Header

Älskar när man slutar jobbet för dagen, kommer ut på gatan och det fortfarande är ljust ute. Sitter på pendeln och ser solen gå ner över både skog, ängar och höghus. Älskar.

Hur mår ni hjärtan? <3 Jag har haft ont i hjärtat hela dagen, med tryck över bröstkorgen osv. Jävla ångest. Håller dessutom på att bli förkyld.. Så himla typiskt! Menmen bara att hålla ut, två dagar kvar till helg. Längtar hahah.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Igår efter den där promenaden jag pratade om (blev en timmes supermysig promenad längs stranden, blåste dock mycket. Så låter mer goals än det var) satte jag mig med lite mellis på balkongen <3
Vi har dock inte bordet och stolarna där ute, dom står på uteplatsen på andra sidan hahah. Så fick sitta på en kudde, men det var så skönt i solen så det gjorde inget!

Nu måste jag verkligen sätta fart och kliva upp, jag som hade tånkt duscha innan jag måste dra också har legat och dragit mig alldeles för länge hahah. Hoppas alla får en fin måndag, PUSS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er fina! Klickade hem detta skal till telefonen tidigare idag, älskar det. Vad tycker ni, visst är det fint?

Jag sitter iallafall och kollar på SATC just nu, vad gör ni? :-) Funderar på att dra ut en sväng i det fina vädret, kanske en långprommis? Låter himla skönt faktiskt! Imorgon drar en ny jobbvecka igång, men just imorrn ska jag spendera dagen på butiken på Karlavägen innan jag på tisdag återgår till att hjälpa till med uppbyggnaden av den nya butiken :-)

Vi hörs senare, PUSS

Likes

Comments

Bilder från Pinterest. Älskar Pinterest! <3

Ååh vill bara resa nu!!! Det kliar i hela kroppen för att jag vill iväg. Vill komma bort från Stockholm, från Sverige. Gå längs gamla gator i länder jag aldrig vart i. NU. Tack och hej!

Likes

Comments

Snapshots från dagen!! Vill köpa dom där skorna, men vet ej vilken färg. Vad tycker ni? Bilden gör dock inte färgen riktigt rättvis på dom rosa..

Kom hem för en stund sen och har precis duschat, älskar att duscha bort dagen när jag kommer hem. Bara bli av med all smuts hahah.
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med det sista av handlingen och sen ska jag börja med middan. Blir vegetarisk wok med quornbitar ikväll, med min specialsås såklart ;-)

Har ni några roliga lördagsplaner eller ska ni som jag sitta hemma och kolla film med godis skålen i knät? <3

Likes

Comments

Hej! Hade en så himla rolig kväll igår <3 Blev middag, utgång och nattbio haha. Konstig kombo, men svinkul!

Just nu sitter jag hos A och äter frukost med SATC rullande på skärmen. Har så mycket att prata om med den människan att jag nog aldrig kommer gå härifrån haha. Vi har inte träffats på evigheter!
Så dagens planer är helt enkelt att gå på stan och äta lunch eller fika och bara prata <3 Har ett shoppingsug som är enormt just nu!! Det är så jävla sjukt. "Måste" iallafall köpa ett par nya skor idag ;-)

Saknar dom här idag också <3

Likes

Comments

Tatuerade mig ju för bara 2,5 veckor sen hahah, eller ja det är 3 veckor sen på fredag! Det är så jävla skön känsla att bli tatuerad, det är en skön smärta. Hur konstigt det än låter?
Åtminstone är det en skön smärta när det inte är på revbenen hahah. Eller det är ju ännu skönare när det är över såklart, endorfinerna bara sprudlar. Vill verkligen tatuera mig igen, NU NU NU.

Nästa lön kanske man ska göra tatuering nummer 5?

Likes

Comments

Godmorgon!! Hur mår ni? :-) Jag är svin trött trots att jag somnade vid 21 igår kväll haha. Somnar väldigt tidigt på kvällarna nu när jag kommer från jobbet. Det är jobbigt att bygga butik ;-)

Ville mest titta in och säga hej. Vilket jag egentligen inte har tid med för trots att jag klev upp för en timme sen har jag inte ens valt kläder än. Och jag ska gå om mindre än 10 min. Goals! Hoppas ni får en bra dag, PUSS

Likes

Comments

Jag är trött på att vara rädd. Jag vill inte behöva vara rädd på vägen hem efter en sen middag med vänner. Vill inte sitta på tåget från Uppsala i 2,5h och vara rädd. Vill inte gå mellan bussen och lägenheten med nycklarna i en så hårt knuten hand att blåmärken och sår på händerna är ett faktum. Vill inte gå dom där 300 metrarna från bussen med mobilen i handen beredd att ringa 112.

Jag vill inte bli tafsad på när jag står på den fullsatta tunnelbanan på väg hem från en konsert på Tele2 Arena eller på väg hem från jobbet i rusningstid. Vill inte vara med om det när jag står i publiken på Mando Diaos konsert på Gröna Lund. Vill inte känna en hand på min rumpa när jag går förbi någon på krogen.

Jag vill känna att min kropp är min egen. Jag vill känna att jag, och bara jag, har ensam rätt att bestämma vem som rör min kropp och inte. Vill kunna lita på att mannen jag möter på gatan inte kommer göra mig illa. Vill känna mig trygg när jag går på gatan där jag bor. Men hur ska jag kunna göra det när allt talar för motsatsen?

Jag vill att mina framtida döttrar ska känna sig trygga. Att dom ska slippa gå med nyckelknippan i ena handen och mobilen beredd i andra.

Likes

Comments