View tracker

Igår kom Inez hem till mig vid två tiden isch, jag ville att hon skulle kolla på packningen och hjälpa mig lite. Vi lunch/middag men sen visste vi inte vad vi skulle göra. Vi kom på den briljanta iden(!!) att åka in till kungsträgården för att åka skridksor. Hörni, det var första gången för båda, tror jag, att åka på "hockeygrillor" eftersom vi båda har haft konståkningsskridskor sen innan. Tillslut började man få in rutinen iaf, ramlade ingen gång ;)

Idag vaknade jag väldigt väldigt sent, får ångest när jag egentligen vill gå upp ganska tidigt. Ska börja göra mig i ordning snart för att åka till syrran för att hjälpa henne att gå ut med hunden eftersom hon är barnvakt idag också. Får se vad jag gör ikväll, kanske hänger med tjejerna. Ska hälsa på Moa också. Bara 6 dagar kvar

Likes

Comments

Haha hur stel ser inte jag ut?

Jag älskar att vara produktiv. Efter vi varit på Fridhemsplan åkte vi till Östermalm och käkade på Rice, 3/5, blev så mätt efter det. Vi satt och hade det mysigt iaf i det gråa vädret. Tog bussen till Nacka och därefter skiljdes vi åt, så jag knallade in på Handelsbanken för att fixa ett extra bankkort utifall jag skulle tappa bort mitt nuvarande i USA. Elli mötte sen upp mig i OC och vi tog en liten sväng med bilen och lyssnade på musik och skrattade, like always.

Vill ni veta en rolig grej? Jag och Elli åkte till gymmet för att prata lite om medlemskapet och det visade sig att jag har betalat 100kr/mån för lite för mitt gymkort, goalss. Förklarade att jag ville frysa mitt medlemskap så jag slipper onödiga utgifter, efter lite om och men så fick jag det! Känner att det mesta är fixat nu förutom packning. Fick även reda på vart i Florida vi kommer bo!

Likes

Comments

Detta var presenten jag fick av systra mi. En riktigt färgklick!! Ska försöka börja använda systemkameran nu när den fungerar igen.

Likes

Comments

Ingen lust, ingen lust, ingen lust tänkte jag när jag tog på mig träningskläderna, men pallrade mig till gymmet ändå. Gick sisådär. All lust är borta för allting, jag vill bara draa. Känns bara som en lång väntetid tills jag och Moa drar, börjar längta riktigt mycket medan dagarna går segare och segare. Imorgon ska jag och Moa åka in till Fridhemsplan igen för att hämta ut körkortet(!) och Moa ska lämna in sin ansökan. Förhoppningsvis kommer vi planera hur och vad vi ska packa ner så vi inte packar ner dubbelt. Funderar på att skriva lite om hur vi planerat att resa runt när vi är där borta, och en lista på saker vi vill göra!!

Likes

Comments

Mysiga bilder från i somras när vi var på Lisö

Jag har alltid varit ett fan av att läsa och tro på horoskåp sedan ca 3 år tillbaka. Jag kollade igenom årshoroskåpet 2016 och fy satan vad det är mycket som stämmer in.  Som dessa nedanför

Vänskap och relationer

"Du blir alltmer noggrann med vilka du omger dig med detta år, och många vänskaper som du inte längre känner att du är på samma nivå som lägger du åt sidan. Nya relationer blir plötsligt allt viktigare, men också de mycket äldre, kompisar du inte träffat på år dyker upp och känns som de mest naturliga nu. "

Resor, flytt och förändringar

"Medan du under början av året brottas med inre förändringar och låter dig själv växa mentalt utan större behov av att vare sig flytta eller resa, så kommer mer och mer av ditt liv fyllas upp av en reslängtan. Våren handlar till stor del om att hitta kontroll, acceptera förändringar du inte kan påverka och att bygga nytt där gamla mönster raserats. "

"Under hösten blir det helt nya tongångar. Plötsligt har du ett skriande behov av att se världen och packar genast väskan. Under hösten vaknar en längtan i dig att se världen, lära dig saker du alltid velat kunna, och en romans på distans blir aktuell"

Ser fram emot 2017 nu

Likes

Comments

Look at my friend over there!! Gröna jackan fick jag från min syrra i present btw!

I helgen har jag inte varit ensam en sekund, föräns nu. I fredags var vi hemma hos Lindgren med ett par stycken. Lyssnade på musik och drack öl, hade det väldigt mysigt helt enkelt. Kvällen slutade väldigt sent och Ellen sov hos mig. Vi vaknade upp och lagade pankaksfrukost, vår tradition håller i sig som är att varje gång Ellen sover här försöker vi hinna med pannkakor. Ellen gav mig också den största komplimangen över att det var dom godaste hon någonsin ätit!! Sedan var jag med Simon, sa hejdå till honom, ses om 3 mån. :( Idag har jag BARA kollat på greys anatomy och vet inte om jag kommer göra så mycket annat förutom att maila USA ang planering om hur vi ska ta oss från flygplatsen till huset i CT. Vi kommer landa mitt på dagen i rusningen. 12 dagar kvar sen så drar jag hörni.

Likes

Comments

Från förra årets Summerburst

Satt och kollade igenom mitt fotoalbum och kom över dessa bilder från förra årets summerburst! Inte för att jag är ett jättefan av Justin men hur coolt att han kommer till en sån här festival? Längtar SÅ mycket till juni, hoppas bara på att det blir bättre väder än förra året, trodde jag skulle frysa till is där ett tag. Kommer blir en sjukt bra start på sommaren 17!!

Likes

Comments

Ni måste göra denna smoothie, inget speceillt men så jääkla god

  • 1 dl hallon
  • 1 dl blåbär
  • 2 dl vaniljyoughurt
  • En skvätt mjölk

Likes

Comments