View tracker
View tracker

Hallå!
Idag är det torsdag och imorgon får jag lov? Känns som att jag gått i skolan i endast 3 veckor sedan sommarlovet slutade. Det som är så skrämmande men helt fantastiskt skönt är att vi inte har så många veckor kvar alls i skolan över huvudtaget. Vi har ca 16 skolveckor kvar?!?! (Med skolveckor menar jag då jag sitter i skolbänken).

Anledningen till varför det är så lite kvar beror på:
• Höstlov
• Paris
• Jullov
• Praktik 6 veckor
• Sportlov
• Studentresa
• Studentvecka

Det är så underbart att skolan snart är slut, för alltid. Jag tror att all min stress och min hälsa kommer bli så mycket bättre. Åtminstone hoppas jag på det.

Likes

Comments

View tracker

Har alltid gillat onsdagar av någon anledning. Det har alltid känts som en tacosdag (och jag älskar tacos!). Dessutom känns onsdag verkligen som Lill-lördag, det känns okej att ta några glas vin om man vill det.
Och sist men inte minst så är det i mitten av veckan, vilket betyder att man har de bästa dagarna framför sig! Med andra ord: onsdag är bra.

Idag slutade vi 11:40 och nu är jag snart hemma i vansbro. Ikväll ska jag och min fina sambo (som vi endast är på helgerna än så länge) ut och äta. Efter det ska vi hem och jobba på en låt vi ska göra tillsammans. Har jag nämnt att min kille är grym på att göra musik??

Och så ska jag ju såklart mysa massor med vår underbara lilla Meera som blir 12 veckor idag! Och nej, det är inte en bebis, utan en kattunge.

Här har vi skönheten i egen hög person, Meera Jons-Hellman

Likes

Comments

Just nu befinner vi oss på kupolen och käkar lite. Provade en seafood sallad idag med kräftor och räkor och den var jättegod. Brukar alltid bli att jag tar tacos, hihi.
Nu ska vi snart gå och köpa tröjor till företaget och kika på lite glas vi kan använda oss av.

Ha det gött!

Likes

Comments

.. Säger jag, två timmar efter att jag borde gått upp. Vaknade kvart över 10 och inser att jag försovit mig en halvtimme. Men det var skönt att få sova lite drygt 10 timmar inatt i alla fall. Det behövde jag.

Idag ska jag, Sofi och Ebba till Borlänge för att shoppa tröjor och glas till vårt UF-företag. Vi ska i vårt företag erbjuda våra kunder vinglas med motiv på. Efter det ska vi tillbaka till Falun och prova trycka motiven på dem.

Om ni känner att ni vill veta mer om vårt UF-företag så gå in på vår facebook och instagram:

Facebook: DrickMedStil UF
Instagram: drickmedstiluf

Gilla gärna vår sida och följ oss!

Likes

Comments

De enda tre P:en man behöver!
Idag bokade vi i klassen flyg till Paris, och vi åker om redan 36 dagar!! Så underbart.

Just nu sitter jag hemma hos Sofi, käkar lite pizza och pratar om livet. Underbart det med. Behövde prata ut och med henne är det så bra att göra det, man blir så avslappnad och har så kul!

Likes

Comments

Två timmar. Två timmar av sömn var vad denna natt hade att erbjuda. Det enda jag kunde göra inatt var att gråta, jag kunde inte sluta. Varför vet jag inte riktigt. Eller jo, innerst inne gör jag nog det. Men huvudsaken är att man faktiskt tillåter sig själv detta. En sömnlös natt, att gråta ut och få vara ledsen. Det behöver vi alla ibland. Så är det bara.

Likes

Comments

Idag har vi äntligen målat klart hela hallen, och åååh så fint det blev! Nästa projekt blir att måla dörrkarmar och dörrar. Sen är det bara att köpa ny inredning (min favoritdel av det hela), wiho!

Likes

Comments

Haha vilken kombination det blev på titeln på detta inlägg såg jag nu..

Idag är det freeedag och jag började morgonen på vårdcentralen för att ta lite olika prover. Efter det åkte jag och mamma till Borlänge och gick på kupolen en stund och nu är jag påväg till Falun för att få lite alkoholutbildning. (Inte vet jag om det behövs i och för sig, hehe 😏)

Vi ska i alla fall ha vinprovning på lektionen idag och det är den enda lektionen vi har för dagen. Ska bli väldigt spännande att äntligen få lära sig skillnaden mellan torrt, fruktigt, sött osv, för det har åtminstone jag aldrig märkt någon skillnad på!

Efter lektionen bär det av hem till Vansbro igen och ikväll kommer jag vara hemma kl. 7.. Det suger. Menmen, så kan det vara ibland!
Ha en bra fredag!

Likes

Comments