Jag bodde hos mamma i veckorna och varannan helg. Fördelen var att mamma hade sin lägenhet ca 100 meter ifrån pappas hus, så jag gick ofta emellan på dagarna.

Just nu var det hästar som gällde. Jag hade ända sedan jag var riktigt liten älskat hästar och drömt om att få börja rida på ridskola. När jag var 10 år blev den drömmen sann och jag spenderade flera dagar i veckan i stallet, för att få borsta, mocka eller bara titta på dem!

Jag red på ridskolan i ca 4 år innan jag tvingades sluta då det blev för dyrt. Dock fortsatte jag rida hos en privatperson som hade en ponny och han kom att betyda så himla mycket för mig, älskade lilla Ture ❤️

Vid 14-15 års ålder upptäckte jag killar, en mycket intressant varelse. Tiden som förut brukade läggas på hästar, prioriterade jag nu att lägga på kompisar och killar. Det var en del som kom och gick, vänner som pojkar.

Till sist kom vårterminen i årskurs 9 och det var dags för mig att göra det första betydande valet i mitt liv. Gymnasievalet. Jag var riktigt trött på byn där jag nu spenderat mina 16 år. Jag ville härifrån, börja om, hitta mig själv och bli någon annan. Efter mycket tankar, funderingar och rankningar hade jag valt. Hotell -och turismprogrammet på kristinegymnasiet i Falun, mitt första val. Snart stod det klart. Det var där jag skulle spendera de nästkommande 3 åren av mitt liv.

To be continued...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick hem ett paket igår med några favoriter och några nya produkter, som jag tror även de kommer bli favoriter. Kan börja med ett par trogna vänner som funnits med mig länge: Fudge clean blonde, schampo och balsam som motverkar gula toner i håret. Så. Jäkla. Bra!!!! Jag har använt dessa länge och kommer nog inte tröttna på dem. Dock får man se upp med att inte ha i det för länge då man kan få lila/blå toner i håret.

Två nya produkter jag valt att prova är olaplex och biolage Matrix advanced keratindose.

Olaplex används både privat och på salonger och jag har hört att det ska göra under för håret, speciellt om man utsätter håret för mycket (färg, blekning, värmeverktyg osv.)
Håret ska bli mjukt, silkeslent och återfå sin glans + att det ska stärka håret.

Keratindose ska ge håret en extra dos av keratin som håret behöver för att hålla sig friskt och starkt. Även denna produkt ska göra håret silkeslent.

Jag ska prova dessa i några veckor framöver så återkommer jag med resultat!

Produkterna är beställda på Cocopanda.se
Fudge Clean Blonde - 189kr/st
Olaplex - 299kr
Biolage Matrix advanced keratindose - 199kr

Likes

Comments

Varför sover jag bort mina dagar?! Får ångest av det fast att det samtidigt är skönt. Vaknade ca 11 idag, ganska lagom tid att vakna tycker jag! Dock så låg jag och drog mig till klockan ETT(?!)

Hur som helst, efter det åkte jag och handlade och sen gjorde jag världens mysigaste pannkaksfrukost (om jag får säga det själv) till mig och min darling!

Nu har jag precis kommit ur duschen efter en jävligt jobbig springtur. Sprang inte ens långt eller länge, men är man lat i kombination med astma så räckte 20 min ganska bra! Dessutom var det första gången på ca 1 år som jag sprang, så det så.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan till några avsnitt av vampire diaries och lasagne, puss

Likes

Comments

Nu har vi för en liten stund sedan, vinkat av Truls mormor, morfar och hela Torö. Och jag hatar det. Det spelar ingen roll om det är föralltid eller bara för några dagar, veckor eller månader. Alltid lika jobbigt med avsked.

Nu har vi dock kommit en bit på vägen hem till Dalarna och jag har fått i mig kaffe och lyssnat på bra musik, så nu känns allt bra igen! Vi har haft helt underbara dagar här nere, men nu ska det bli skönt att komma hem!

Borta bra, men hemma bäst...

Likes

Comments

Den fjärde februari år 1998, det var då allt började. En liten tjej föddes. Ännu en dalkulla. Rebecca Sofi Jons blev hennes fullständiga namn. Mitt namn.

Efter några dagar på BB i Mora fick jag och mina päron äntligen komma hem till den dåvarande lägenheten i Vansbro, en by på ca 7000 invånare och ett fåtal butiker. Det var den här byn som jag skulle komma att kalla "hemma" för resten av mitt liv.

Några år gick och vi flyttade till ett stort hus ca 100 meter bort. Då var jag ca 3 år. Lilla jag älskade att sjunga och dansa och brukade ofta uppträda när vi fick besök hemma. Det finns hur mycket filmer som helst från när jag var liten, och var 5e minut i filmerna säger pappa: "Becca kan du inte sjunga lite då?" Och så drar jag igång med lille katt, ekorrn satt i granen osv. 

Ytterligare några år gick och jag var helt plötsligt 9. Huset vi bodde i låg i ett supermysigt och barnvänligt kvarter med gator som gick kors och tvärs. Ni kan bara tänka er hur kul det var att cykla upp och ner för de där gatorna på somrarna! Jag undrar hur många mil jag cyklat bara på de där gatorna egentligen?

Samma år valde mamma och pappa att skilja sig. Jag minns när de berättade det för mig, vi satt helt lugnt och stillsamt vid köksbordet. De bråkade inte, utan de har alltid varit sams och det är jag så tacksam för! Även fast det tog slut har vi alltid kunnat göra saker tillsammans vi tre, och det har varit så härligt. Det är definitivt något jag kommer ta med mig genom livet, för mina framtida barns skull, ifall något i förhållandet skulle gå snett.

Ni kanske undrar om jag var ledsen för att de skiljde sig? Inte alls! För det första så fattade jag nog inte riktigt grejen, men den största anledningen var att jag nu skulle få två rum!! Hur coolt var inte det liksom??

 To be continued...

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså, vi sov till halv 1 idag? Vi hade i alla fall en riktigt mysig midsommarafton igår. Helt utan den där hysterin som annars brukar smyga sig på vid varje högtid. Det känns som att det enda vi gjorde igår var att äta och dricka? Haha! Jag klagar inte på det!

Likes

Comments

I år firar vi midsommar vid havet, vid Truls mormor och och morfars sommarställe. Det är så underbart att vara här igen! Mitt nya smultronställe.

Förresten! För att ni ska få veta lite mer om mig tänkte jag skriva olika inlägg t.ex del 1, 2, 3 osv. Vad tror ni om det? Jag tror det kan bli ganska kul!

Likes

Comments

Nya inlägg