Header

Ligger i sängen just nu..
Är helt besatt av The vampire diraries.. Kollar just nu på s06 😍 Det absolut bästa som finns..

Ska strax gå upp ur sängen o städa undan innan min pojkvän kommer hem.. Idag ska vi äta middag o ha de mysigt.. Två månader.. Och många fler ska det bli!
Mer uppdatering senare!

Finns det nått ni tycker jag ska ändå min blogg med?
Ska jag skriva om nått speciellt.. Skriv gärna det ! Eller ska jag videoblogg? Sög till så löser jag det!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i soffan o kolla the vampire diaries.. Tvättar o städat undan lite.. Om några timmar kommer älskling hem sen ska vi på hockey ikväll! Kommer bli en bra kväll.. I helgen kanske vi ska på kryssning eller kolla borta match i Karlskrona, tror jag att det va! Mer uppdatering senare!


Likes

Comments

Sitter hemma hos min pojke, städat hela lögenheten med mamma idag.. Snart kommer han hem o förmodligen blir väldigt överraskad.. Ikväll ska vi till rusta.. Kolla saker sen hämta tavlor sen laga någon god mat! Sen sova gott ikväll! Mer uppdatering senare!
Likes

Comments

Inte bloggat på ett bra tag, har haft sina anledningar men nu ska jag va tillbaka på banan igen med en ny header o design.. Idag har jag varit hemma, sen åkte jag och mötte mamma.. Och handlade lite och sen möte vi min älskling.. Nu sitter vi o kö påväg till Alby och ska handla på en affär! Men mer uppdateringar sen!
Likes

Comments

Från och med de nya året så kommer jag ta tag i bloggandet, och fixa heder o allting sånt! Men det gör jag ganska snart!
Likes

Comments

Nu är jag jävligt trött på folk som säger att jag inte va gravid eller gjorde abort så nu ska ni få läsa exakt hur allt gick till...

Varje gång jag hade varit ute o druckit så dagen efter mådde jag alltid sjukt dåligt i två dagar, spydde o hade ont i magen, men förstod inte riktigt varför.. Fortsatte va så..
Efter ett tag funderade jag på om jag va gravid för min mens kom inte och jag hade jätte ont i magen så jag och mamma gick till Apoteket och köpte ett test! När jag kom hem så gjorde jag testet.. Det visade sig då att jag va gravid..

Många tankar gick i mitt huvud och min första tanke va att jag skulle göra abort, men det är ett stort beslut och jag funderade o tänkte många många gånger jag o mamma pratade mycket om det och visste aldrig vad jag ville.. Men efter många om o men. Så beslutade jag mig för att göra abort..

Jag gick en tid till läkarhuset i Odenplan och åkte ditt och kollade hur långt gången jag va.. Fick reda på att jag då va i 15e veckan.. Då vart valet ännu jobbigare när jag satt o läste på Google hur stort barnet va och allt sånt. Men fick en remiss till Södersjukhuset den 3/12-14 för att komma ditt o skriva in mig ta en tablett som påbörjar aborten och få mer information.. Efter det så åkte jag hem och fick en tid jag skulle komma tillbaka den 5/12-14.. Jag kom ditt på fredagen.. Då fick jag 4:A tabletter som framkallar ett missfall. Fick dom vagialt och skulle vänta på att jag skulle börja blöda.. Ingenting hänge så efter 3 timmar gick jag två st likadana tabletter som jag skulle svälja.. Jag gick värmekudde dropp o morfin.. Efter dom tre timmarna ytligare hände inget så fick två till.. Det gick ytligare tre timmar och inget hände och fick ta två till.. Kramper i magen började då komma och spydde hela tiden.. Fick mer smärtstillande.. Efter dom tre timmarna fick jag faktiskt två stuckna till.. Väntade två till timmar.. Då började det göra riktigt riktigt ont.. Låg i sängen som en boll och grätt... Efter två och en halv timme ungefär låg jag på golvet och hade jätte ont... Läkaren kom in med en pall ungefär som jag skulle sitta på med ett hål i typ.. Hon bad mig sätta mig på den.. Och trycka.. Jag kämpade för kung och fosterland o tröck.. Till slut kom det ut som en boll kändes det som.. Då kom alltså faktiskt barnet ut och jag kände att det va ett litet barn men allt va inte klart då.. Efter att allt sånt kom ut så la jag mig i sängen och skulle vänta en timme till för att sen försäkra trycka ut moderkakan... Jag somnade till lite sen nör jag vaknade så kom hon in och bad
Mig sätta mig på toaletten med ungefär en hink mellan benen och bad mig trycka.. Då kom moderkakan ut och då va allt nästan klart.. Dom skulle kolla så moderkakan kom ut hel annars hade jag behövt bli skrapad så allt kom ut.. Och då hade dom sövt mig och det ville jag verkligen inte... Läkaren kom tillbaka efter ett tag o sa att det såg ut som att en flik va kvar i livmodern.. Så gick till en läkare som undersökte mig o fick ut den lilla lilla biten utan att behöva skrapa.. Sen fick jag stanna ungefärlig 1-2 timmar längre för jag blödde jätte mycket o kunde inte äta. Sen efter det så fick jag åka hem när jag slutade blöda som en fors och kunde få i mig mat..

Jag är glad för dom som va med mig under den dagen, och dom 18h ungefär.. Och ni som inte tror mig bryr jag mig faktiskt om efter detta.. För det är det som hönde under min graviditet. Och för er som undrar så mår jag hyfsat bra nu!
Tack och hej!
Likes

Comments

Ligger i sängen o kollar nattstads inställningar o design o lite så, kommer snart en upp stor ändring! och kollar lite på Ikeas hemsida, o hittar lite inspiration hem! mer uppdatering senare, för har inte hänt så mycket mer roligt just nu haha!

Likes

Comments

Ligger i sängen hemma hos min man o kollar på äntligen hemma o ska strax gå upp, äta nått sen kanske städa om jag orkar.. sen blir det nog hem till mammi.. bara ta det lungt.. Och försöka att inte oroa mig för mycket imorgon.. Ska faktiskt göra abort som många kanske inte visste om, men så är det.. och gått 16v så blir att ligga inne hela dagen imorgon o kanske natten! mer uppdatering senare!  


Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma, pratat med läkaren o vilat o lite så! Just nu är jag o mr x påväg till Slussen för att hämta min mamma! Sen skjutsa henne till Ekerö sen ska vi hem o kolla film o mysa!
Imorgon blir det att åka till sös, sen är väl det inga flera inplanerade planer! Mer uppdatering senare!
Likes

Comments