Header
View tracker

I söndags kom min mamma hit på andra advents häng,vi fikade tillsammans, lyssnade på jul musik och hade en riktig pysselverkstad i köket, det var verkligen så mysigt fick riktiga jul känslor. Vi pysslade ihop små änglar, köpte hem en färdig förpackningen med material som kommer från Panduro. Och sen har vi även gjort i ordning apelsiner med vackra band och dekorerat dom med nejlikor.

Sen gjorde jag klart adventsljusstaken med levande blockljus till vardagsrummet har inte haft tid att fixa den förens på andra advent, känner mig riktigt nöjd med den, knöt ihop kanelstänger, polkastänger och sen har jag torkat tunt skivad apelsin i ugnen. Det blev så himla fint tillsammans! Kommer posta bilderna i ett eget inlägg.

Nu är det bara julgranen som ska köpas och lite belysning och så till den, sen är vi helt redo för första julen i vår lägenhet. Jag är en riktig jul människa, älskar att pyssla och fixa i ordning inför julen tack vare min mamma och mormor.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag äntligen målat klart min mormors adventsljusstake, ett vackert minne då mormor helt klart är julen för mig och allt mysigt som hör till. Ljusstaken är bara så vacker och nu har jag lagt till min egna lilla touch på den.
Handlade ju en hel del julsaker & andra grejer från panduro, därav blev det denna färg då jag ville ha en grå ljusstake och hade tänkt beställa en men kom på att jag faktiskt hade denna stående hos mamma och färgen var så pass ljusgrå att det skulle funka fint att chansa och måla om den i grått. Jag hade redan grundmålat den i vitt, så jag började måla färdigt den direkt och den blev så himla fin. Känner mig riktigt nöjd!

Den har fått ta plats i vårt vardagsrum så vi kan njuta av den varje kväll, mormor hade den i köket vill jag minnas. ♥


Likes

Comments

View tracker

Good day everyone! Nu ska jag väl sätta igång här har tänkt göra julgodis idag, är själv ingen person som kokar knäck då jag inte är så förtjust i det direkt men har tänkt ge mig på att göra fudge och lite annat gottis att mumsa på.


Kommer dela recepten här senare och även skriva om vår ur mysiga andra advent som vi hade igår.


Hörs snart igen fina ni! 😘

Likes

Comments

Igår spenderade jag eftermiddagen på stan, lite tungt att vara på stan i flera timmar men det gick jag fick ta en paus på joe & the juice tills mamma kom. Och när jag mött upp min fina mamma, så shoppa vi lite på stan tillsammans, fick ett gäng glöggmuggar av mamma samt en jätte fin duk till köksbordet. Paketet från Ellos fick jag även välja vad jag ville och bara klicka hem tack vare mamma. Kommer visa det jag köpt sen i ett annat inlägg. Vi har ju nästan inga julsaker sen tidigare bara ett par ljushållare och nån löpare, som sagt så fira vi julen hos våra föräldrar förra året och flyttade in efter julafton så det blev inte att köpa nått förra året och jag är hemma så det uppskattas enormt att få hjälp å skapa en mysig jul feeling här hemma. Tack fina mamis ♡
Vi avslutade kvällen hemma hos mamma med Idol & en god ostbricka och tillbehör.

Likes

Comments