en lykkens dag... våknet i 11 tiden sovnet sent. men uansett jeg skyndet meg ut til posten fordi der lagg det nemmelig en pakke og ventet på meg 😀 bedre kan det jo ikke bli haha. på vei tilbake til leiligheten møtte jeg kaninen til naboen som nemmelig hadde stukket av noe som var litt leit og uheldig så jeg gikk for og se om de var hjemme men de var på jobb begge to så jeg møtte heller jenta som bodde i leiligheten unner, og fikk sagt i fra til henne men stakkar hun hadde hast verk med annet så jeg løp ned i leiligheten for og få tak i eieren selv, men det hadde seg sånn at denne skjønne kaninen har gravd seg ut av buret sitt hverdag så det var lite hun kunne få gjort så den fikk bare løpe rundt, det syns jeg var litt trist men sånn er nå det. håper virkelig den har det godt nå.. men tilbake til pakken i posten det var nytt øyenskugge palette fra the balm << meet matt(e) nude palette oh for noen flotte farger og lett og jobbe med.. og ikke bare det men fikk også beauty UK eyeshadow primer, syns denne var helt ok. 💸


også selvfølgelig ikke bare det

jeg fikk endelig melding fra posten om at min Iphone 7 Plus er på vei og endelig sendt. nå har jeg ventet på den i 2 uker og jeg gleder meg så til og ned og hente den imorgen. og ikke minst ut og handle deksel og skjermbeskytter til den. ohh klarer nesten ikke vente.

hvordan har din dag vært og hva har du fått gjort?

Ønsker deg en flott dag videre 🌸

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Evjeklinikken er en plass for livsstil endring. dette er nå mitt 5 opphold og min siste gang. jeg skulle egentlig vært her oppe den 05.10.16 men klarte ikke. angsten tok overhånd som den ofte gjør da det er store folkemengder og når trivselen ikke er på plass. idag tidlig på morgningen så pakket jeg siste rest og satte meg i bilen sammen med min mor for og dra til evje. da vi kom ble det samtaler og "frokost" innveieng og ennå mer samtaler. så nå skal jeg være her frem til fredagen og hjem. <<noe jeg ikke klarer og vente med>>

men planen min her er at jeg får kjøre mitt egne løp. egne turer og egne tider og hente mat på akkurat pga en angst som tar helt overhånd. noen teoritimer som jeg kan selv velge hva jeg selv ønsker alt i fra Gåtester, Sykkeltester og Matkurs. så er litt tryggere med akkurat dette. det føles veldig barnslig men heller det enn og være engstelig for alt. så man kan vell si at prinsessen på erten er på plass på Evje.

​En dag ferdig 

3 igjen 

dette klarer jeg !

Likes

Comments

Dette trenger du 💁🏻

1 Mason Jar på 500 ml

Organic Cotton Pads

1 1/2 - 2 ss med coconut olje

1 ts Pure Castile såpe

Sterilt vann

2 til 4 dråper med essensielle oljer

<tips lavendel er utrolig godt mot huden>.

  1. ​Ta paddene i glasset 
  2. ta en liten bolle der du blander Coconut oljen sammen med såpen
  3. hell dette over paddene
  4. press paddene ned så de trekker til seg coconut oljen sammen med såpen
  5. hell så det sterile vannet over dem
  6. Ta lokket på og rist glasset 


Likes

Comments

god morgen, en deilig morgen på sørlandet solen er fremme og det er nydelig høstvær ute🍂🍁 syns det er så deilig når det er sånn 🍂.

Det er endelig lørdag og en del må gjøres 😰

- Ut med søppel.

-Støvsuge hele stua fra topp til tå.

-Vaske badet.

-Soverommet trenger en vask.

-Butikken

🙄

Men sånn er nå det, er jo veldig deilig når ting blir gjort,

Men fikk dere med dere gratis lokket fra Stabburet i forje innlegg? vist ikke kan du klikke på linken under 😃 

Husk at fristen går ut imorgen

<<gratis leverpostei lokk.>>

Ønsker dere alle en kjempe fin lørdag 🌸

​bilde er ikke fra idag 🍂

Likes

Comments

jeg har nå fått mine personelige lokk og syns de er supre da jeg har en nevø som elsker leverostei på brødskiven.og da er det jo veldig stas at man kan ha sitt egne ansikt på boksen og ikke minst navnet? denne kampanjen går ut 2 oktober så det gjelder og skynde seg. og det beste av alt det er helt GRATIS eneste du trenger og gjøre er og følge denne linken vidre til neste side og du kan gledelig lage ditt enge lokk.

Lag ditt Leverposteilokk her.

Likes

Comments