Header

Hej hjärtan! Hur mår ni? <3 Jag mår rätt bra idag, vi ligger i sängen och kollar Gossip Girl just nu och överväger om vi ska äta popcorn till frulle eller inte.

Här är iallafall lite bilder från gårdagen, fina Julia <3 Idag vet jag inte vad vi roar oss med, åker hem till mamma i eftermiddag och packar väskan innan bussen hem ikväll. Är faktiskt ganska taggad på att åka buss, vill sitta och bara tänka ostört i några timmar. Det finns ju ändå ingen bättre plats för de än ensam på bussen.

Ha en fin tisdag alla, PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu är jag inne i Västervik med mamma, väntar på att hon ska bli klar med naglarna osen ska vi gå på stan en stund. Mysigt och ta en mamma-dotter dag innan jag åker hem igen imorgon!
Jag tog dock svarta jeans på mig för de va pissväder tidigare, men nu skiner solen såklart.. Aja, en ska inte gnälla när solen skiner <3

Likes

Comments

Rabarberpaj med vaniljgrädde och rabarbersaft i mängder. Hur gott som helst? Vi fick spontant sällskap av mormor och Helge, dom är ute på husvagnssemester.

Sitter hos dom på campingen just nu och sen ska vi hem och äta middag. Imorgon ska vi in till stan och sen ska jag sova hos Julia <3 Gossip girl och popcorn står på schemat då ;-)

Likes

Comments

Godmorgon! Eller ja, sen morgon hehe. Jag kom ganska precis in efter en intervallrunda. Det var så himla skönt att ge sig ut med Skäringer & Mannheimer (stort poddtips om ni inte redan lyssnar på dom) i lurarna och rensa tankarna. Hade en jobbig natt, men nu känns det lite bättre.

Hur mår ni hjärtan? Har ni några söndagsplaner än? <3 Jag ska nog bara ta det lugnt, åka förbi och säga hej till mormor medan dom är kvar osen får vi se. Ha en mysig söndag iallafall, PUSS

Likes

Comments

Blommig fåtölj och gamla uppslagsverk som tablebooks. Älskar

Likes

Comments

Såhär har jag spenderat dagen med lillasyster och katterna. Boken och film. Choklad och te. Skratt och även lite tårar. Ett par bilder med polaroidkameran och middag.
Mys fredag helt enkelt.

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Hur mår ni? Sovit gott? <3 Jag har knappt sovit inatt, typiskt. Ligger iallafall nu och skriver det här och med boken ovan på magen i väntan på att den ska fortsätta läsas. Började nyss men den verkar bra.
Älskar att jag börjat läsa mer igen, det är ju underbart att läsa <3 Läste Therese Lindgrens bok på bussen på väg ner hit. Har haft den i vad som känns som tusen år men har inte haft koncentrationen för att läsa.

Nu ska jag springa ner och göra lite mackor osen fortsätta läsa, det är nog de som kommer hända idag. Regnet bara öser ner utanför så det är perfekt. Ha en fin dag, PUSS

Likes

Comments