Header

Godmorgon hjärtan! Hur mår ni? <3 Jag mår skit, har sån grov ångest och skulle helst av allt bara vilja vända mig om och fortsätta sova. Men jobbet kallar.
Känner mig så fruktansvärt stressad, vet liksom inte vilken fot jag ska stå på. Om jag skulle jobba ännu mer än vad jag gör så kommer nog väggen snart komma för nära och när jag väl är ledig så kryper det i hela kroppen på mig. Kan inte bara va hemma och andas, för mycket negativa tankar kommer krypande.

Aja ska sluta babbla, måste lista ut vad jag ska ha för kläder idag. Ett helt mission för sig. Ha en fin dag <3 PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har äntligen gjort naglarna igen! Känner mig hel <3 Hahah nej men det är sjukt skönt att äntligen ha fina naglar igen. Blev jättenöjd iallafall!

Nu, jobb till 17 osen ska jag hem och sova hehe. PUSS

Likes

Comments

Kolla min fina nya skjorta, älskar den! Barnen i butiken tycker också om den ;-) Den är iallafall från BikBok och ni hittar den HÄÄÄR

Funderar mycket på vad en ska göra med livet? Så mycket tid som ska förvaltas och göras något bra med. Ska en plugga och i såna fall vad? Resa vill jag ju göra, så mycket som möjligt. Ska en köpa dom där skorna som en tittat på i två månader eller är det slöseri med pengar? Ska en försöka få tag på en lägenhet o hyra, flytta hemifrån eller bo hemma några år till och spara mer pengar? Om jag ska ta tag i livet och gå till läkaren med alla dessa problem? Osv osv.
Mycket funderingar, stora som små.

Men nej, nu får jag sluta fundera och kliva upp för att klä på mig. PUSS

Likes

Comments

Oktober månad är en enda lång, utdragen påminnelse om att hon borde vara här. För att 8 av 10 överlever bröstcancer, för att den var godartad och ingen läkare trodde att hon inte skulle överleva. Alla sa att det skulle gå bra, att hon skulle klara sig, att hennes cancer gick att bota. Varför i hela helvete är hon inte här då?

Likes

Comments

Hej hjärtan! Hur mår ni? <3 Jag är sjukt trött hahah, kommer antagligen somna på jobbet. Men det är lugnt!
I övrigt då? Såg ju Rolling Stones igår, så himla kul. Roliga på scen och en såg att dom verkligen tycker om det dom gör. Även sjukt kul att jag gick med pappa och lillasyster, inte så ofta vi gör såna saker ihop <3

Jag har även blivit moster igen till en så söt tjej, finaste <3 Och finaste Malin! Att hon är tvåbarnsmamma är sjukt hahah. Älskart!

Har inte så mycket mer life updates just nu, hoppas ni får en superfin fredag! PUSS

Likes

Comments

Hej hjärtan! Har inte riktigt hunnit med eller haft inspiration till detta ställe på senaste, jobbar alldeles för mycket haha. Hoppas ni har det bra iallafall och här kommer veckans planer, PUSS

Måndag: Jobb, lunch med A <3

Tisdag: Bara mer jobb.

Onsdag: Ledig! (Finally) På schemat står träning, städning och matlagning. Tror jag ska göra halloumi stroganoff till middag hehe. Dessutom fyller Simona år!

Torsdag: Jobb och sen direkt till Friends Arena för Rolling Stones!!

Fredag: Jobb och bio står på planeringen.

Lördag: Ledig, ska fixa naglarna och göra en massa andra ärenden.

Söndag: Mer jobb!

Likes

Comments

"Det var en kylig morgon, tidigt, sådär jobbigt tidigt när en ska till skolan första dagen efter ett lov. Vi satte oss längst fram i bussen, så långt ifrån dom "tuffare" eleverna som möjligt. Trots att jag var ett/två år äldre ville jag inte ens vara i närheten av deras sneda blickar.
Hon tittar på mig och säger att hon måste berätta något, men hon vill smsa de för att inte dom andra ska höra. Jag tittar på henne medan hon skriver och ett par tårar börjar rinna nerför kinder. Jag känner mobilen vibrera, tittar ner på skärmen och ser det hon skrivit. "Jag tror att jag är lesbisk eller iallafall bi, du får inte säga till någon." Tror aldrig jag har känt en sån ömhet för någon."

"Paniken spred sig i kroppen och andningen blev tyngre, svårare. Jag låg på golvet på toaletten och skakade, det gjorde så ont. Det knackade på dörren, det lät som att ljudet var så långt borta. Det knackade igen och A ropar till mig, säger att hon ska banka in dörren, efter en stund reste jag mig upp tillräckligt för att låsa upp. Hon lägger sig bredvid mig på golvet och bara håller min hand."

"Satt och fikade med Malle, egentligen skulle vi ha fikat med dom andra, men vi ville vara själva. Prata och bara ta det lugnt, utan att ge oss in i någon hetsig konversation om gud vet vad. När vi gick till caféet försökte vi verkligen undvika att stöta på dom andra på stan, skrattade nervöst och funderade på vad vi skulle säga om vi mötte dom.
Vi satt och fikade i flera timmar, bara pratade och skrattade. Grät några tårar gjorde jag också. Så jävla tacksam att hon fick mig att skratta va jag, för det var precis vad jag behövde."

"Det var sommar och vi (familjen) var i Hoting som vanligt. Solen sken och det var varmt ute, händer inte hela tiden i Hoting om en säger så. Jag skulle gå och möta Mimmi för att umgås, var nervös för att ja för att jag är en lite halvnervös person och vi inte hade träffats på ett halvår. Vi möttes vid skolan och när hon ser mig började hon springa och kastade sig om halsen på mig. "Jag har saknat dig, fyfan vad jag har saknat dig!"

Fick en uppgift av psykologen att skriva upp olika tillfällen jag har känt mig älskad, skrev ner ca 10 st. Kände för att skriva ner några här. Bra tankeställare <3

Likes

Comments