Header

Vaknade upp med ont i halsen och snuva idag, så bestämde mig för att stanna hemma och kurera mig. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu, så att stanna hemma en dag och vila borde göra susen för immunförsvaret, tänkte jag. Och det tror jag att det har gjort!

Jag har spenderat hela dagen ute i solen och boostat kroppen med massor av D-vitamin, massa koppar te och med riktigt gott sällskap. Precis vad jag behövde!

Meera fick gå ut utan sele för första gången idag, gissa om hon blev glad. Hon sprang och halkade runt på den hala snön som förövrigt nästan smält bort nu. Nu ligger hon nöjd och trött och sover bredvid mig i soffan

Resten av kvällen ska spenderas i soffan framför en bra serie, ännu mer te, tillsammans med min sambo!


Mina hjärtan
Fina, älskade mamma
Hoppas ni får en underbar kväll och helg!

Likes

Comments

Jag hade världens mest mysiga kväll igår tack vare min otroliga, fantastiska bästa vän, livskamrat, sambo, pojkvän och framtida man.
Tack för allt du gör för mig älskling.

Likes

Comments

Jag vill ha vår nu! Tulpaner, knoppar i trädgården och tunnare jackor. Våren, du är mer än välkommen!

Likes

Comments

Här sitter jag och har det bra, vid en stuga med detta som utsikt. En riktigt fin alla hjärtans dag fick vi detta år!

Ikväll ska jag och min kära sambo ha det supermysigt och rå om varandra lite extra mycket!

Ha en fin dag på er och kom ihåg att sprida lite extra mycket kärlek idag!

Likes

Comments

Måndag igen och jag känner mig utvilad trots att det bara blev en dag ledigt denna helg. Jag har precis kommit tillbaka till Nås efter att ha varit i Borlänge och handlat mat till eventet som min praktik anordnar. Nu är det dags för lunch, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

Have a great day

Likes

Comments

Hur härligt är det inte att börja morgonen med en kopp te, en bra bok och solen som skiner in genom fönstret? Wonderful!

Idag kommer jag bara vara. Har ingenting planerat och det känns så skönt! Ska nog ta mig en promenad idag när det är så fint väder. Annars ska jag nog bara dricka massa te och slöa i soffan framför en bra serie.

Ha en bra dag.. puss!

Likes

Comments

Vilken himla dag det har varit! Mässan har gått otroligt bra och jag har växt så otroligt mycket i mig själv bara idag. Från att inte ha trott på mig själv och att jag kan, till att ha pratat med jättemånga människor och vågat. Idag får jag ge mig själv en stor klapp på axeln och mitt självförtroende har höjts till en ny nivå.

Man måste komma ihåg och påminna sig själv om att man kan, bara man vill!

Nu ska jag hem och dra på mig myskläderna, tända massa ljus, slänga mig i soffan och läsa en bok. Det är planen för min kväll!

Likes

Comments

Hur bra praktikplats har inte jag som låter mig få följa med på mässa och bo på hotell i Örebro i helgen?! Lyx!!

Just nu sitter vi i bilen påväg ner till Örebro, jag och min handledare. Idag ska vi ställa iordning inför morgondagens mässa och ikväll blir det mingel för alla utställare. Superkul och förhoppningsvis får jag prata med en hel del kunder!

Bilder kommer senare!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen påväg till Falun för en dag med UF-företaget. Minns ni att jag skrev ett inlägg om att vi var bland de 12 finalister som slåss om titeln "Årets UF-företag i Falun"? Idag är det dags! Idag ska vi presentera företaget för publik och även inför jury och efter det gallras sex företag ut för att slåss om förstaplatsen. Nervös är bara förnamnet!..

Hur det går får vi reda på imorgon!

Vi uppdaterade vår företagslogga i förrgår, snygg va?!

Likes

Comments