Header
View tracker


Vill börja med att säga att jag själv aldrig blivit mobbad, aldrig själv mobbat någon. Men jag är en medmänniska och jag bryr mig om människor som gått igenom tuffa saker i livet, som fått stå ut med utanförskap osv. Jag kan lägga hela min själ i det för jag vill så gärna hjälpa dom att må bra och inse att dom är värda så mycket mer än vad dom tror. Det får mig att må illa hur vissa människor kan behandla andra människor så pass illa.

Jag känner att jag måste ta upp dehär, just för att jag själv funderar mycket kring just detta.
Ordet ''normal'' kommer upp ofta, vad betyder ens det ordet? alla har vi olika verkligheter, olika åsikter ah alla är en egen individ, och varför finns det personer som diskuterar normalitet, det som är normalt för mig är nog mycket onormalt i andras ögon.

Jag tror att denhär hetsen förstör människor, får folk att känna sig annorlunda, ofta på ett negativt sett.
Jag har själv en diagnos, som jag vet förstör för mig i vardagen just för att jag valt att blunda för den när jag var yngre, jag fick utredning och diagnos när jag var runt 15-16 men jag valde att skita i hjälpen jag fick just för att jag ansåg att jag hade inge fel, jag ville ju vara normal?? .. men nu när jag växt upp inser jag bara mer att jag behöver hjälp med detta för att klara min vardag, och kunna vända min diagnos och använda mig av den istället. Just för att idag skiter jag fullständigt i vad folk tycker om mig. Men det är väldigt svårt när man är ung.

Jag förstår inte grejen med mobbing heller, varför? för mig är det ganska oklart varför man som människa vill förstöra en annans människas liv och få den att må så innåthelvete dåligt ??
Just för att denna person inte är ''normal'' i dina ögon? är det du som bestämmer vad som är normalt och inte.
Du har inte första tjing på denhär jorden, man kan ta sig framåt utan att trampa ner andra människor. Alla har rätt till att få leva sitt liv exakt precis som dom själva vill utan att någon ska säga till dom att dom gör fel och att dedär var inte normalt.
Vi vet oftast så lite om varandra och ser bara till det yttre och jag får en klump i magen varje gång jag läser ett inlägg om någon som blir eller har blivit mobbad, vem ger dig rätten att trycka ner andra människor? varför tror du att du är bättre än dom? Det är du inte absolut inte, alla är lika bra.

Sen anser jag att alla är värda en andra chans, så inser man att man gjort fel och kan stå för det och be om ursäkt tror jag du gör en annan människa glad och även dig själv.
Allt du går igenom och allt du gör kommer du bära med dig hela livet, det är något som måste göra dig starkare och du måste lära dig att leva med det, så därför tycker jag att man ska tänka efter innan man skadar en annan person för båda ni två kommer få ta med er det hela livet och tro mig du kommer må dåligt över det en vacker dag, du kanske redan gör det men måste fortsätta pågrund av att du ska passa in?

Jag kan inte säga varför folk mobbar och beter sig illa, önskar att fler personer som har mobbat i sitt liv kan kliva fram och göra klarhet i varför för det är en sak som jag är väldigt nyfiken i.

Bild från google för uppmärksamhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu ni händer det grejer i min hjärna. 
 Har tagit en liten paus från allt både blogg och youtube, men tänkte faktiskt starta upp nu igen. 
  Denna gång ska jag gå all in, eller försöka iallafall. 
Haft en jobbig tid bakom mig som gjort att jag mått fruktansvärt dåligt, så dåligt att jag knappt orkat tagit mig upp ur sängen. Men nu börjar jag må så mycket bättre att jag typ glömt bort hur det var att må sådär dåligt. 

 Men jag tror det handlar om att man först och främst måste inse att man mår dåligt, att allt man säger och gör faktiskt beror på det och inte på en själv som person, för då är det lätt att man anklagar sig och på så sätt går in i en djupare deprission. 
 Det är också bra att ta reda på VARFÖR mår jag såhär? det är mycket lättare att lösa sina problem om man vet varför dom finns där. 
 Och har man svårt att veta varför man mår dåligt så är det bra och sätta sig ner själv och verkligen fundera på var punkten var att man faktiskt började må dåligt ifrån början. 
 För oftast är det där man hittar lösningen, det kan ju börja med att man börjar må dåligt men kanske inte märker av det så mycket och sen blir det bara värre och värra, tror det var det som hände mig. 
 Märkte inte av att jag mådde dåligt så mycket från början men det kom som ett slag i ansiktet en dag och allt jag orkade med var att ligga i sängen och grina typ och faktiskt bara ville fly från allt vardagen innebar. 

Men som sagt man kan ta sig upp man måste bara inse problemet och antingen göra sig av med problemet eller lära sig hantera det på ett annat sätt. 

Men nog om det för tillfället, du får jättegärna höra av dig om du haft någon slags ''depression'' eller bara mår dåligt och känner att du behöver någon att prata med, för det var viktigt för mig, att få prata  prata prata om allt som tyngde mig allt jag kännde. 

Men samhället vände totalt ryggen till, vet inte hur många gånger jag ringde för att jag kände mig så maktlös och inte klarade av situationen själv, jag behövde någon och prata med och ringde i panik till min vårdcentral och dom sa hela tiden '' hon ringer upp dig på torsdag'' veckorna gick ingen ringde, fortfarande har ingen ringt tillbaka. 
 Nog om det, nu välkomnar jag nya tider och hoppas på att få må så bra som jag gör nu idag i framtiden och fortsätta med det jag älskar att göra.

