smink & skönhet

Hej! igår unnade jag mig två nya saker till mitt hår, jag köpte grejerna på kicks för pengarna som var kvar på mitt presentkort. Att fixa håret osv är något jag aldrig har varit bra på, jag har inte heller varit speciellt bra på men det jobbar jag på nu. Jag vet inte riktigt vilka produkter som är bra och vilka som inte är det, så det håller jag på att försöka testa ut nu, samt få ett bredare förråd med hårprodukter jag kan använda mig av för att få lite liv i mitt hår. Jag hade 125 kr kvar på mitt presentkort, eftersom att jag inte visste något speciellt som jag ville ha använde jag det till något jag behövde. Det blev ett torrshampoo från Batiste som luktat jättegott, och ett pack med genomskinliga snoddar som ska vara bra för håret. Jag har testat snoddarna igår och idag, tycker att håret hålls bra och det gör inte ont att ta ut dom som jag trodde 👌

Likes

Comments

Allmänt

Jag älskar att kolla på vloggar, det är så skönt att bara slå på en video där man får följa med någon i vardagen.  Jag älskar Annica Englund & Helen Torsgårdens vloggar! 😍

Just nu är det lite för mycket för mig, har mått bättre förr om man säger så.. Nu ligger jag och kollar på vloggar och samlar ork och motivation till att plugga och städa idag. Jag har varit vaken sedan kl 06 idag, jag hade morgonjour i stallet och när jag var klar fixade jag allt till min lilla pålle, idag fick hon en vilodag.

Puss 💋

Likes

Comments

Allmänt

Hej! hoppas att ni mår bra 😘 Ikväll har jag en pluggkväll eftersom att jag inte stannade på skolan och pluggade när jag hade slutat vilket jag alltid gör i vanliga fall på tisdagar, men idag passade det inte riktigt. Imorgon blir det en hel pluggdag efter som att jag är ledig från stallet. Nästa vecka är det NP i svenska - muntliga delen, vilket känns grymt stressigt, svenska är ett av mina bästa ämnen men jag känner sådan press inför NP. Nu håller jag på att förbereda mitt tal som jag ska hålla, usch att hålla tal är det värsta inom Svenskan 👎

Likes

Comments

vardag

Hejhej! idag är det dags för ännu en träning, jag ska rida för en tränare som jag aldrig har ridit för tidigare så det blir spännande. Igår blev det inte någon ridning, jag hade i princip kunnat somna i stallet haha, så istället för ridning så blev det pyssel och så hjälpte jag och mamma att ta in hästarna samt fodra.

Denna skolstart blev ovanligt tung, brukar ha lätt att ställa tillbaka dygnet och komma in i vardagen igen men den här gången blev det jättejobbigt! Nu ska jag försöka samla krafter så jag orkar rida bra idag. Jag tänkte prova paulins supergröt, det är en gröt med lingon, äpple & kanel med chiafrön som man bara värmer i mikron. Vi får se var jag tycker om den, gillar inte gröt speciellt mycket men jag måste få i mig något och jag orkar inte laga något. Kan uppdatera om vad jag tyckte om den sen, om jag gillar den är det ju helt klart ett jättebra mellanmål!Likes

Comments

Allmänt

Peg Parnevik - Ain't no saint //Will Sparks - Ah yeah so what// Sigma - Nobody to love

Cherrie & Linda pira - Inget kommer mellan oss // Rae Sremmurd - Safe sex pay checks// Imagine dragons - Shots, Broiler remix

Likes

Comments

hästar & ponnyer, inspiration

Hej hej! Idag har jag och Pricken haft våran första träning på länge, jag red för Helen Bergström, wow! Jag hade ingen aning om hur det skulle gå med tanke på att vi inte har tränat på länge plus att Kavatina har så mycket mage just nu eftersom att hon gick på bal lite ofrivilligt i förra stallet..

Jag kände att jag fick många bra tips av Helen, vi fokuserade på vårt svåra varv - högervarvet. I höger varv är allt lite svårare, jag rider inte lika bra i högervarvet haha, är vänsterhänt så är inte alls lika stark och självsäker i högervarvet. Kavatina tar chansen att komma undan jobbet så fort hon får chansen och hon trycker in baken i högervarvet för att komma undan. Nu känner jag att jag har en hel del bra tips som jag fick med mig från dagens träning, nu vet jag exakt hur jag ska göra när Kavatina trycker in baken och försöker komma undan. Herregud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon haha!

Nu sattsar vi 100% på träning, med målet att bli så bra vi bara kan bli tillsammans! Kalendern är redan full med kommande träningar, nu till veckan har jag två träningar inbokade.

Det här blir en riktig kickstart för mig och Kavatina, men det är precis vad vi behöver! ponnyn har så mycket kapacitet och jag vill bara ge allt och sattsa!

Låt aldrig någon stå ivägen för dig och dina drömmar, så länge du tror på dig själv är det bara att hålla fast vid dina drömmar och kämpa stenhårt för att nå dit!!

Likes

Comments

hästar & ponnyer

Ridstövlar är något som är högprioriterat på min inköpslista eftersom att mina har gått sönder så jag äger inte ett par ridstövlar alls längre..För mig är det lite svårt att hitta ridstövlar, jag har korta ben, liten fot och smala vader. Haha.

Lite nya schabrak skulle inte direkt skada! Nu när vi dessutom ska träna för tränare hade det inte suttit fel med nya fräsha schabrak.

Sist men inte minst, ett träns! Eller två hehe. Är grymt trött på dom jag har nu.

Likes

Comments

smink & skönhet

Hej! För ca en vecka sedan skaffade jag "Real Techniques Core Collectin" det är ett set med fyra borstar, varav jag använder till countour, concealer och puder men man kan använda dom till annat också. Innan jag köpte Core collection hade jag bara en borste från real techniques "Blush brush" heter den. Nu när jag har några fler och när jag har hunnit använda dom ett tag kan jag lugnt säga att det blir fler! Mina andra borstar från bland annat Make up store och Sephora har jag inte rört sen jag började använda real Techniques.

Har ni nå tips på fler borstar från Real Techniques som jag måste testa?


När jag var på H&M för någon dag sedan såg jag att dom har ändrat färgen på sina borstar, dom är mer färgstarka nu. De gulliga är orange och de rosa är ceriserosa..

Likes

Comments