Hej på er! Det var väldigt längesen. Nu har hösten kommit och jag har börjat skolan för typ sex veckor sen. Tiden bara flyger förbi! Jag har inte bloggat alls mycket eftersom jag har mycket läxor och prov. Men jag vill verkligen komma igång igen.

Och nu är det ju också ganska nära till höstlovet då vi ska till Seychellerna!!!!! sååå taggad. Att bara få komma bort och leva livet utan måsten, bry sig om hur man ser ut och hur man presterar. Jag ska även på spa nästa helg med mamma och en jätte nära släktkompis. Då ska vi bara slappna av och få massa behandlingar. Vill ni att jag bloggar då? Sen har vi inte så mycket planerat innan höstlovet ( iaf inget jag vet om ). Jag ska försöka spela fotboll för jag har fått reda på att jag har en gammal skelett skada och ledband som har vridit sig. Det har verkligen varit tråkigt att inte få vara med, nästan lite ångest att man missar en massa. Samma i skolan när jag har varit sjuk ett tag. Men jag tränar mycket styrka på gym och så börjar jag även komma ikapp i skolan.

Jag hoppas ni också ser fram emot mer bloggande. Och vad skulle ni vilja se? Inredning och sånt? eller mer smink, hudvård och mode? sport och hälsa? eller bara vanliga helger? Skriv jätte gärna!

XOXO/R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments