Header
View tracker

Slut är precis vad jag är efter denna helg!

Bröllopsmässan i Stockholm är över för i år och just nu sitter jag på tåget hem. Har haft en superbra helg och tar med mig nya minnen, bekantskaper och erfarenheter hem!
Nu hoppas jag att tågresan går fort så jag får komma hem och krama om min älskade sambo! 😍

Likes

Comments

Då var det dags att åka till Stockholm för ännu en helg. Denna helg kommer bestå av: jobb, mat, sömn. Ja ungefär så.

Låter inte jättekul eller hur? Men det kommer nog bli riktigt roligt! Jag och några till från min utbildning ska nämligen jobba på bröllopsmässan som hålls på Grand Hotel! Kommer bli otroligt häftigt även fast jag just nu inte är supertaggad över att gå upp klockan 5 imorgon..

Likes

Comments

Klockan är nu strax efter 23 och jag har pluggat i 6 timmar, mer eller mindre. Men när man ska göra sådana tråkiga, men dock effektiva, saker kan man ju lyxa till det lite åtminstone! Så det fick bli ett glas rödvin.

Det jag saknar som hade fått kvällen snäppet bättre är att ha ett utav våra fantastiska kristallglas som vi designar i vårt UF-företag. De är så fantastiskt fina och vi har fått så mycket fin respons av våra kunder som vi sålt till! Jag ska absolut beställa några sådana paket till mig själv inom kort! Men ikväll får jag nöja mig med ett billigt IKEA-glas.

För er som vill veta mer om vårt UF-företag så heter vi DrickMedStil UF och finns på både Facebook och Instagram!

https://www.instagram.com/drickmedstiluf/

https://www.facebook.com/DrickMedStilUF/Likes

Comments

I fredags tog jag och Truls tåget ner till Stockholm då jag på lördagen (igår) skulle på Kick-Off!
Kick-Off:en var med ett företag som heter Worldwide Investment Network (WIN) som jag antagligen ska jobba för i framtiden. Tänker inte gå in så mycket på vad de gör men det är kortfattat ett nätverk över stora delar av Europa som jobbar med att förmedla fastigheter runt Medelhavet. Vill man veta mer om företaget kan man gå in på youtube och söka på Worldwide Investment Network, där finns en riktigt bra informationsfilm!

Det blev hur som helst riktigt lyckat och jag känner verkligen att det skulle vara ett jobb för mig om jag lär mig lite mer. Vi får se vad framtiden erbjuder helt enkelt!

Likes

Comments

View tracker

1. Morgonrock - Polo Ralph Lauren, 1.295 kr Här

2. Kalsonger 3-pack - GANT, 449 kr Här

3. Armband - Paul Hewitt, 595 kr Här

4. Klocka - Triwa, 2.295 kr Här

5. Bälte - Tiger Of Sweden, 799 kr Här

6. T-shirt - Calvin Klein, 499 kr Här

Likes

Comments

Har äntligen bokat och fått en klipp-och färgtid! Mitt hår är hemskt just nu. Halva håret är bokstavligen en rishög, det blir tovor så fort jag lagt ner borsten och det skiftar i gult, silverblondt och råttfärgat.

Så ja, det är verkligen dags!
Och jag har hittat en bild som visar exakt hur jag vill klippa och färga. Nämligen lite kortare och grått! Har varit inne på grått länge men inte riktigt vågat, men nu har jag bestämt mig och satan vad snyggt det är med grått hår!!

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder känns det.
Om 190 dagar har jag tagit studenten och kan äntligen börja leva mitt liv så som jag vill! Jag är så trött på skolan, att inte ha några riktiga rutiner och på allt pendlande mellan Falun och Vansbro.

Men om 190 dagar, då ni. Det känns som att jag kommer kunna leva på riktigt. Jag vet att jag inte inser hur bra jag egentligen har det. Skolan är ju himla chill till skillnad från vuxenliv med jobb och massa ansvar. Men det är dit jag vill. Jag vill jobba och ta ansvar. Jag längtar till att få en vardag som jag själv skapar, tillsammans med min sambo.

Likes

Comments