Header

Förstår inte, jag sover som en stock här verkligen! Inte så konstigt med tanke på hur mycket jag hade i huvudet innan jag åkte. Nu har jag precis ätit frukost, mums!

I don't understand, I sleep like a rock here! Maybe not that strange because of everything I had in my mind before I got here. Now I just finished my breakfast, yummi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sol och varmt idag och jag har kunnat jobba ute i solen hela dagen. Det klagar man inte på!

Sunny and warm today and I've been able to work outside all day. I do not complain!

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag sov ända fram till kl. 10! Väldigt skönt! Efter att jag gjort mig klar åkte jag med Maggan in till Kyrenia till kontoret och satte igång och jobbade med guidningen jag ska göra på lördag. Är så nervös.. Idag ska jag jobba hårt så att jag känner mig säker och har bra koll på vad jag ska göra. När jag kommer hem igen tänker jag ta en skön promenad (möjligtvis en springtur?) upp i bergen. Det låter som en bra plan!


Monday today and i slept until 10 o'clock! Very nice! When I was done I followed Maggan to the office in Kyrenia and started working with the guidning I will do on Saturday. I'm so nervous.. Today I will work hard so i feel comfortable and secure with my guiding. When I come home again, I will take a nice walk (maybe go for a run?) in the mountains. Sounds like a good plan!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag halv 9 och gick direkt ut och tog en promenad. Det var riktigt varmt imorse och solen stekte på mina bleka axlar. Det är så himla fint på ön nu, det är grönt överallt och det blommar massor! Jag var ute i ca en halvtimme, sedan gick jag hemåt, tog en dusch och satte mig ner och jobbade. Riktigt skön morgon!

I woke up at 8:30 this morning and went out for a walk. It was really warm outside and the sun burned on my pale shoulders. It's so beautiful on the island now, it's green everywhere and there's lots of flowers! I was out in about half an hour, then I went home, took a shower and then started working. Really nice morning!

Likes

Comments

Ja, så är det faktiskt! Idag lyfter jag återigen mot den härliga ön och gör min praktik. Dock bara i 10 dagar denna gång.

Denna gången kommer jag inte vara på hotel eller något "fastighets-bygg-företag", utan nu kommer jag istället ha praktik som fastighetsförmedlare. Jag kommer medverka på ett seminarium för nya förmedlare och hålla en presentation om Norra Cypern. Jag kommer även att ta med dem på en buss där jag kommer guida och berätta ännu mer om ön.

Det ska bli hur kul som helst att komma dit igen, till värmen och till de härliga människorna!

Yes, it's true! Today I'm going to the fantastic island and do my internship once again, but only for 10 days this time. This time, I won't be at a hotel or a real estate construction company. Instead I will practice as an real estate broker! I will participate at a seminar for new real estate brokers and I will also do a presentation about North Cyprus for them. I will also give them a guided tour around the island in a bus and tell them more about it.

I'm looking forward so much to go there again, to the heat and to the wonderful people!

Likes

Comments

Idag är det 100 (?!?!) dagar kvar till studenten, aka en av livets absolut bästa dagar. Kvällen ska firas tillsammans med goa vänner och jag har bestämt att detta ska bli en superbra kväll!

Två saker ska förresten firas ikväll! Internationella kvinnodagen är en dag som självklart ska firas. Tjejer är bäst!!!

Tonight blir det två flugor i en smäll helt enkelt!!

Likes

Comments

En bra bok. En fika med mig själv. Lite vila inför kvällens bravader. Välbehövligt.

Likes

Comments

Heeej, nu har jag äntligen tid till att uppdatera hur min helg i Stockholm var och vad jag faktiskt gjorde mer än att hålla i en fastighetsvisning!

På fredagen strosade jag runt på stan för mig själv. Köpte lite smågrejer, men njöt mest utav att inte ha någonting planerat.
På kvällen kom Truls och vi blev bjudna utav hans mormor och morfar på trerätters på en fin restaurang i närheten av där dom bor på Söder. Detta eftersom att Truls fyllde 22 år. ❤️🎈

På lördagen var vi bjudna på bröllop för en kompis till familjen. Det var så fint, grät säkert 5-6 gånger under kvällen. Vi hade en superbra dag och kväll!

På söndagen gick vi upp när vi vaknade, vilket var ca kl. 10, käkade frukost, packade och drog oss hem mot Dalarna igen!

Hoppas ni hade en lika bra
helg som jag, puss!

Likes

Comments

Igår hade vi fastighetsvisning och det gick jättebra! Strax efter kl. 20 var vi klara och mötte då upp Titti på Haymarket för att ta ett glas vin.

Efter det gick vi på Vapiano och käkade pasta innan vi tog tunnelbanan hem, mätta, trötta och nöjda.

Nu är jag påväg ner på stan för att köpa lite nödvändigheter för ikväll.

Have a nice Friday!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget ner till Stockholm för att spendera några dagar där. Det ska bli så skönt att vara där igen, älskar det!!

Hur som helst så kommer jag göra mycket roligt den här helgen, men jag tänker inte avslöja allt på en gång, hihi. Idag ska jag möta upp Anky som jag har praktik med och anordna en fastighetsvisning i stan. Det ska bli jätteroligt! Den börjar halv 7 och slutar 9 ikväll och efter det åker jag hem till min faster Titti och sover där. Det är nog faktiskt det jag mest ser fram emot att göra. Älskar att vara hos henne, dricka te, mysa och bara prata om allt mellan himmel och jord! Det kallar jag livskvalité!

Nu ska jag förbereda mig för att kliva av tåget, adios amigos!

Likes

Comments