtar efter vår lilla kille här hemma, tänk att vi snart är en liten familj <3  

Idag är det skolan som gäller för mig hela dagen för att förbereda ett kommande arbete med min basgrupp men också hinna med lite tentamen plugg. Har stor tentamen på måndag så dags att lägga in den sista växeln och finslipa de sista kunskaperna men nu frukost och ett avsnitt Scandal innan det är dags att bege sig! Ha en fin dag. PUSS!

Likes

Comments