Att börja dagen med en lyxig frukostdejt med sin andra hälft till lite gamla svenska goa sommmarhits ger verkligen dagen de där lilla extra så man mår gott.
Det krävs verkligen inte mycket för att få den tråkigaste frukosten till den godaste, lyxigaste frukosten så länge upplägget är snyggt så smakar allt gott ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är sommaren här och värmen är helt otrolig och jag älskar den, men jag har varit på jakt efter skjortor till min lilla son som är två månader och jag hittar inget annat en kortärmade varma bodys som inte andas i tyget alls och det är ju inte skönt och ha när det är så varmt, så då fick jag ju en briljant idé, jag åkte till min mormor och tog ett par gamla skjortor från min kära morfar som inte finns i livet längre och sydde små skjortbodys. Supper lätt och göra bara att sy efter en body som är i den storleken du vill ha men tänka 2 storlekar större så det inte sitter tajt, det ska lufta lite.

Nu har jag inte tagit bilder steg för steg men ska sy mer här längre fram så kan göra det på nästa skjorta.

Supper lätt, går Supper fort och göra och man får en Supper nöjd bebis till sommaren!

Likes

Comments

Måste få dela med mig av min goda räksallad, passar perfekt om man vill bjuda på en trevlig lunch som inte är så avancerad, med ett glas vitt är det brölopps klockor som ringer i munnen!

Ta Roman sallad med rucola och blanda ihop i en skål där efter blandar du i citron majonnäs och hackad dill, går även bra med fryst dill och sist ett litet stänk med citron peppar. Salladen ska inte bli dränkt i majonnäs, den ska bara få en liten krämig touch på sina blad. När du blandar ihop de, så ta lite pö om pö med citron majonnäsen när du blandar i den till du känner själv att du är nöjd.

Lägg sedan den färdigblandade salladen på tallriken och lägg på hackad avokado, små plommon tomater och en näve med hand skalade räkor.

Ägg är ju ett måste till räksallad eller smörgåsar och är man då som jag att det är viktigt med smak så kan jag stark rekommendera Ekologiskt ägg, gulan smakar så mycket mer och sen känns det skönt och äta ett ägg från en frigående glad höna. När jag kokar mitt ägg till salladen väljer jag att ha det mjukkokt men det gör man som man själv vill.

Lägg i ägget försiktig med en sked i det kokande vattnet. Löskokt ägg 3 min, mjukkokt ägg 6 min och hårdkokt ägg 10 min. Spola sedan äggen i kallt vatten innan servering så kokningen avstannar.

Nu det sista och mest underbaraste jag har i min kyl till mat BALSAMIC ORIGINAL! Den är min bästa vän i köket både till dekoration för tallriken eller bara hälla på som jag gjort med min sallad. Låt denna underbar smakbomb komma hem till dig i sommar den passar värkligen till allt! Den står bland vinägern i nästan alla matbutiker.

Hoppas detta ska smaka!

Likes

Comments