Ni får ha det så bra sålänge så kommer jag antingen lägga upp en video eller ett blogginlägg ikväll, vi får se :) 

Likes

Comments

View tracker

​Det kommer komma bättre videosar framöver, detta slängde vi in då vi köpt ny utrustning och nya program som har krånglat lite. :) 

Likes

Comments

  • 80 readers

Likes

Comments

Sådär nu har jag spelar in min första vidio, och jag hoppas ni gillar den och vill ha flera då jag tyckte detta var otroligt roligt att göra, så jag tänkte faktiskt fortsätta även fast alla klipp inte kommer handla om Marykay produkter. :)

Likes

Comments


Nu kommer jag börja kolla sjukt mycket på inredning, då jag vill att våran nya lägenhet ska bli perfekt.
Så jag tar gärna emot tips och förslag, jag har hittat en sida som jag tycker verkar jättebra där dom verkar ha mycket fint furniturebox.se,.

'Vi ska ju köpa ny soffa och ny säng och allt därtill, nytt köksbord ah rubbet ska i princip bli nytt.

Vet att det är ett tag kvar till inflytt då vårat hus inte ens är uppbyggt än MEN det brukar gå jävligt fort så vill ändå dividera lite hinna ändra mig och känna efter, så allting verkligen blir rätt.
Tidigare flyttar har det varit flytt med max en månad marginal och då känner jag att man inte riktigt hinner känna efter.

I alla fall så ska lägenheten vara ljus så jag tänker att vi ska ha tema grå/beige ungefär då jag tycker det är otroligt snyggt. Jag och min kille är inte riktigt överens, men tror jag bestämmer lite över detta så det inte blir kaos haha.

Ge gärna tips på sidor eller butiker där det finns mycket.
Allt från inredning till möbler, jag vill se ALLT innan jag bestämmer mig haha!
  Gärna lite fina hundgrejer också, som matskål bäddar, ja allt möjligt så Mio kan få sin mysiga hörna när han inte orkar med oss haha!
Likes

Comments


Jag känner att en sten släppt från mig nu, har försökt söka lägenhet några veckor nu mest lite på skoj, bara för jag vill flytta men är inget jag måste skynda med då jag trivs OKEJ men inte fullt ut i våran lägenhet.

Men när jag fick besked idag att vi fått kontrakt på en nyproduktion på Nordanby äng här i Västerås fick jag lyckorus, YESS äntligen ska vi få flytta in i en ny och fräsh fin lägenhet och jag hoppas verkligen vi kommer trivas som fisken i vattnet där.
Är ju som sagt ett tag kvar innna vi får flytta in men det ser jag som posetivt då vi verkligen vill ha det mesta nytt när man flyttar in i en helt ny lägenhet, då ska det vara fräscht, tycker jag i alla fall.

Nu tog hela dehär inlägget åt åt min lycka för denna lägenhet, men kunde inte låta bli, dehär kommer jag kunna leva länge på!!


Likes

Comments


Nu var helgen slut ännu en gång, fredagen vart en riktig hemmakväll med lugn och ro så otroligt skönt.
Lördagen vaknade vi och åkte vidare till Örebro för att äta på Kinamuren, så otroligt gott på deras buffé helt klart värt att åka domdär milen för att äta där haha, sen avsluta vi med lite shopping på Marieberg shoppingcenter, fick med en väska och en väst plus lite smink hem!

Kände att jag behövde en ny väst min andra har börjat bli riktigt sliten och jag älskar att ha väst på mig när det är varm/kallt ute.
Vart en mörkgrön väst för tyckte det kändes lite höstigt plus att den var så jävla snygg.
Nog om den senare drog vi oss till Katya och var där och drack vin osv sen vidare ut på krogen ett tag, tyckte det blev en helt perfekt kväll. Behövde komma ut och ha lite kul med vänner och pojkvän, och det hade jag verkligen.

Tänkte börja med en ny grej här på bloggen, eftersom jag är fristående hudvårdskonsult på Marykay tänkte jag börja visa upp produkter i Vidios för att ni ska få en klarare bild av vad för produker som finns och sen tänkte jag att det kan vara kul med en vidio istället för text lite mer levande.
Så ska försöka hinna med och spela in första vidion ikväll där kommer jag bland annat visa upp Miracle settet som är så otroligt bra och prata lite om det. Hoppas ni kommer tycka det är lite roligare att kolla på.

Nu ska jag tillbaka från rasten till jobbet, hoppas ni får en fin solig dag.


Likes

Comments


Såklart äntligen är helgen här, den man går och längtar efter hela veckan.
Men denna vecka har gått fort nästan alldeles för fort, jag har inte hunnit med någonting jag vill.
Har aldrig varit så trött heller, först ska man jobba 8 timmar sen måste man hem och plocka undan tvätta laga mat, och försöka hinna få in plugget i allt detdär, så i helgen ska jag ta en paus från alla måsten och hoppas på att få träffa min bästis lite också, skulle verkligen behöva det känner jag.

Jag ska också försöka hinna med att lägga en order i helgen på mitt marykay, men tänkte även slänga in en förbeställning för Iphone 7, det tänker jag unna mig.

Det gäller att se till så man mår bra, just nu gör jag inte det och det känns som jag gör exakt samma saker dag ut och dag in, jag är så stressad hela tiden för att hinna med allting, men det går sådär och då blir man bara helt seg istället och trött på allt, jag hoppas att det vänder snart annars vet jag inte vad jag gör, men har tagit mig igenom liknande situationer förut, så jag klarar nog det denna gång med. Bara att kriga ! ;)

Hoppas ni får en jätteifn helg, det ska jag ha! :)

Likes

Comments