Känslor

Känner saknad. Eller en längtan kanske. Längtan efter att inte stå och stampa på samma ställe längre. Längtan efter att komma vidare i livet. Se nytt, testa nytt, uppleva något helt annat än vad man är van vid. Jag är så fruktansvärt trött på skolan nu. Klart man är sliten efter 10 år i skiten. Och jag har fått höra att linjen jag valde är fel för mig. Jag hatar ju människor, jag är inte social av mig för fem öre. Jag lider utav socialfobi och jag gömmer mig hellre på ett lager än är ute bland folk. Men hur länge funkar det? Samtidigt vill jag inte gå samhäll. Jag vet inte vad jag vill gå fan, jag har ingen aning om vad jag vill bli.

Jag lever i ett tillstånd där stress inte är något speciellt för mig. Jag är stressad jämt. Är jag inte stressad över skolan är det över vänner och familj. Min pappa är sjukskriven och jag räcker inte till. I skolan tar ingen mig seriöst. Där är jag efterbliven som har gått om ett år. Det var mitt egna val.

Jag är 18 år men jag känner mig så mycket äldre i huvudet ibland. Samtidigt känner jag mig som 12 år vissa gånger. Jag är inte där alla andra är i min ålder. Och det stör mig. För jag är fast här. Och jag hade ändrat på mig om jag kunde.

Likes

Comments

Rebecca

​Har hela tiden sagt att jag inte ska säga förlåt för hur jag mår, på samma sätt som jag lovat mig själv att inte be om ursäkt för att jag inte bloggat ordentligt. Skulle inte påstå att jag är i en svacka, långt nere på botten, eller något i den stilen. Känner bara att jag är less. På alla runt omkring mig och mig själv. Behöver byta rutiner. Behöver bryta mönster. Medans jag kommer på hur jag ska göra det kommer det vara tomt här. Måste komma på vad fan jag ska göra åt att jag hela tiden vill skrika, sparka och göra sönder något. Eller omvänt, måste komma på vad jag ska göra åt att jag är så fruktansvärt känslig hela tiden och bara vill grina eller sova.

Likes

Comments

Känslor

Tears stream down your face when you lose something you can't replace.

Ibland vaknar jag av att du visslar eller att du trillar ner från min axel. Ibland ser jag dig stå på min fönsterbräda så som du alltid gjorde. Ibland hör jag fortfarande dina fotsteg mot köksgolvet. Jag är så fruktansvärt arg på dig, att du bara drog utan förvarning. Och det är väl så jag alltid gör, vet inte vad jag ska ta vägen med mina känslor och då blir jag arg istället. Jag är så ledsen på dig och att du inte finns här längre. Saknar dig så att det gör ont

Likes

Comments

Snapchat

​1. -
2. Idag när man var hundvakt i typ en kvart
3. Mat för en sjukling
4. Också från idag då vi va inne och färga hår istället för att va ute på typ årets finaste dag
5. -

Likes

Comments

Rebecca

Idag övningskörde jag med min pappa och Isa, gick bra. Är så otagg på att övningsköra just nu då det mest är stadskörning, parkering och att backa jag övar på vilket blir långtråkigt, så det var skönt att köra en långtur med två jag tycker om i bilen. Inte för att det brukar vara folk jag ogillar som är med när jag kör haha. Annars då? Nä har blivit sjuk som fan, hostar lungorna ur mig och allt är allmänt jobbigt just nu. Måste verkligen plugga också men har varken motivation eller ork till det just nu. Hatar att det alltid blir så på våren för mig. Vet inte vad som händer, all motivation för skolan bara försvinner, det är omöjligt för mig att sätta mig ner och kunna koncentrera mig på en uppgift, oavsett om den är svår eller ej. Men min brorsa har lovat mig att plugga matte med mig imorgon så hoppas att det blir av, kram

Likes

Comments