Så vi sitter där och fikar på brodway, jag har ögonen ut på gatan och iakttar folk, älskar att göra det. Sedan ser jag den här skylten. Jag brast ut i ett skratt och visade Moa. Längst ner i hörnet står det FindMrsErzaBloom.com, så jag googlade det. Av det jag förstår så är det antingen en serie eller dokumentär som kommer sändas på Bravo, vet dock inte om själva innehållet är äkta ang denna skylt, men kul var det iallafall haha.

Likes

Comments

Dagens början såg nästan exakt ut som igår, liten runda, gårdagens rester (vi lever smart) och sedan ut mot uptown men denna gång ännu längre upp på Manhattan. vi tog oss ända upp till Chelsea till att börja med. Jag la ut idén att vi skulle åka till en park som heter High Line. High Line är en övergiven upphöjd järnväg som användes mellan 1934 - 1980. 2009 byggdes större delen av järnvägen om till en väldigt lång och smal park som är helt gratis att vandra in i. Precis som Central Park var den inte lika fin som sist jag såg den. Det fanns några blommor på vissa träd men inget mer, synd.

Efter High Line styrde vi mot downtown hållet. Vi hoppade in i en UBER, älskar uber här i den här staden <3, som tog oss till FIKA. Moa ville ha en semla så vi tog oss dit och jag tog en bulle med kaffe. Han i kassan var väldigt serviceminded och lät mig ta min tid på att beställa eftersom jag hade beslutsångest haha. Vi satt där ett tag och snyltade på deras internet dessutom.

Tillbaka i Brooklyn (som vi lämnar imorgon) gick vi till Shake Shack för att hämta vår middag. Btw, tågresan hemmåt var den roligaste. Det klev på en hyfsat dragen tant? på tunnelbanan och satte sig brevid mig. Hon höll på att ramla åt båge höger och vänster, spillde ut sin dricka och var verkligen helt bakom flötet. Tillslut kunde jag sätta mig på andra sidan. Vi hittade vår underhållning i och med att människor som skulle sätta sig brevid henne (som inte hade uppfattat att hon närsomhelst skulle ramla på dom) helt plötsligt flög upp från platsen och gjorde en massa grimaser. T.om en man brevid mig kunde inte hålla sig för skratt och gömde sig bakom sin tidning. Dock var det lite synd om henne haha. Det var helt ärligt mer en 10 personer som bytte plats efter dom förstod att platsen inte var den bästa.

Shack burger kan vara den bästa jag någonsin ätit, äter t.om tomaterna??

Likes

Comments

Så tråkigt att det var dåligt väder + ingen större växtlighet

Likes

Comments

Kyligt idag och ganska mulet, cirkus 10 grader kanske

Idag ställde vi klockan på vår standard tid, 9 men vi kom inte upp med densamma. Kl 11 tog vi en runda upp på Flatbush Ave mot en park som ligger nära där vi bor. I min oppinion så var det en ganska tråkig park och dålig mark, höll på att vricka fötterna varannat steg jag än tog. Sen kom vi hem och åt gårdagens rester som var hasselbackspotatis och pork.

Massa människor i kö

Efter vi gjort oss i ordning tog vi ett tåg till uptown. Chauffören skickade ut ett medelande i högtalarna att tåget framför hade haft en emergency break och att vi skulle få stå kvar på perrongen ett tag och rekommenderade att vi skulle ta ett annat tåg. Fy sjutton vad jag skulle svettats om jag varit i tåget framför, skulle tänkt alla möjliga situationer varför vi satt fast i tunneln (sett för mkt film). Vi klev av på 59th st och kom ut mot Central Park. Vi gick en liten sväng där inne, tråkigt nog har löven ännu inte blommat ut men jag såg faktiskt ett par lila vårblommor!! Sedan började vi promenera längs brodway och stannade även på en fika på vägen. Vi försökte vara lite mer kreativa och hitta ett ställe som inte hade S och tarbucks i sitt namn men det gick inte så bra haha. Vi satt där en stund och i nästa kvarter hamnade vi i times Square. Väl där hamnade vi inne på Disney affären (<3) och Forever 21.

Likes

Comments

​Kassa bilder jag vet

I lördags gick jag och Moa ut till en restaurang och klubb som heter Lavo. Vi blev bjudna på både food och drinks. Allt mellan pizza, pasta och lax till frukt och friterade oreos med glass. Efter middagen drog vi ner till dansgolvet, som srlsy var PACKAT! Vi höll oss till bordet. Jag var så happi att dom hade öl och dessutom Corona, och inte en bara massa starka vodka drinkar. Euw. Kvällen gick, vi kom hem runt tre tiden och gick och la oss med bums. vi träffade också en massa svenskar, bondade lite med ett par tjejer som tog oss under sina vingar, eftersom vi var där för första gången, kändes tryggt.

Likes

Comments

Under någon av dagarna som vi varit här i Brkln åkte vi en dag in till 34th street och började gå mot ett håll som vi kände va rätt, som dock visade sig vara fel. Tur var väl det får då fick jag äntligen gå förbi en byggnad jag velat se, nämligen Flatiron building. Vet inte varför jag har satt upp den "att göra listan" men den ser ju lite cool ut. Varför den är så konstigt byggd är inte för att det ska vara något slag av "konst" från en arkitekt, utan den är byggd just så för att marken som den står på är så pass liten att man var tvungen att forma den så. Jag gillar den iallafall!

Likes

Comments

Efter vi hade besökt the memorial gick vi in i den så kallade Oculus. Det är ett köpcentrum med mestadels lite dyrare affärer men jisses så coolt det var designat. Ni ser ju bara på bilderna! Var tvungen att googla på detta och hela alltet har kosta 3,4 billions, om jag skulle gissa betyder det ca 30 miljarder kr, för ett köpcentrum? Deras trappor är gjorda av marmor tydligen. Dock är det är inte bara ett köpcentrum, man kan också ta tunnelbana både up&downtown därifrån och till jersey sidan som tydligen ska underlätta för folket.

Likes

Comments

Halvflagg

Jag har för mig att du sätter en ros på det namn som föddes på dagens datum.

Ger en tyst minut

Idag har vi besökt 9/11 Memorial. Jag var här förra gången jag var i nyc men det kändes nästan oblg att gå hit igen. När du kliver nära, och ser alla namn på dem som inte överlevde attacken, så blir du helt stum. Du vill inte prata, du vill bara skänka alla tankar till alla som lidit av detta och som fortfarande gör. Det är som om du kliver in i en stor bubbla.

Likes

Comments

Hörs när vi kommer hem från Manhattan

Likes

Comments