Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Höstens dagar äro genomskinliga
och målade på skogens gyllne grund...
Höstens dagar le åt hela världen.
Det är så skönt att somna utan önskan,
mätt på blommorna och trött på grönskan,
med vinets röda krans vid huvudgärden...
Höstens dag har ingen längtan mer,
dess fingrar äro obevekligt kalla,
i sina drömmar överallt den ser,
hur vita flingor oupphörligt falla...

Likes

Comments

Ett hem är något som är så otroligt viktigt i ditt liv, det ger dig tak över huvudet och det ger dig värme när det är kallt ute, ett hem är också något som du ska trivas i och något som du ska må bra i. Du tillbringar en stor del av ditt liv i ditt hem, du skapar minnen och drömmar i ditt hem och ditt hem får vara med om alla dina känslor som kommer och går, du grälar i ditt hem, du är ledsen i ditt hem och du är glad i ditt hem. Du kommer hem och känner värme och trygghet för i ditt hem kan du låsa dörren om dig och lämna allt ont utanför, du bestämmer vem som kommer innanför dörren.
Jag är glad att jag har ett hem och jag är tacksam över att jag när kvällen knackar på, har någonstans där jag kan krypa ner under ett täcke och värma mig  i en skön säng och sedan somna gott.
mitt hem är inte som ditt hem, det ser inte likadant ut och vi inreder säkert i olika stilar, men våra hem speglar vilka vi är, vad vi tycker om och vad vi har för innehåll i våra liv.

Mitt hem som jag får dela med min sambo och bonusbarn  är fantastiskt och hur mycket det en kan tjafsas och bråkas i detta hem så är det endå fullt med skratt och roliga minnen, för vi ser till att fylla vårt hem med det.

Likes

Comments