Header

Haha, neeeida.. Vi hadde returbillett, men ikke før fire måneder senere.
Til dere som er ferdig med å studere, til dere som har vært ferdig med å studere en stund og til dere som er lei.. bare lei av hverdagen. Dra, bare dra.. hør, nyt, lukt, smak og opplev verden! NÅ!

Jeg tenkte å fortelle dere litt om hvorfor jeg har valgt den "livsstilen" og hvordan det hele startet. 

For fire år siden satt jeg hos en kompis, skulle starte på Handelshøyskolen om to måneder og hadde en form for angst over den situasjonen og hva jeg bandt meg opp til. Så datt det en setning ned i hodet mitt som noen venner av meg hadde sagt tidligere; "hvis jeg noen gang roter det skikkelig til her i Norge, så stikker jeg til Mexico, haha"
Mexico tenkte jeg...
Mexico? 
Jeg kunne vel ingenting om Mexico? Taco, tequila, sombrero og kokainkarteller? Det var det jeg forbandt med Mexico. Et par trykk på tastaturet senere, med hodet fullt av tanker om at jeg ville ha alt annet enn et A4 liv så var både et studieprogram og flybillett bestilt og jeg skulle til Mexico om to måneder. Alene. 

Et par kuler varmt hos mor, tommel opp fra far og skrekkhistorier fra venner var jeg overraskende lite nervøs over at jeg skulle til et av verdens såkalt farligste land - tror kanskje jeg trengte det? eller så var det det faktum at jeg ikke ante hva jeg holdt på med. Det er mest sannsynlig det siste, fordi det vet jeg fortsatt ikke. Men en ting jeg aldri hadde forventet da jeg satte meg på det flyet 28.August var at disse fire månedene skulle legge grunnlaget for de kommende årene, perspektivet mitt på livet og hva som virkelig er viktig. Det var også her jeg møtte fire personer som har så enorm innvirkning på livet mitt og er mine beste venninner i dag. 

Mexico var som en boble, så det gir faktisk mening for meg  når disse paradise hotell deltakerne skylder på at de er i en boble når de gjør dumme ting på tv. Nå hadde bobla vår heldigvis ikke et tv-team som fulgte med oss. Men ja, det er en boble.. det er deg, de 10 nærmeste vennene, god mat hver dag og barstreet - og selvfølgelig et nytt eventyr hver dag. Ingenting annet i verden betyr no, dette er din verden, den kjedelige Norge hverdagen eksisterer ikke!
​Jeg gjorde ting jeg aldri hadde forestilt meg at jeg skulle gjøre - svømte med delfiner, skillpadder, manta rays og hvalhaier! av den sistnevnte opplevelsen svelget jeg nesten halve atlantern i ren panikk over at det svømte en 12 meter lang fisk mot meg, men for en opplevelse det var! Jeg besteg en vulkan, besøkte gamle maya ruiner, dro til paradis øyer, lærte masse om kulturen, andre mennesker og ikke minst om meg selv! Gud så mye du lærer om deg selv på reiser! Jeg tror dét er en av grunnene til at dette ble min avhengighet - mitt dop. Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker ekstremt skjeldent - så jeg måtte vel også bli avhengig av noe tilslutt? (annet enn sjokolade) hihi. 
Du tøyer grenser, du finner deg selv i helt absurde situasjoner, du knytter helt spesielle bånd over HELE VERDEN, du blir ofte "lost in translation" og du blir vitne til en unik solnedgang hver kveld. ja, du blir avhengig. 

Etter Mexico opplevelsen ble jeg deprimert, neida ikke no alvorlig. men nordmann som hater snø og kommer hjem til Norge i januar type deprimert. Folk er sure, det er mørkt ute og det er kaldt. Det var først da jeg skjønte hvor bra jeg hadde hatt det og hvor høy jeg hadde vært på livet! Etter det så har jeg fortsatt å jakte på den følelsen.. og jeg finner den. Norwegian, SAS, Momondo og Skyscanner er vel søkeordene du finner først på macen min! Jeg bestiller nok en 6-8 reiser i året, alt fra 5 dagers turer til 5 uker, og disse skal jeg skrive masse om senere!

Hasta mañana

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

"Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!"
- Pippi langstrømpe

Etter mye om og men, en del forespørsler og ikke minst forberede meg på å legge en del tid i dette - har jeg bestemt meg for å starte en reiseblogg!
Om ti dager så starter jeg en reise til noe helt nytt og spennende. ASIA, nærmere bestemt Denpasar, Bali!
Latin-amerika har vært favoritten i fire år nå, men nå var det på tide å utforske noe nytt! Reisen ble bestemt for en drøy 2 mnd siden hvor min venninne Stella sa; "vi skal ikke dra til Bali a?" og som det lite gjennomtenkte, spontane JA-menneske jeg er, så tok det ikke lang tid før Stella og Rebecca hadde billetter til andre siden av verden, hvor vi skal være i nesten en måned!
Det er både spennende og litt skremmende å reise til et land hvor du ikke aner hva du har i vente! Men jeg gleder meg sinnsykt mye til alt jeg skal se og alle menneskene jeg skal møte! "Im in love with people i´ve never met, and places i´ve never been."
Innlegg om tidligere reiser vil også bli publisert etterhvert!
Både anbefalinger av mat, hoteller, hosteller, strender og byer! så stay tuned!

Besitos!


Følg oss på instagram og snapchat for flere videoer og oppdateringer!

Instagram
Rebeccaserrano
Stellakissmat


Snapchat
Serrano93
stellakissmat


Rocinha, Rio de Janeiro, Brasil

Pacaya Vulkan, Guatemala

Havana, Cuba

Ilha Grande, Brasil

Likes

Comments