Såhär fin var solnedgången denna veckan. Jag älskar att ta mig ner till havet, sitta ner och njuta av  nuet. Tystnaden är så behaglig, den kopplar bort en från omvärlden. Havet är mitt bästa tänkarställe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Som ni vet så älskar jag ju att sitta och kolla på olika hemsidor efter ny inspiration. Tror verkligen att mocka samt fransar kommer vara stort år. Även avklippta bootcut jeans är något som i år kommer slå på stort, själv tycker jag att det ser ut som att man går runt med förkorta byxor. Ibland förstår jag mig inte på mode.  Mycket som fanns på årets Fashion Week är hämtat från 70-talet skulle jag säga så detta klädåret kan inte bli annat än intressant. 

Här ovan är lite av mina favoritkläder som kommer Här ifrån. 

Likes

Comments

Lite blandade bilder från de senaste resorna genom åren.

Att resa, finns det något bättre? Jag är otroligt tacksam för att min familj varje år väljer åka på semester under främst jullovet och upptäcker nya platser. Vår senaste resa var nu under jullovet och då besökte vi Kuba, ett otroligt charmigt land som ännu inte blivit förstört av all turism så som Thailand. Det var något speciellt med Kuba, kanske beror det på att landet ännu inte blivit ett sådant populärt resenål och därför finns den där härliga känslan kvar, den orörda känslan.  Det är svårt att beskriva för er hur det var, men jag verkligen njöt av varje dag. Tänker er en vardag där man går upp äter frukost med utsikt över havet eller en av landets fina städer för att sedan sätta sig i de kända amerikanska 50- tals bilarna för att äta lunch med live musik. För att sedan fram åt eftermiddagen sitta i en solstol och kolla på solnedgången, detta var min verklighet i två veckor och just nu hade jag gjort allt för att åka tillbaka, behöver sol och värme igen

Likes

Comments

Vilken dag, den började med en heldag på St Jörgens Spa and Resort. Avslappnande och perfekta sättet att spendera en fredag som denna. Man fick en liten påse med massa olika skrubbar och ansiktsmasker, badrock och ett par tofflor sedan fick man vandra runt lite som man ville och göra olika behandlingar. Låg i säkert 1 timma i deras rum med vattensängar, öppen eld och lungmusik. Idag har vädret verkligen varit sådär tråkigt och allt man velat är att vill ligga inne och slötitta Netflix i timmar så, en dag på spa var perfekt.

Efter några timmar på spat begav vi oss hemåt där en middag bestående av musslor väntade, musslor är verkligen något av det godaste som finns, speciellt på sommaren när man sitter ute, gissa om jag längtar till de sena sommarkvällarna ??? Nu ligger jag som i vanlig ordning i min säng och slö tittar på The O.C, som för övrigt är en av dem bästa serierna som gjorts. Tips!

Likes

Comments

Vad handlade din senaste dröm om?

För att vara ärlig så kommer jag nästan aldrig ihåg vad jag drömmer om, dock har jag läst att man kan träna upp detta, kanske ska man göra det ?


Vilken är din sämsta egenskap?

Att jag ofta tänker för mycket, visst det kan anses som bra att tänka men i mitt fall så kan jag inte koncentrera mig på något annat och lägger allt mitt fokus på endast en tanke.


Hur många kuddar har du i sängen?

3 st, vill dock ha fler, det bästa som finns är att lägga sig i en säng fylld med kuddar och filtar.


Föredrar du havet eller poolen?

Innan fördrog jag alltid poolen, men på senare år är havet nummer 1, älskar atomsfären som finns vid stranden, ljudet av havet, åh.Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Det beror helt på situation, men har mina bästavänner som alltid finns där vilket jag är så tacksam för.


Vilken är ditt drömjobb?

Alltså detta är något jag funderar på ofta, mina tankar ändras ständigt men för tillfället så vill jag jobba med social medier med koppling till inredning, så kanske någon tidning om inredning?


Samlade du på något när du var liten?


Alltså vem samlade inte på kulor på lågstadiet? Det var ju det man levde för under rasterna på våren. Sen har jag även samlat på bokmärken, har flera stycken bokpärmar med bokmärken.


Har du några smeknamn?

Ja, verkligen. Alla mina kompisar kallar mig för Beckson, svarar snabbare om någon skulle säga Beckson än om någon som säger Rebecca. Har vant mig så mycket så det känns lite konstigt om någon säger Rebecca.


Vad gör dig lycklig?


Mina vänner och min familj och att vara på resande fot. Ni vet den där känslan när det bubblar i magen och man inte kan sluta skratta, den känslan kallas lyckans känsla enligt mig och tack vare mina vänner och familj får jag känna den känslan nästan varje dag.

Likes

Comments

Hej på er!

Kom precis hem från Frölunda torg där jag lämnade ut mitt CV och personliga brev, dem lät väldigt positiva vilket alltid känns bra så nu hoppas jag att det går hela vägen. Var inne på den nya Tiger of Sweden butiken och blev helt kär i deras nya jeanskjol som kom in nu i veckan, perfekta basplagget nu till våren och sommaren. Enkel och stilren.

Likes

Comments