View tracker
View tracker

Imorgon börjar jag min prao på mezzo mezzo i grandpassagen (mittemot svea, bredvid fiorucci)! Där kommer jag hålla till i två veckor och det ska bli jättekul verkligen :) det finns alltifrån bakelser, kaffe, sallader m.m. Skriver mer imorgon :) pussBilderna är från deras instagram @mezzomezzobar

Likes

Comments

View tracker

Funderar på att skaffa mig ett par slip on Vans, men har svårt att bestämma mig mellan svart eller vit :S vilka tycker ni? (Den översta bilden på de svarta är en annan färg än den andra och det är alltså den matta modellen jag vill ha ;))


Likes

Comments

jag har hört av många att kokosnötsolja/fett ska vara en en riktig "näringsbomb" för håret och googlade runt lite på det igår.

man kan antingen lägga i det i håret innan man går och lägger sig och låta det sitta i över natten och sedan tvätta ut det på morgonen eller så kan man sätta i det ca 1 h innan man duschar eller andvända det som inpackning i duschen.

Det sägs att det ger glans, återfuktar och gör håret mjukt och lent och det är ju helt naturligt utan massa silikoner och konstgjorda ämnenköpte min på ica för runt 30 kr vilket är ett superbra pris tycker jag! vet även att man kan köpa den på hälsobutiker m.m.

just nu när jag skriver detta har jag faktiskt kokosolja i håret själv och ska sova med det över natten. Sedan när jag vaknar ska jag tvätta håret och se hur det blir!

vill ni ha ett inlägg/ en bild på hur det blir? kommentera!
har ni testat det någon gång och hur blev det för er?

kramar <33
Likes

Comments

hittade en så sjukt rolig artikel igår om hur det skulle sett ut om disneykaraktärerna hade facebook, klicka hääär så kommer ni direkt till artikeln (skickar med ett litet smakprov ;))

Likes

Comments

jag ber så hemsk mycket om ursäkt för den urusla bloggningen under sommarlovet, det är bara det att jag haft så fullt upp hela tiden och då kände jag att jag fick prioritera bort bloggen och er ett tag.

vad har eran sommar bestått av?

här kommer iallafall en liten recap av min ;)

v. 30 befann jag mig på skyrup country club på ett ridläger (mer känt som aw), ska skriva ett inlägg senare om min vistelse där osv hade jag tänkt :)

sedan åkte jag och min mamma ner till helsingborg och shoppade, käkade ute, gick ut och åt och bara njöt. jag passade även på att träffa en tjej från ridlägret medans jag ändå var där vilket var väldigt mysigt <33 i helgen var jag på cheer summercamp i borås vilket var så sjukt lärorikt och roligt, även det tänkte jag skriva om i ett annat inlägg ;)

förutom detta har jag varit på landet, varit i kullavik, åkt till stockholm, träffat kompisar, bott på en segelbåt och mycket mer :)
hoppas ni haft en bra sommar änsålänge!


Likes

Comments

imorgon ska jag in till stan och ska då passa på att gå till frisören och klippa mig! jag hittade en bild på någons hår och tyckte det var väldigt snyggt, därför tänkte jag klippa mig likadant själv. vad tycker ni?


åhh hade jag färgat mitt hår hade jag lätt färgat
såhär!

Likes

Comments